Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Gîndul de miercuri

Amănuntul crucial din Dosarul Microsoft care a scăpat bravilor ziariști români

Bag seamă că pe toate site-urile și pe toate televiziunile jurnaliștii români nu sunt jurnaliști, ci procurori, profeți, Nicolae Bălcescu și Vladimir Lenin la un loc.
Toți fără excepție salută, luînd poziție de drepți, acțiunile DNA din ultima vreme, dau de pămînt cu clasa politică, pe care o vor neapărat spulberată de fața pămîntului, cer noi și noi capete, se înroșesc, se îneacă, fac spume la gură.

Ipostaza asta de A.Q. Fouquier-Tinville, Acuzatorul Public al Tribunalului Revoluționar din timpul Teroarei robespierriene, mă amuză, pentru că:
N-are nici o legătură cu adevărata profesie de jurnalist, profesie  care cere ca gazetarul să nu aibă emoții nici cînd transmite în direct Apocalipsa. Înlocuirea analizei reci, profesioniste, a faptelor cu zvîrcolirea epileptică, face ca unele lucruri din Rechizitoriul DNA să treacă neobservate. Marți seara, la emisiunea simpaticei Andra Miron de pe Realitatea Tv, mi-am exprimat nedumerirea față de acuzațiile aduse lui Dorin Cocoș, Gheorghe Ștefan, Nicoale Dumitru, toți trei oameni de afaceri, că ar fi primit fiecare mită de cîte 4-5 milioane de euro pentru a interveni la diferiți miniștri ca să fie prelungit contractul păgubos Microsoft.

Cum adică? m-am întrebat eu, ca prostul, sume de mărimea asta doar pentru a interveni la un ministru?
Și dacă ar fi fost amanți ai miniștrilor nu văd cum ar fi pretins respectivii cîte 4-5 milioane de euro pentru ca să-i convingă pe miniștrii respectivi să încalce Legea. Nu cumva cei trei n-au luat pentru ei decît o parte, restul mergînd cash la persoane sus puse sau în activități politice costisitoare? Dacă ziariștii noștri ar fi fost mai puțin emoționați, poate că ar fi plecat de la această ciudățenie pentru a descoperi ceea ce – nu-i exclus – DNA ar putea să ne ascundă!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

21 comentarii pentru articolul „Gîndul de miercuri”

  • Am aflat de la Realitatea TV ca in februarie 2005, acum aproape 10 ani, s-a publicat acest articol: http://www.hotnews.ro/stiri-arhiva-1239683-zice-miky-spaga-lui-serban-mihailescu-cat-fost-spaga-lui-miky.htm

  • Evident ca nu ti se tine spatele la furat fara sa trebuiasca mai apoi sa imparti sau sa finantezi diverse lucruri din zona privata!

  • cu toata stima Maestre Ion Cristoiu opinia mea de modest jurnalist de provincie este ca asistam in sfirsit la o lupta temeinica contra coruptiei nu numai in Romania ci si in toata lumea democratica -Uniunea Europena ,SUA. Este un fenomen extrem de benefic pentru ca aceasta coruptie generalizata distruge intr-un ritm alert democratia pe care o inlocuieste cu feudalismul. De fapt daca ar exista o ecuatie sociologica ,nivelul coruptiei este direct proportional cu nivelul feudalismului intr-o tara ,acesti corupti-feudali din Romania gen cocos sau hrebenciuc au in spatele lor un cartel al crimei organizate format dintr-o armata de securisti ce activeaza ca o armata privata si feudala. Aceasta armata privata a securiatilor a devenit vizibila in cazul ‘genralului ‘ mitica iliescu despre care in mod curios nu discuta nimeni. Securistii cu asta de ocupa de peste 25 de ani -distrug sistematic Romania si democratia si au nevoie permanenta de oameni slabi de caracter,usor de manipulat,lacomi si dispusi sa devina gerdieni si tortionari intr-un lagar de concentrare unde oamenii nevinovati sint totrturati si ucisi pentru ca nu accepta aberatiile feudale ale unor caligula,nero,sau ghenghis han . Acesti securisti in laboratoarele depsre care vorbea doctorul ponta fabrica niste papusi muppets gen turcescu,ponta,becali,vintu,ghita,melescanu ,cocos,pinalti etc dupa care incep sa le traga sforile .acest sistem feudalo-mafiot incepe sa se prabuseasca iar justitia fie ca vorbim de FBI sau de DNA a ajuns si va mai ajunge la adevaratii papusari. )eu personal ma consider foarte norocos ca am avut media 4 la purtare,primul din istoria liceului meu ,si ca am fost exmatriculat si nici nu am terminat vreuna din cele 3 facultati prin care am trecut pentru ca nu ma impac deloc cu sistemul de pe la noi si astfel nu am fost un posibil muppets pentru acesti securisti.

  • Din ce in ce mai penibil, din pacate…

  • Maestre, umorul dumneavoastra sprintar este un adevarat deliciu… 😉 Da’ stiti bine ca Madame Spaga, in Romania, este precum painea cea de toate zilele, iar tentaculele-i se extind cu repeziciune, aidoma pildei din Lantul Slabiciunilor… incepand cu portarul, femeia de serviciu, continuand apoi cu secretara, ajungand prin intermediul ei la seful cel mic, dupa, la ingineri, proiectanti, arhitecti etc… abia ulterior, ajungandu-se la Pestele cel Mare si Gras ( uzual )… da’ asta-i tara mea si mi-e sila de ea! Nepermis de multa vreme, Romania a fost si va ramane… tara mea de HOTI, TRADATORI, CORUPTI, INFRACTORI si SPAGARI NESIMTITI, aidoma rebuturilor de Ferentari… Unde esti tu, Tepes, Doamne???

  • Este adevarat caci preocuparea pentru DNA inlatura analiza candidatilor de la presedentie. Si asta e in favoarea lui Tonta care nu a dorit o confruntare cu Iohannia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *