Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Gîndul de miercuri, 25 martie 2015

Hopa, paradoxul! O femeie, Carmen Iohannis, pupată-n fund de femei!

Vineri 20 martie 2015, pe un site ce-și zice Europa liberă, am citit, sub semnătura Sabinei Fati, un fel de Andreea Pora care n-apare la televizor, aceste manele de Cult al personalității dedicat deja lui Carmen Iohannis:
Carmen Iohannis are 55 de ani, zâmbește natural și nu pare stânjenită de mulțime, de aparate de fotografiat sau de camarele televiziunilor. Răspunde spontan la întrebări, fără gravitatea persoanelor importante și învață din mers protocolul oficial, fără să se lase încorsetată de el. Pe scurt, arată și se poartă ca o femeie pe picioarele ei. (..)
Spre deosebire de predecesoarele ei, Carmen Iohannis este dezinvoltă și lipsită de inhibiții. Poate și din cauză că vine dintr-o altă generație și poate chiar dintr-o altă cultură. Vorbitoare de germană și engleză, educată în cultul greco-catolic, cu universitatea făcută la Cluj, ardeleancă venită dintr-o provincie în care s-au păstrat unele tradiții ale vechiului imperiu habsburgic, soția președintelui nu are niciun fel de bariere de comunicare cu elita europeană în care a intrat Klaus Iohannis odată cu alegerea sa ca președinte al României în noiembrie 2014.

Marți, 24 martie 2015, dimineața, a venit rîndul Ioanei Ene Dogioiu să împingă la carul triumfal în care suie Dealul Cotrocenilor, pentru a sta de a Dreapta Soțului sau chiar în fața lui, pe post de Primă Doamnă, Carmen Iohannis.
ziare.com, site care refuză să-și dezvăluie proprietarul sau proprietarii, hrănind suspiciunile că e vorba de o firmă sub acoperire a SRI, publică sub semnătura Ioanei Ene Dogioiu, o anchetă a cărei titlu lasă să se înțeleagă că nevoia de a a înființa instituția de Primă Doamnă pentru Carmen Iohannis a devenit deja o axiomă. Singura problemă rămîne modelul pe care România trebuie să-l aleagă pentru Augusta soție a Augustului Imperator:
Ce fel de Prima Doamna dorim? Carmen Iohannis – modelul Michelle Obama sau rol decorativ?

Dacă Ioana Ene Dogioiu ar fi fost o ziaristă și nu o PR-istă prezidențială, sărită de pe vaporul lui Traian Băsescu în luntrea lui Klaus Iohannis, ar fi fost normal să organizeze mai întîi o dezbatere  pe tema Trebuie sau nu să înființăm instituția Primei Doamne?
Din cîte se vede chiar din titlul, Ioana Ene Dogioiu trece direct la chestiunea modelului, de parcă oportunitatea înființării în România cu jumătate din populație avînd wc în curte sau în grădină, a izmenelii numite Prima Doamnă ar fi fost deja tranșată prin Referendum.
După cum era de așteptat, așa zisa dezbatere e un pretext pentru Ioana Ene Dogioiu să culeagă și să publice serenade înălțate Distinsei Soții Carmen Iohannis.

Ionela Sufaru, ce-și zice socioloagă, crede c-a venit momentul să înființăm instituția Primei Doamne, deoarece, avem în fine, noi, românii, o persoană care întruchipează perfect instituția Primei Doamne:
Avem o persoana potrivita pentru a insufleti o astfel de institutie in persoana lui Carmen Iohannis: un dascal performant de la un liceu cu reputatie din Sibiu. Dascalul este un indrumator, a dascali insemana a calauzi. Experienta ei profesionala o poate ajuta foarte mult in impamantenirea unei institutii care ar putea face o diferenta la nivelul societatii romanesti.

Sabina Fati, Ioana Ene Dogioiu, Ionela Șufaru.
Hopa și paradoxul!
O femeie e pupată-n fund de femei!
Bărbații șovăie s-o facă, temîndu-se că soțului, Klaus  Iohannis, oricît de neamț ar fi, nu i-ar conveni să-și vadă nevasta pupată-n fund de alți bărbați decît el.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

55 comentarii pentru articolul „Gîndul de miercuri, 25 martie 2015”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *