Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Gîndul de miercuri, 17 decembrie 2014

Ca și după Tragedia din Apuseni, Raed Arafat s-a dus la Antena 3 în loc să țină o conferință de presă!

După Tragedia din Apuseni, surprins că nimeni din presă nu-l ia la întrebări și pe cel care răspunde direct de salvarea victimelor, numitul Raed Arafat, i-am pus demnitarului, prin intermediul unui comentariu din Evenimentul zilei, din 4 februarie 2014, mai multe întrebări:

  1. De ce nu ține Raed Arafat o conferință de presă în care să răspundă și unor altfel de întrebări decît celor dulci puse de Mihai Gâdea la Antena 3, postul de casă al lui Victor Ponta?
  2. De ce n-a fost folosit avionul SMURD pentru care s-au plătit bani grei de la Buget? Cei de la Bacău au spus că e în bună stare. Raed Arafat susține că avionului îi lipsește o piesă, care piesă trebuie adusă din America bla, bla, bla. Nici un ziar n-a avut curiozitatea de a vedea dacă nu cumva Raed Arafat minte.
  3. Cînd a fost informat de prăbușirea avionului, Raed Arafat s-a mulțumit să trimită un SMS la ISU Cluj. De ce n-a vorbit la telefon? La atît s-a limitat participarea sa ca secretar de stat care răspunde tocmai de salvare?
  4. La B1 Tv, Victor Ponta a declarat că operațiunile de depistare și salvare se desfășoară foarte bine, invocînd informații date de Raed Arafat. Raed Arafat s-a limitat, după propria-i mărturie, la a da un SMS. De ce l-a dezinformat pe Victor Ponta? Sau poate Victor Ponta minte?

Luați aminte la prima întrebare:
După Tragedia de la Sutghiol a ținut Raed Arafat vreo conferință de presă, cu cere regula în cazul unui demnitar responsabil de domeniul în care s-a petrecut o asemenea brambureală?
Firește că n-a ținut:
S-a dus la Antena 3!
Tot la Mihai Gâdea.
Și tot pentru ca predicatorul televiziunilor de știri să-i spele cadavrul politic cu lacrimile sale date cu smirnă.
Fie și  pentru această șmecherie de prost gust, ar trebui să i se ceară demisia.

Cît despre întrebările din februarie 2014, eu le-am pus, eu le-am auzit.
Drept răsplată, pentru că n-a dat socoteală opiniei publice de responsabilitatea sa majoră în moartea celor din Apuseni, iresponsabilul vesel Victor Ponta l-a făcut pe Raed Arafat și mai mare șef în țara asta:
Șef peste ditamai Departamentul de la Interne responsabil cu situațiile de urgență.

Victor Ponta nu l-a cocoțat în funcția asta, pentru că Raed Arafat era cine știe ce sculă a Organizării, ci pentru a-l avea de-a dreapta sa la spectacolele de sunet și lumină de la Guvern cu tema:
Cum se luptă Guvernul Victor Ponta cu intemperiile.

Despre această bășică umflată de presa noastră militarizată cu penița pe post de seringă am mai scris.
Urmarea:
Raed Arafat a m-a pîrît la Consiliul Național de Combatere a Discriminării pe motiv că l-am insultat zicîndu-i arab.

Consiliul e una dintre numeroasele labe cu care Victor Ponta își plesnește peste ochi dușmanii din presă și din politică.
A venit personal la ședința de la CNCD, pentru a se convinge că voi fi amendat.
Și-am fost amendat cu suma de 15 milioane lei vechi, pe care am plătit-o pînă la ultimul ban.

Am aflat că nu sunt singurul ziarist pe care Raed Arafat, demnitar al Guvernului Ponta, l-a dat în judecată pentru cele scrise despre el.

Tragedia de la Sutghiol s-a petrecut sub oblăduirea lui Raed Arafat.
Spre deoesebire de Tragedia din Apuseni, cea de la Sutghiol a făcut ca mulți jurnaliști să-și pună întrebări asupra compentențelor acestei creații de staniol mediatic.
Îi va da pe toți în judecată?


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *