Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

De ce candidează Dacian Cioloș la europarlamentare? Pentru ca oamenii să se poată plimba prin parc!

Printr-o postare pe Facebook sîmbătă, 12 ianuarie 2019, dimineața, Dacian Cioloș și-a anunțat decizia de a candida la europarlamentarele din 2019.

De ceva timp, cîțiva lideri de opinie plimbă prin studiourile televiziunilor de știri profeția unei înfrîngeri rușinoase a lui Klaus Iohannis în chiar primul tur de către Dacian Cioloș.
Dacian Cioloș nu-i exclus să se înscrie în cursa prezidențială. După părerea mea – dacă ar fi cineva interesat de asta – doar ca iepure al lui Klaus Iohannis. Pentru a învinge în al doilea tur, Klaus Iohannis, care sigur va trece de turul întîi, și se va confrunta în al doilea, cum a fost de regulă în postdecembrism, cu reprezentantul Stîngii, are nevoie de o participare masivă la vot a electoratului de Drepta. Dacă electoratul scos din case de baronii locali ai PNL, la fel de puternici pe plan local și la fel de îngîmfați ciocoiește ca și cei ai PSD, va fi al lui Klaus Iohannis, cel care nu se dă în vînt după PNL – PNL și PSD, aceeași mizerie! – va trebui scos din case încă din primul tur de alți candidați. El va ieși la vot pentru Dacian Cioloș și, eventual, pentru Codruța Kovesi. Se pariază că pentru turul al doilea, cînd se va lansa sloganul Votați-l pe Klaus Iohannis, ca să scăpăm de Ciuma Roșie! electoratul iepurilor de gen Dacian Cioloș va ieși să-l voteze pe Klaus Iohannis chemat și de zbieretele lui Dacian Cioloș. Acesta e doar un scenariu, bazat pe ce-ar fi dacă Dacian Cioloș ar candida. Deocamdată, Dacian Cioloș n-a anunțat oficial că va candida. Vorbele în doi peri, frecventate de mai toată lumea politică, gen Nu exclud o candidatură nu pot ține loc de adevărul unei candidaturi anunțate oficial.

Susținătorii fanteziei cu un Dacian Cioloș pericol mortal pentru Klaus Iohannis au fost nițel descumpăniți de anunț. Ei au văzut în mișcarea lui Dacian Cioloș o ieșire voită din jocul prezidențialelor. Că Dacian Ciooloș e un iepure jumulit deja în campania pentru Klaus Iohannis orchestrată de Garda Pretoriană a președintelui ne-o dovedește reacția la aceste descumpăniri. Imediat, lui Dacian Cioloș i s-a aranjat un interviu la Adevărul, gazeta de perete a Noii Securități, pentru a mormăi că nu exclude o candidatură. După care, cineva din grupul Presei necoapte de la Cotroceni s-a grăbit să-i pună lui Klaus Iohannis o întrebare dată în plic pentru ca opinia publică să afle că și candidatul PNL la prezidențiale ia în serios concurența lui Dacian Cioloș.

Cine realizează cît de important e pentru partide precum Pro România, PLUS, un succes la europarlamentare, dimpotrivă un insucces însemnînd decesul formațiunii, vede în anunțul lui Dacian Cioloș ceva nu numai previzibil, dar și fatal. Tragerea listei în sus depinde de numele de aruncate în joc. Al lui Dacian Cioloș e în stare să tragă PLUS chiar deasupra USR, formațiune care, lipsită de structuri în teritoriu, n-a avut grijă să pună pe listă și nume care să scoată electoratul fără de partid la vot. Dacă pierde la europarlamentare, Dacian Cioloș își poate lua la revedere, fără agitarea batistei de pe puntea corăbiei plecate pentru totdeauna de la țărm, la cariera politică. Dacă are succes, nu e nici o problemă să candideze la prezidențiale. Renunță la locul la europarlamentare pentru un altul de pe lista partidului și candidează.

Acestea desigur sînt considerațiile noastre, de istoric al Clipei. Dacian Cioloș nu putea să-și justifice astfel decizia de a candida la europarlamentare, după ce mulți simpatizanți îl vedeau înscriindu-se în cursa pentru Cotroceni și chiar cîștigînd-o. De aceea, el a simțit nevoia să-și explice gestul prin argumente din afara trucurilor politicianiste.

Cum și-a motivat Dacian Cioloș decizia neașteptată de a candida la europarlamentare?
Am pus această întrebare, pentru că răspunsul dă seamă de ce vrea de la viață politicianul Dacian Cioloș.

Conștient de acest adevăr, mă așteptam ca Dacian Cioloș să-și justifice decizia prin teza necesității istorice de a se sacrifica. Dacă de exemplu, președintele Academiei Ion Aurel Pop, ar vrea să candideze la președinția României, mai mult ca sigur mulți români îi vor spune De ce nu stai mata la locul matale, în Bibliotecă, unde chiar e nevoie de oameni ca matale? Președinți avem cu duiumul. Istorici mari mai puțini. Mai mult ca sigur, în aceste condiții, Ion Aurel Pop nu și-ar justifica decizia recunoscînd că mai demult, înainte de fi ales în fruntea Academiei, a avut de gînd să candideze. Nu, domnia sa ar susține că n-a avut încotro, a trebuit să se sacrifice ca istoric, deoarece și-a dat seama că Patria are nevoie de el la Cotroceni. Asemănător, mă așteptam ca Dacian Cioloș să argumenteze decizia cam în acești termeni. România e tratată la Bruxelles ca o membră de mîna a doua. Asta și pentru că, dacă nu, mai ales, europarlamentarii români vin la Bruxelles ca proasta în tîrgul lui Bucur, complexați de cei de acolo, incapabili prin asta să se bată pentru țara lor. A venit vremea să trimitem la Bruxelles oameni înarmați pînă-n dinți pentru războiul pe care trebuie să-l ducă România în scopul de a-și face auzită vocea la Bruxelles, de a nu mai fi și noi pe acolo, în turma care ridică mîna. Eu, Dacian Cioloș, prin funcția mea de comisar, prin lipsa de complexe datorată frecventării Occidentului, mi-am dat seama că e nevoie de mine mai mult la Bruxelles decît la București. Dintre personalitățile regimului Băsescu mă surprinde plăcut prin lipsa sa de complexe față de Occident, prin afirmarea demnități de a fi român, Daniel Funeriu, fostul ministru al Educației Naționale. Dacă aș fi lider de partid, pe el l-aș pune cap de listă. Cam așa ar trebui să fie toți europarlamentarii români: lipsiți de complexe față de cei de la Bruxelles, vorbind cu ei de la egal la egal. Gîndindu-mă la experiența lui Dacian Cioloș, la asemenea argumente mă așteptam să aducă în favoarea deciziei de a se înscrie la europarlamentare. Convins că aceste lucruri le voi găsi pe textul de Facebook, la care făceau trimitere știrile despre decizie, am accesat textul de pe Facebook.

Ce dezamăgire!
De ce candidează Dacian Cioloș?
Răspunde textul de pe Facebook:

România trebuie să fie o țară în care familiile să se bucure de viață și de prieteni, în care oamenii să aibă parte de normalitate, să poată avea încredere unii în ceilalți, să meargă cu satisfacție la serviciu, să aibă tragere de inimă și energie pentru o plimbare în parc sau pentru o piesă de teatru. Să nu aibă serile otrăvite de țipete și de nevroze. Trebuie să începem să ieșim din ceața toxică pe care unii vor să o aștearnă peste țară.

Cred că fiecare dintre noi are această responsabilitate pentru sine, pentru familia sa, pentru prietenii și vecinii săi. Fiecare dintre noi are datoria de a se trezi din coșmarul acesta și de a se implica fără teamă. Dezinteresul sau retragerea din fața acestor politicieni nocivi nu este o soluție. Pentru mine, alegerea de a candida la europarlamentare este un astfel de pas.”

Ceață toxică! Indivizi care au capturat țara! Serile otrăvite de țipete și nevroze! Coșmarul acesta! Aprecierile acestea nu sînt ale unui TeFeList din stradă, căruia obligația de a striga îi micșorează dramatic spațiul de nuanțe, nici ale unui căpitan din Divizia Presă a SRI. Sînt ale unui fost comisar al UE, ale unui fost premier, care n-a lăsat o clipă impresia că ar trage pe nas.

De ce candidează Dacian Cioloș la europarlamentare?
Pentru ca oamenii să se poată plimba prin parc! Da, într-adevăr, oamenii nu se pot plimba prin parc, deoarece e iarnă. Pentru a se putea plimba trebuie să vină primăvara. E mult mai simplu decît să cîștige PLUS la europarlamentare!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

58 comentarii pentru articolul „De ce candidează Dacian Cioloș la europarlamentare? Pentru ca oamenii să se poată plimba prin parc!”

 • Frunză verde, margaretă,
  Nenea cioloș… face chetă !
  Cine vrea CA SĂ-L voteze,
  Trebe’-ntâi să COTIZEZE !
  Ș-a lansat el o … CHEMARE,
  Ce-a provocat … INDIGNARE,
  De și-a luat numai … MĂCIUCI,
  De la pretenii … FEISBUCI !
  Și-a primit, în loc de BANI,
  ÎNJURĂTURI DE LA … FANI !!!

 • Cică președinte va fi un anonim din popor, care va primi intregul sprijin al CELOR CARE POT, incât va ajunge presedinte.
  Așa scrie un anonim p-aici, aprobat imediat de DOBI, cel cu rahat in cap. In cap, nu pe cap.
  Da, bre, aveți dreptate, dar nu spuneți cine este ĂLA care POATE.
  Că până azi a fost SECU. Cel puțin in cazurile Băzescu și Johannis este sigur.

  • Esti un mosneag senil care nu întelege ceea ce citeste. Bai, tot la rahat ti-e capul, pentru ca esti si un nevolnic cacacios care te scapi pe tine. Vai de curu tau, tataie!

   • La comentarii din astea te referi, vierme???
    Bravo ba! Esti tare!

    • NU MĂ POTOLESC, MOȘULE ! Hai să vedem ce-o să FACI ! Apropo, am mult mai multe conturi, decât îti închipui, dar mai putine decât… CREZI !!! Dar … IN BĂNCI !!!
     Văd ca nu ţi-ai revenit, încă, din … SINDROMUL
     AMENINŢĂRILOR ! Păcat de tine, că altfel pari un celovek de treabă #!!!#

     • Ti s-a parut ca azi te-am amenintat?? Ti-am atras atentia ca te bagi in seama fara sa fi fost bagat in seama. Si tu, ca sa-ti intorc complimentul, pareai mai presus decat idiotul sinistru caruia-i canti in struna.

     • La … celovek, te referi ? Este o SIMPLĂ COINCIDENŢĂ !!!d

  • Mai … ANONIM decât … teo matei ?

 • Cezar Jipa, desi esti un taranoi prost si vulgar, cum rar mi-a fost dat sa vad pe blogul asta, am cautat semnificatia cuvantului ”celovek”, pe care-l invoci in fiecare postare.
  Se pare ca inseamna ”om, persoana”: ”Celovek est’ celovek – Omul este om” zice Soljeniţîn..
  Asa ca, nicio surpriza, ramane cum am stabilit: Ţărănoi Prost.. si, in mintea lui, cum altfel, jmecher.
  Apropos, cred ca esti acelasi dobitoc, Nicu Jmecheru, care-l pupa-n cur pe Cernat si se plangea ca-i creste lu fi-su euriborul din motive politice. Fara ca vreunul din tandemul de idioti tata-fiu, sa fi verificat macar evolutia din ultimii 10 ani a euriborului, inainte sa contracteze creditul.

 • Maestre, am s-o repet pana o sa fiti pus in fata faptului implinit: Presedinte nu va fi nici Iohannis, nici Ciolos, nici Firea, nici Dragnea, nici Plesoianu, nici Calinescu ori vreun alt personaj public, ci un ANONIM, care nu face parte din niciun centru de putere. Motivele pentru care acest roman neaos va ajunge sa coduca Romania este deasupra puterii de intelegere a unei minti materialiste. Despre el au aparut tot felul de „profetii” inexacte care au generat tot felul de interpretari aiuristice. Desi se va inscrie relativ tarziu in cursa prezidentiala, isi va gasi protectori puternici care vor recunoaste in el pe cel ales sa ridice poporul roman. Retineti o vorba inteleapta: multi vad, putini cunosc!

 • Dacă își închipuie cineva că revenirea postului de radio „Europa Liberă” este de dragul democrației, se înșeală amarnic!
  Faptul că se transmite DOAR prin intermediul internetului, arată foarte clar către ce segment de ascultători este destinat programul. În business nimic nu este gratis.

  • Celalalt segment, oricum asculta degeaba, ca nu pricepe nimic.

   • Nu taticu. Celalat segment voteaza. Nu ca ailalti care o ard hipstereste cu greata de vot si pe urma racnesc ca din gura de sarpe ca alegerile n-au iesit cum ar vrea muschiu’ lor de „elite de dreapta”.

 • Batalie mare pentru un post cald la Bruxelles. Ciolos, Blaga, Crin sa, au in vedere nu atat interesul tarii cat pensia frumoasa de dupa. De fapt, sediul Ue a devenit o adevarata serparie. Nu numai europarlamentarii taie frunza la caini pe bani multi, dar exista mii de functionari, gen Pruna, platiti cu min 8000 euro pe luna. Cum au ajuns ei acolo, cum au fost selectati, de ce ei si nu altii nu vom sti niciodata. Este „Avionul cu serpi”.

  • Despre unii, stim foarte bine cum au fost „selectati” si formula, cred ca este general valabila. Locurile eligibile pe listele electorale se cumpara cu bani grei.
   În urma cu niste ani, distinsa doamna Ana Birchall, de exemplu, povestea ea însasi la o emisiune televizata pe care am urmarit-o, ca pentru a participa la nu stiu care alegeri pe listele PSD, i-a dat lui Geoana, în persoana, o suma mare de bani.

   • domi, sa-ti spun un secret: si la strainezi e la fel. Banu jos si ai locul cald. Nu mai vorbesc de muricani unde aproape toate posturile de ambasadori se cumpara. Daca muricanii ar avea un DNA, ar ramane aia fara politicieni, ambasadori , oameni de afaceri, ar ramane cam ca noi. Concluzia?

    • Concluzia e că dobi este foarte prost și are un presedinte nazist.

     • axon, tataie, fii cuminte, nu te mai da în stamba, ca la vârsta ta nu-ti sta bine!

    • cib,
     „Muricanilor” nu le trebuie un DNA pentru ca ei au o altfel de presa si o altfel de justitie. Au si ei coruptii lor, dar ca la noi nu-i la nimeni. Concluzia? Nu trebuie sa facem prostii pentru ca asa fac americanii, francezii, etc. Pe noi, actele de coruptie ale politicienielor ne ard mai tare ca pe altii, pentru ca tara merge prost si natia-i saracita în ultimul hal.

 • @gabi serban, clujean-mocofan
  Băi pulifrici, din câte ocserv, iar n-ai ce face și te iei de toată lumea, cu toate că nu prea te bagă nimeni în samă, cu o mică exceptie !
  Dar vezi că poţi fi băgat în adâncul lânos al ORIGINII materiale ! Ba, chiar ar trebui să ai grijă că betonul poa’ să-ţi fie turnat prin toate GĂURILE !!! Qed !

 • 1.Marc Aurel produce versuri bune.

  2.Teo Matei numără pârțurile lui Dăncilă, unu nu-i scapă. Face de gardă la fundu dumneaei și inregistrează orice disonanță, cât de mică, că se pricepe căcărezul, are și vastă experiență in domeniu. Nu degeaba a fost supranumit căcărez cu ștaif de cineva de pe aici al cărui nume nu-l mai țin minte.

 • Imi este rușine cu Președintele meu !!!!!!!

  Așa i s-ar putea replica lui Vizante.
  Dar nu pot să dau replica, că eu nu am Președinte.
  Johanis NU este președintele meu.

  • Tataie, ai evoluat. Prin constrângere, dar ai evoluat. Uite, cum stii sa fi respectuaos si sa nu-ti mai faci presedintele nazist, daca ai fost pedepsit si trecut la munca de jos. Ai grija, poarta-te frumos, ca, nu stiu din ce considerente, neadaptatii agresivi-verbal de la subsol sunt zburati si mai repede decât cei de deasupra.

 • Crede cineva că Johannis este singurul presedinte care se pune in cur și nu semnează nimic?
  Eu zic că și Cioloș face față cu brio acestui post.
  Ori unul ori altul sabotarea guvernării ciumei roșii este la fel de eficientă.
  Prin urmare electorii de dreapta sunt satisfăcuți.
  La o adică și doamna Johannis este in stare.
  Păcat că nu vrea să plece de la Sibiu, că nici nu mai era nevoie de Ciolos și nici de Alegeri noi.
  Doamna Carmen ar putea face față foarte bine, ar face cu rândul, o săptămână dânsa la Cotroceni, o săptămână dânsul. Că ar fi tot aia.

 • 432 la 202 !!! Woow !!!
  Cam cu atâtea voturi, anti-Brexit, a luat-o-n … *ue, mme MAY, in Camera Comunelor !!!
  Degeaba a invocat ea așa zis-ul Plan B, căci James Corbin va iniția o motiune de NEÎNCREDERE, fata de Guvernul May !!!

  • Nu te bucura, Kolhozul are oricum zilele numarate. Cu un occident islamizat si cu estul inca crestin, nu are cum sa reziste.

   • Te-ai lipit de povestea asta cu occidentul islamizat si o sustii puternic tot timpul. Niste cifre despre numarul musulmanilor din Europa si niste scenarii despre câti vor putea fi ei în 2050, ne poti da? Daca nu, îti pot cauta eu.

    • Nu vei gasi cifre reale pentru ca aia nu au voie sa le publice, nefiind corect politic. Dar cand o sa ajunga la un 40%, va fi deja prea tarziu. Deja e prea tarziu. Dar voua va trebuie desene, nu e suficient ce grozavii fac aia prin toate orasele occidentale. Asteptati, tata, asteptati si bucurati-va!

     • Daca esti adeptul teoriei conspiratiei, ar trebui sa-i crezi pe cei care sustin aceasta teorie. Exista site-uri antimigratie, care din 3 scenarii posibile facute de specialisti, redau doar scenariul extrem, si anume ca în 2050, dupa eventuale migratii masive, Europa ar putea avea 14% populatie musulmana.
      Hai sa mai traim pâna în 2050 si sa mai discutam atunci.

    • Conform Pew Research Center, deja in Franta si Suedia baietii au sarit de 8% (statistica din 2016). La natalitatea alora (fac macar 4 copii de familie), in zece ani vor trece lejer de 20%. Plus ce mai vin in continuare. Si astea sunt medii pe tari. Nici nu vreau sa ma gandesc cum e prin capitale. Oricum londonezii si parizienii au trait deja destule „binefaceri” dar probabil ca nu le-au ajuns. Mai vor. Ma rog, fiecare pasere pre limba ei piere!

     • Mai verifica. Studiul pe care-l amintesti vorbeste despre anul 2050, si spune ca doar peste 31 de ani, dupa scenariul 3, Franta ar putea sa aiba 18 % musulmani. Si nu are niciun sens sa dam exemplu Franta, care avea cei mai multi musulmani din Europa si înainte de migratia despre care vorbim. Oricum, cele mai multe acte teroriste au fost comise de teroristi nascuti în Franta, de catre fiii Republicii deci, si nu de catre cei sositi în ultima vreme.

 • Faza cu alegerile din Romania e cea mai buna gluma. Pai pana si Azorel stie ca rezultatele sunt stabilite de multiplii stapani externi ai acestei prapadite tari. Cand Romania e condusa militar din bazele americane de pe teritoriul sau si economic de multinationalele si bancile occidentale care reprezinta cvasieconomia tarii, ce rezultate asteptati? Eu sunt chiar curios ce mama naibii mai conduce guvernul in tara asta si ce rost mai are ca Romania sa aiba guvern si parlament. Adica cum ma-sa sa conduci o masina fara volan si fara pedale. Chiar nu pricep. Hai ba sa le desfiintam ca oricum nu conteaza. Ce, a auzit cineva ca o colonie sa aiba guvern si parlament propriu?

 • Cioloș, un rătăcitor care nu-și găsește partidu potrivit fiindcă e căzut în dizgrație de la Șefu cel Mare 😎 . I s-a luat interviul într-un ziar (Adevărul) unde un fomist sorossist numit Liviu avram mai are puțin și pune și Constituția Romîniei sub comanda sorosiștilor din CEDO fiindcă tocmaoi spală niște cadavre în caxzul Kovesi 😀 Ce-o fi în redacția aia a fostului negustor de copii Burci? Primesc fiecare perii de frecat creerașe la angajare? 😀

 • Cică analfabeții lu „rezist” i-au ironizat pe Facebook pe jandarmi că au recitat poezii de ziua lui Eminescu, iar alți analfabeți (de la „Adevărul” și Cotidianul) li s-a părut „extraordinare” compunerile alea gramaticale și au făcut și articole. 😆 Mulți proști, puțini aleși. 😆

  • Aci, un imn al jandarmilor, cu Cioloș la pachet 😆

   De-i biet activist am să-l fac analist
   Să latre, să muște, să latre „Rezist!”
   Să dea interviuri, să-și dea cu părerea
   Să fie cu Haștag, să f… ă Puterea
   Să-și ia și biștarii, să le facă mînere
   Trei ore-n proteste, trei ore la bere,
   Să meargă cu rapoarte la un tip, într-o vilă,
   Protest pre-plătit pe soțietate civilă
   Să fie și Dide, și Ponta-n moschee
   Să fie vrun soros sau să fie femeie
   Să aibă onoare cât osu’ de broască
   Cît Klau și Iohannis cînd gura o cască
   Și Cioloș să fie, pe Klaus să-l pupe
   Și Rareș te minte, și Gușă te rupe
   Și CT Popescu cu ochii în sulă
   DIGI-ul să-l spele cu spume la gură
   Ca haș Danileț de la Curte să fie
   Un șpriț-o sentință, alt șpriț- o prostie
   Să fie și Pleșu la chefuri „rezist”
   Să mînce cu Bot și să fie cam trist
   Să fie fătucă în „Adevărul” de mâine
   Să mânce la virguli ca untu’ pă pâine
   De toate acestea, de-i un biet activist
   „Rezist” ca să fie, mi l-aș vrea hanalist. 😀

   • Refren :
    ÎN #REZIST, mereu să fiu,
    Să traiesc așa cum stiu,
    Ca în ĂȘTIA doi-trei ani,
    Fără… MUNCĂ, dar cu bani !

    Cine nu vrea bastoane și durere
    Mai bea o bere, … He, he, …
    Cine nu vrea moletiere-n boturi,
    Nu bagă SPOTURI, … He, he, …

    Refren, idem

    Prost de vrei, mereu să fii,
    Să iei m**e-așa cum știi,
    Vino pe blog la SUBSOL,
    Și ţi-o iei, …DIRECT IN COL(on)!

    Refren, cine mai vrea O DATĂ !!!

    • Șerbănescule, șleampăta de mă-ta îți strîngea mîna la ușă cînd scriai versurile astea? 😎 Lumea credea că vă luați „iarba” doar la mitinguri la Guvern, da se pare că rezistenții pvlii și-o trag vegetarian în venă și în plin proces de creație, cu amărîtele care i-au lepădat într-un loc plin de tristețe numit Piața Victoriei 😀

     • Vrei la „rezist”? Înfigete în Jipa , pe la spate și te duce ăla fără greș. Nu uita să treci pe la casierie 😛

     • T m m, nu mai stii de GLUMĂ ?Că de MIȘTO, probabil nu ţi-a povestit mumăh-ta !

   • „Basescu i-a dat ordin lui Kovesi sa il aduca repede pe Nicolae Popa la Bucuresti… I-a dat o scrisoare pentru presedintele Indoneziei… Am insotit-o in Jakarta eu, procurorul Marius Iacob si un lucrator SRI, care de obicei avea calitatea de translator, pe hartie… Radia de bucurie… Putina lume stie de ce Kovesi a apelat la un avion privat” (sefa Relatiilor Internationale din PICCJ, procuroarea Angela Nicolae). Cam așa se făcea Justiția cu Kovesi după ce a început Statu paralel, iar Cioloșanu știe multe dar tace că altfel îl trag finanțatorii „rezist” pe linie moartă, nu mai pupă alegeri. 😆

   • Sundar Pinchai , sclavu de serviciu pus să servească elitele globaliste ca director al Google, a depus mărturie la |Congresu American că Google nu manipulează la căutările pe Google ale utilizatorilor. Asta nu înseamnă că acest alienat trebuie crezut, Presa alternativă a găsit manipulări grosolane pe termenul Abortion (avort- o chestie încurajată de ONGurile pigmeilor Soros din Europa), Maxine Waters (o congresmană blamată că e „proasta de serviciu” a Democraților americani antiTrump etc). Există desigur manipulatre, dar nu se știe cîtă e pe Romînia, fiindcă în Romînai nu se inetresează nimeni. Așa că să nu vă mire că dacă dați căutatre pe Cristoiu Blog, o să vă dea la ocazii rezultate din Divizia SRI presă agreată de sistem (Adevărul, DIGI, Realitatea). 😀

   • Antena 3 a lansat marți seară un atac dur la adresa liderului europarlamentarilor ALDE, Guy Verhofstadt, cel care îi criticase în plenul Parlamentului European în cursul zilei pe Viorica Dăncilă și Călin Popescu Tăriceanu,și în care Verhofstadt apare alături de George Soros. Șpăgar sorossist alde Verhofstadt? Deci nimic nu e întîmplător. Un sclav ca Verhofstadt croncăne și el cînd i se dă ordin. 😎

  • Foaie verde bob năut 😆
   Unde-i Jipa să îl f.mut
   Roxy să mi-o bag pe ușă
   Să cînte-n flaut cu gușă
   Nick Cernat- bot și gurist
   Să sugă ciorapi „rezist”
   Teo și Matei cînd plouă
   Cînte la cîrnați cu ouă
   (preferință cîte două)
   De la prînz și pînă sara
   Ninge sau în ploaie înoți
   Gata-i corul și fanfara.
   Frunză verde de roboți
   Cică n-ar fi chiar capriciu
   Să-i arunce-ntr-un Ospiciu
   Cu sudură pe la porți. 😎

  • Curtea Constituțională a României (CCR) a admis sesizarea Camerei Deputaţilor referitoare la existenţa unui conflict între Parlament şi Ministerul Public care prevede, printre altele, că efectele protocoalelor continuă să se producă, chiar şi după denunţarea lor.

   E importantă chestia asta pt destructurarea Statului paralel pt care sclava lu Soros, Raluca Prună (fost așa-zis ministru al Justiției, în fapt o idioată de 3 parale) ar trebui să plătească în justiție și nu a făcut-o 😎

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *