Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Gîndul de miercuri, 27 iulie 2016

De teama ştiu eu Cui, Mugur Isărescu falsifică Istoria României

Mă număr printre puţinii jurnalişti români care au tresărit marţi, 26 iulie 2016, la aflarea ştirii că în această zi, mai de dimineaţă, în prezenţa Guvernatorului BNR, Mugur Isărescu, s-a inaugurat la Tismana Muzeul Tezaurului BNR.

Ca gazetar prin Istorie (nu istoric, e prea pretenţios pentru mine), am vrut să scriu o carte despre Lovitura de stat de la 23 august 1944.
În chip inevitabil, am studiat la Bibliotecă şi în arhive tot ce- a făcut Mareşalul Antonescu în 1944, mai precis pînă la 23 august 1944.
M-a preocupat şi mă preocupă în continuare această perioadă din Istoria României şi pentru că țin să-mi imaginez ce încerca elita politico-militară şi intelectuală a României în faţa Tăvălugului rusesc în năpustire către țară.

Pe 18 martie 1944, ruşii au forţat Nistrul pătrunzînd pe teritoriul României.
Pe 26 martie 1944, trecuseră Prutul, cucerind localitățile Botoşani, Rădăuţi, Bălţi, Paşcani.
Cu nici trei ani înainte, în 22 iunie 1941, Armata Română trecuse Prutul în Basarabia.
Acum Armata Română trecuse Prutul în sens invers.
De pe 17 aprilie 1944 pînă în noaptea de 19 spre 20 august 1944, cînd s-a spart Frontul Moldovei, frontul s-a stabilizat pe un aliniament care începea de la Gura Humorului, trecea pe la nord de Iaşi, nord Corneşti pînă la Orhei şi de aici pe cursul inferior al Nistrului pînă la Marea Neagră.

Din 17 aprilie 1944 noi, românii, am avut un răgaz.
Dinspre ruşi, fireşte.
Dinspre anglo-americani, n-am avut o clipă de răgaz.
Ne-au pisat cu bombardamentele de ne-au mers fulgii!
Pentru asta, după decembrie 1989 le-am dedicat un monument!

Ce-a făcut Mareşalul în acest răgaz?
A încercat să negocieze cu Aliaţii ieşirea României din Război.
Aliaţii l-au trimis să negocieze cu ruşii.
A încercat să negocieze cu ruşii, prin Frederic Nanu, la Stockholm.
Stalin era pe cale să cedeze.

Rezistenţa frontului din Moldova îl îngrijora.
Se afla într-o cursă contracronometru cu anglo-americanii, debarcaţi în Normandia, pentru cine intră primul în Berlin.
Numai că deodată, în timp ce Mareşalul cerea ca Basarabia şi Bucovina să fie discutate după Război, Stalin s-a trezit cu oferte mult mai generoase din partea lui Iuliu Maniu, din partea Regelui şi din partea lui Gheorghe Tătărescu.
Chiar la Stockholm, Frederic Nanu era lucrat de un trimis al camarilei Regale: George I. Duca.

O altă preocupare a Mareşalului a fost punerea la adăpost a Tezaurului românesc.
A Tezaurului întruchipat de elita României.
Drept pentru care, din aurul dat de nemţi, a creat un Fond în Elveţia, care urma să fie folosit de membri ai elitei, plecaţi peste graniţă.

A venit 23 august 1944.
Fondul a fost păpat de membrii Camarilei Regale, în frunte cu Buzeşti, cei cărora Pamfil Șeicaru le spunea băieții de bine.
Un Tezaur care trebuia pus la adăpost era cel al BNR.
Mareşalul Antonescu a cerut BNR propuneri de punere la adăpost a Tezaurului.
S-au vehiculat multe scenarii.
Inclusiv cel al scufundării în Dunăre.
S-a ajuns pînă la urmă la decizia transportării şi adăpostirii la Mînăstirea Tismana.
În consecinţă, între 11-22 iulie 1944 au fost transportate la Mănăstirea Tismana şi adăpostite într-o pivniţă 4086 de casete cu 215 tone de aur.

Pe 6 septembrie 1944, Consiliul General al BNR, dîndu-şi seama că Tezaurul putea fi descoperit de ruşi, cu aprobarea Guvernului Sănătescu, l-a mutat într-o peşteră din apropierea mănăstirii.
În 1947, Tezarul a revenit la București.
Cu vreo cîţiva ani în urmă, ajungînd la Tismana, am fost dus să văd peştera.
În această peşteră, BNR a decis în 2013 să amenajeze un Muzeu.
Muzeul a fost inagurat marţi, 26 iulie 2016.

De ce am tresărit la aflarea ştirii?
Aşa cum se vede din cele scrise mai sus, mutarea în peşteră pe 6 septembrie 1944 e doar un moment din Operaţiunea Transportarea și Adăpostirea Tezaurului.
Iniţiatorul şi coordonatorul acestei Operaţiuni a fost, incontestabil, Mareşalul Antonescu.
De ceva timp, Mareşalul Antonescu e la index în România.
Din cauza asta, una dintre cele mai complicate perioade din Istoria României Septembrie 1940 – 23 august 1944 e ocolită chiar şi de istorici.

De cît să calce pe bec, istoricii preferă să nu vorbească.
La fel ca pe vremea comunismului.
Dacă voiai să n-ai bătăi de cap, ocoleai subiectele care te-ar fi putut aduce în conflict cu poziţia oficială.

Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, a ţinut un discurs cu prilejul inaugurării.
Am căutat textul pentru a vedea dacă-l pomeneşte undeva pe Mareşal.
Ei bine, pentru domnul Guvenrator, Mareşalul Antonescu nu există în Operaţiunea Tezaurul BNR!
Pentru a-i ieşi această grosolană falsificare a Istoriei naţionale, Mugur Isărescu apelează la o şmecherie ieftină.
Reduce Operaţiunea, care cuprinde în chip necesar Hotărîrea Mareşalului de a pune la adăpost Tezaurul, Transportarea Tezaurului în secret, să nu ştie nici nemţii, doar la mutarea în peşteră.
Dar chiar și această Operațiune e falsificată, deoarece e pusă exclusiv pe seama funcționarilor BNR de la vremea respectivă, cînd un rol deosebit la avut premierul Constantin Sănătescu.
Astfel, falsificată Istoria, tînărul de azi, care l-a urmărit pe Mugur Isărescu, rămîne convins că, în 1944, BNR, cu de la sine putere, fără să ştie Mareşalul Antonescu a transportat la Tismana (cu cîrca?!) 200 de tone de aur.

De ce nu suflă o vorbă Mugur Isărescu despre Mareșalul Antonescu?
Pentru că ar fi fost obligat să spună ceva bun despre o personalitate contradictorie prezentată de propaganda oficială de azi drept un Monstru.
Dacă ar fi spus în chip corect că Operațiunea a fost inițiată și coordonată de Mareșal, tînărul de azi ar fi tresărit, întrebîndu-se uimit:
Cum adică acel Criminal de Antonescu în loc să-și pună ceva parale deoparte în străinătate, pentru a duce o viață de lux în Spania sau Portugalia, cum ar fi făcut mulți dintre liderii postdecembriști, se preocupa de soarta Tezaurului BNR?

Mugur Isărescu e o personalitate de prim rang a României.
Din nenorocire, aşa cum se vede, din această falsificare a Istoriei, de teama ştiu eu Cui, Mugur Isărescu e o personalitate de prim-rang a României babuinizate.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

87 comentarii pentru articolul „Gîndul de miercuri, 27 iulie 2016”

  • Bravo! Toti romanii ar trebui sa citeasca acest articol!

  • Adică,tezaurul BNR este….istorie!

  • Scrisoarea lui Coposu către istoricul Florin Constantiniu. În 1984, Seniorul încerca să corecteze faptele istorice privind evenimentele din august ’44…….Scrisoarea începe cu prezentarea contextului în care are loc scrierea ei: „În calitatea mea de martor nemijlocit al tuturor etapelor (de la iniţierea până la realizarea) evenimentului major prezentat în reperele însumate în lucrarea Dvoastre, – consider că explicaţiile şi completările anexate vă pot fi de folos. Întrucât elaboratul Dvoastre este o carte de referinţă, care trebuie să fie ferită de erori şi inadvertenţe am speranţa că, date fiind probitatea ştiinţifică şi obiectivitatea care vă caracterizează, veţi înregistra completările mele şi le veţi utiliza la o eventuală reeditare a cărţii”, explică Seniorul…..În încercarea de a restabili adevărul istoric referitor la complicatele evenimente din jurul datei de 23 august 1944, Corneliu Coposu, martor la aceste evenimente, a semnalat, printr-o scrisoare trimisă unuia dintre autorii cărţii „August 1944. Repere istorice”, inadvertenţele apărute în paginile lucrării……………………Este vorba despre Florin Constantiniu, unul dintre cei mai mari istorici români de după Primul Război Mondial, care a scris, împreună cu Mihai Ionescu, o lucrare despre perioada fierbinte din august 1944, apărută la Editura Ştiinţifică şi Enciclopedică în 1984.

    Scrisoarea a fost trimisă în 30 iunie 1986 de la domiciliul Seniorului, din Strada Mămulari nr.19 şi, dată fiind abnegaţia cu care Corneliu Coposu era urmărit de Securitate, ea a fost interceptată şi multiplicată înainte de a fi retrimisă destinatarului. Aşa a a ajuns pe rafturile Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii, unde a fost găsită, recent, de istoricul sălăjean Marin Pop. Potrivit acestuia, dacă în “Jurnal în vremuri de război”, lucrare în care Seniorul scrie despre aceleaşi evenimente însă fără a face comentarii cu substrat politic pentru că promisese acest lucru Secutităţii, în scrisoare Corneliu Coposu nu se abţine de la astfel de comentarii. Scrisoarea cuprinde povestea succintă a evenimentelor din august 1944 şi a celor care au precedat şi determinat întâmplările de atunci, dar şi inadvertenţele, subliniate punctual, dintre realitatea istorică şi paginile cărţii scrise de academicianul Florin Constantiniu.

    http://adevarul.ro/locale/zalau/securitate-1_52173dd6c7b855ff56068120/index.html

  • Maestre stiu ca si americani și ruși îl consideră criminal de evrei înseamnă că Isărescu se teme de ei să nu își piardă funcția

  • De teamă că va fi at

  • de acord 100% maestre.

  • Ar fi bine sa va ganditi sa scriti lovitura de stat care a incepeut la data de 15 Februarie 2015 si care se va sfaris numai atunci cand cei implicati vor reusi sa trimite in parlament un numar suficient de acoperiti atentie de la toate partide si care vor avea misiune de a vota cum trebuie si a ploca legeile care sa fie in interese Romaniei Cum sunt cele ale petrolului ,paduri ,deseuri radioactive ,gaz ,etc

    • Oooo, tu revenit la noi! Eu crezut che tu ramas „plocat” in lifte si avut un „sfaris” urate! Tu „incepeut” scrie corect, asa che eu recomande che tu faci neaparate scriitore, che tu e destepte la tine si frumoase!

  • In atentie

    AMBASADELOR GERMANIA SI STATELE UNITE

    Subiect este de o gravitate iesita din comun

    Cu permisiune dvs in acest document va voi prezenta o declaratie publica facuta decatre cel mai informat omul al Romania fost presedinte Traian Basescu .

    Inainte sa va prezint text respectiv o sa va informez ca de o buna bucata de vremea impreuna cu un grup de cercetatori si profesionisti in stintele digitale ,atragem atentie despre o lovitura de stat care are loc in Romania prin intermediul jaful electoral combinat cu unele actiuni despre care dl fost presedinte ale Romaniei Traian Basescu ii confirma in dezvaluire pe care urmeaza sa vi-l prezint

    Intrucat o astfel de lovitura de stat va fi posibil si din cauza ca dl Iohannis a propus partidele politice adoptare unei lege care permite atat jaful electoral cat si trimitere in parlament pe cine trebuie si care sa voteze cum trebuie ,am decis sa atragem atentie despre astfel de probleme

    Avand in vedere gravitate unele astfel de situatie cateva ziare care au curaj sa prezinta adevarurile despre care cei implicati in astfel de actiune nu doresc sa-l auda ,au prezentat unele lucrurile si mai grave

    Ca sa puteti afla despre ce este vorba puteti cauta expresii
    1) Lovitura pe cele 3 Axe Bruxelles -Berlim -Bucuresti „
    2) Panica generala desamagire totala

    IATA DECLARATIE DL TRAIAN BASESCU

    Este a doua emisiune în care Alina Bica spune că a vrut să-şi prezinte demisia unui înalt demnitar. Vreau să închidem subiectul: la mine a venit, şi mi-a spus, «Dle preşedinte, doresc să-mi prezint demisia», explicîndu-mi de ce. Nu am să intru în detalii extraordinar de mari, dar mi s-a părut că se prefigura statul mafiot, adică, un serviciu de informaţii, printr-un prim-adjunct, respectiv un procuror-şef al unei structuri a Parchetului General, îşi aleseseră drept ţintă şefa unei structuri anti-mafia pentru simplul motiv că nu executa ordinele primite de la prim-adjunctul SRI, de la generalul Coldea.
    Şi i-am spus «fată dragă, du-te şi vezi-ţi de treabă, în statul acesta nu se poate întîmpla aşa ceva pentru că nu sîntem într-un stat mafiot în care nişte indivizi cu putere extraordinară să poată aresta pentru că vor ei, pentru că îi deranjează sau pentru că nu le execută ordinele un procuror şef al DIICOT. Statul român nu e un stat de tip mafiot, ca tu să fii arestată pentru simplul motiv că nu te înghite şefa DNA, ca instrument al lui Coldea» Cînd am avut situaţia că trei oameni de-ai mei (Coldea, Kovesi, Livia Stanciu – n.n.), pe care I-am numit eu, au arestat alţi trei din echipa mea (Bica, Udrea, Horia Georgescu – n.n.), nu am spus că eu am promovat-o pe dna Bica sau pe Georgescu de la ANI. Georgescu, de exemplu, spre deosebire de dna. Bica, care nu a acceptat să fie sluga SRI, şi-a găsit capătul pentru că a cerut cu insistenţă să fie anchetat dosarul de incompatibilitate al preşedintelui Iohannis, drept pentru care, tot cei doi (Kovesi & Coldea – n.n.) i-au făcut înscenarea cu ANPR, că nu ştiu ce restituiri a făcut… Eu astăzi am tras un semnal, dar dacă instanţele nu mă cheamă ca martor pentru a restabili adevărul privind motivul pentru care Bica a fost arestată, va fi un moment cînd voi începe să vorbesc public.
    Statul ăsta, prin instituţiile lui, nu se poate transforma într-un stat mafiot care arestează pe cine nu îi convine…”.

  • Felicitari d-le Cristoiu pt.prezentarea adevarului istoric.Nu va lasati coplesit de tradatori,hoti si mincinosi care uneori ,din pacate sunt mai vocali!

  • Felicitări domnule Ion Cristoiu!

  • Daca vorbesti laudativ de Lenin, Stalin, Dej, Ceausescu, etc, nu se intampla nimic, doar sa nu critici sau sa faci aluzie negativa la valul de imigranti islamisti. Asta-i gandirea oficiala, de urmat, in noua Europa socialista…

  • Ar fi cazul sa se retraga si mugurel, ca a profitat destul !

  • TOTII SLUGOII BASISTI,MINT CU TUPEU,SINT JEGOSI,PUTUROSI.

    • Mai bine slugoi, decat agramat, care pune virgula intre subiect si predicat!

    • Se-ntampla lucruri ciudate la BNR, astia sunt cei mai privilegiati functionari, pt ca pierderile BNR sunt suportate de stat, iar profitul se imparte salariatilor, in procent de 9,99%, sub forma de bonusuri de performanta. Problema e ca se imparte si profitul obtinut prin imprumuturi excesive de la FMI, de care tara nu are nevoie, dovada ca multe miliarde de euro au ramas necheltuite, din cele 13 miliarde de euro imprumutate in 2009! Aceasta situatie e posibila pe baza aprecierii subiective a cresterii economice, iar „rateul de estimare”, culmea!, inseamna PLUS pt BNR si se regaseste in bonusurile salariatilor! Cred ca a venit timpul ca sa-si faca treaba mai bine Curtea de Conturi, in ce priveste BNR, iar presa sa aiba curajul de a prezenta adevarata fatza a activitatii BNR, chiar daca Isarescu face parte din grupul de la Bilderberg! Vad ca DIICOT are curajul sa-l acuze in dosarul Rompetrol, sper ca pana la urma sa se lamureasca lucrurile cu acest vesnic premier de rezerva, care castiga 40000 de euro pe luna!

    • Cat priveste istoria noastra, e prea complicata, subiectiva, interpretabila etc, de-aia-mi place mie matematica! Pt mine, Antonescu e un personaj controversat al istoriei noastre, care a facut si lucruri bune, dar si rele, raportate la vremurile pe care le-a trait! Daca nici istoricii n-au ajuns la un consens, atunci noi vorbim discutii!

    • Bai Constanta, tu nu calaretu.

    • Constandino mai calareste si tu gramatica aia-n gura ma-sii !!!

    • Popescu Stamate Ea o calareste, dar ii fuge de sub fund!

    • Popescu Stamate DA MA-TA E DI VINA????

    • Nicusor Cernat MAI BINE MINCATOR DE KKT,MA-TA CE ZICE?????????

    • Nicusor Cernat AU MINTIT CRETINULE,CIND SE TAIAU SALARII SI PENSII EI AU LUAT SPORURI NESIMTITE CA FAMILIA TA????????

    • Claudia Merce DAR MA-TA?????

    • Popescu Stamate SI MA-TA STIE???????

    • Nicusor Cernat MA-TA NU FUGE,E PE BANII?????DAR FAMILIA TA,COPII TAI,PRIETENII TAI,TOT ASA????????????

    • Nicusor Cernat VIERME DE CADAVRE MA-TA E MINDRA DE TINE????????

    • Nicusor Cernat Na , Cernate , i-ai cautat intre coarne toantei . Acuma ti-ai luat-o ! Sa fie primit ! Vezi , Gaina SRI , ca-s 2 Calareti , le faci fata ?

    • Farfu Ridi MA-TA E MINDRA DE TINE,VIERME DE CADAVRE??????????

    • Farfu Ridi MA-TA E TOANTA? DAR FEMEIA TA,COPII TAI,PRIETENII TAI???????

    • Constanta Calaretu In primul rand, vad ca repeti cam mult cuvantul „ma-ta”, ori acum ai descoperit ca se scrie cu cratima?! In al doilea rand, mama-i moarta de mult, dar sa stii c-a fost mandra de mine, pt ca, de la tara fiind, sunt singurul din familie cu studii superioare! Alte intrebari?…daca nu mai ai, te-ntreb eu: cu cine ai facut gramatica la scoala?!…eu nu discut cu analfabetii care scriu „copii” tai! Asa ca, sictir!

    • ASA SI,ESTI CRETIN SI MI-E SILA DE TINE,VINZI TOATA FAMILIA PE DOI LEI???????

    • AL DRAQ INTELECTUAL,POATE VORBI CU CRISTOIU CUM VREA EL DAR DESPRE FAMILIA LUI NIMENI NU POATE,VIERME DE CADAVRE-INTELECTUAL

    • Constanta Calaretu Asculta la mine, ca ma pricep la femei, tu stai prost cu hormonii, de-aia esti asa de nervoasa si scrii cu majuSCULE! Eu nu-nteleg, tu esti asa de urata ca nici macar un boschetar nu te „regleaza”?! Pune si tu o poza, sa-ti vedem mecla, daca tot te contrezi cu noi! Daca ti-e rusine cu fatza, pune macar o poza cu sanul drept, pt ca-i mai mare ca stangul!, dar ai grija sa fii dezbracata pan’ la brau, ca sa se vada si buricul, caci banuiesc ca ai sanii gen „fular”!!

    • Si 2, nu-i mai spune lui Farfurie de femeia lui, ca are mai multe si-l pui in incurcatura! Daca erai desteapta, la cat esti de batzoasa, aveai sanse s-ajungi in patul lui de-o singura persoana, ca sa ti se potriveasca si mai bine numele de Calaretu! Daca n-ai inteles aluzia, iti fac niste desene, ca-s inginer!

  • Normal , ma Cirstoaie , un pitic basist ca tine doar nu era sa-l contrazica pe Chiombul Schizofren Basau . Marile spirite s-au intilnit , tu cu Basul . Basanau care considera ca Antonescu e un erou ( un psihopat care zicea ca executa oameni in dreapta si-n stinga de parca executa covrigi , care ne-a bagat gloriosi in razboi cu nemtii si ne-a scos tot la fel de gloriosi , cu rusii , cu sute de mii de morti pe constiinta , roman tipic , ce mai … ) si tot Basanaul care zicea ca Regele Mihai e tradator . In rest , ai scris la fel de plicticos , Titane , ca in ultimele 2 sapt , de cind ti s-a sugerat cred s-o lasi moale , da’ moale de tot , cu binomul .

    • Bai , ce chestie , vasazica Antonescu mai ca ne scotea victoriosi din razboi , da’ l-au faultat Maniu si Regele . De Gutza Tatarascu nu-s ce sa zic , ala poate , ca era un jeg de liberal ticalos . Ba , Titane , ori te documentezi din revista Lumea , editia 1956 , ori din Zig Zag sau Expres , cu osebire numerele in care o gaina nastea pui vii . Ptiu !

    • Tot tu iti dai replica la tampenia ta bai idiotule.De ce mata mai citesti daca nu-ti place limbricule?

    • Farfu Ridi MA-TA STIE CE PROST ESTI,DAR FEMEIA TA,DAR COPII TAI,DAR PRIETENII TAI???????????????????

    • Farfu Ridi DAR MA-TA?????

    • Fartu Ridi, se poate comenta si civilizat. Desigur, daca doriti ca opinia dumneavoastra sa fie luata in considerare.

    • Farfu Ridi a fost bun sau nu a fost bun Antonescu pentru Romanii .Gandeste Te si la caracterul poporului din care faci parte .

    • Constanta Calaretu E recomandat sa-l lasati in pace, pt ca-i diliu, de cand il scapa ma-sa pe jos, cand ii dadea sa suga!(ok, il mai scapa si taica-su, dar la el avea de ce sa se tina!)

    • In alta ordine de idei, se scrie „copiii”, pt ca are 3!!, iar tu Andrei trebuie sa asculti neaparat, da’ neaparat!, melodia aia cu titlul „ma-ta se scrie cu cratima!” Credeti-ma, e mai bine sa va corectez eu, pt ca o fac decent, decat el, pt ca e foarte needucat!

    • breeii , cum dracu se executa covrigii? daca nu stii sa demonstrezi atunci sa-l pupi in basanau pe Basau va vad cat il iubesti.

    • Andrei Cristoiu Ba , tu esti neam cu Titanul Ion Tristoiu ? Ca esti cam la fel de agramat !

    • Nicusor Cernat Foarte bine , Gaina SRI , avertizeaza-i pe tolomaci . Ca sa nu faci drumul de 2 ori , mai spune-le ca nu intru in vorba cu prostovani care n-au trecut de-a 2-a , pe baza de repetentie la gramatica

    • Gebeleizis Zamolxis Antonescu a fost criminal de razboi . Daca nu-l executau rusii ( ca tot ii placea sa execute ) , il impuscau americanii . Faptul ca l-au pus rusii la zid a fost norocul lui , pe undeva , pe usa din dos , a intrat in istorie , stiut fiind faptul ca rusii au fost niste dementi. Asta e problema cu Istoria , poate fi mai curva ca politica , in functie de unghiul de abordare . Pina si Roller a stiut sa faca o istorie convenabila comunistilor .

    • Neli Grosu Zaharia Opiniile mele sint luate in considerare de cine trebuie si de persoanele pe care le agreez eu . Nu ma astept sa-i conving pe securisti , basisti , si idioti . Nici nu am intentia sa fiu civilizat , nu se vede ?

    • Farfu Ridi Vezi che intrebat Rodrigues de tine, vrea sa mareasca cultur che se ajunge scriitore! El postare mai jos!

    • Ba , nu pot citi ce scrie ala , intru-n fibrilatie . Da’ tu nu mai esti Mentorul , Alfa si Omaha , pt Taxi Driver ? Ca vad ca a disparut de pe aici , bocind jalnic si nebagat in seama …

    • Andrei Cristoiu Ba , Tristoiule , eu citesc pt ca stiu sa citesc . Tu de ce scrii daca e evident ca aceasta indeletnicire ti-e complet staraina ?

    • Farfu Ridi Nu stiu despre cine vorbesti, ca eu acu 2 zile am intrat pe-aici, ca ma plictisesc pe blog!

    • Nicusor Cernat Baaa! Nu ma enerva ! Era unul Driver cab la Cobalcescu , tot se udase de emotie , a zis ca esti eroul lui de pe blog ( de Titan uitase complet ) si ti se ploconea umil sa-i fii Mentor . L-am mai vazut de vreo 2 ori , da’ nici eu nu ma mai prea uit la Tristoi , ca scrie numa’ balarii si ma enerveaza . Aseara nu prea aveam ce face , de aia am bagat iar capu-n poza . Ce sa-ti fac cu blogul , ti-am zis ca o sa-mi duci dorul . O injuratura la vremea ei face cit 10 postacei . He he !

    • Nicusor Cernat Ba , Gaina , ti-ai facut schimbare de sex ? Ca la mine la notificari scrie despre tine ca : ” m-ai mentionat in comentariile Ei „

    • Farfu Ridi Mi-am facut, pt ca ultima data, cand mi-ai dat frunti in buric, m-a cam durut!

    • Nicusor Cernat SA-ti fie de bine , cucoana , atunci . Zic …

  • Romania incatusata nu are voie la spirit .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *