Cancelarul Austriei: Ministrul de Interne a avut un deadline și vrea un nou calendar pentru România și Bulgaria pentru următoarea primăvară

Vi-l imaginați pe Adrian Năstase slugărindu-l pe Traian Băsescu așa cum Călin Popescu Tăriceanu îl slugărește pe Victor Ponta?

Nu cred să fie om normal în România de azi, prin om normal înțelegînd unul căruia cele două instituții de tîmpire a poporului în interesul PSD – Antena 3 și România Tv – n-au reușit să-i facă din creier piftie de vacă, care să nu fie dezgustat de incredibilul spectacol de slugărnicie fără cusur, să moară de ciudă pînă și cîrpa, oferit de Călin Popescu Tăriceanu și Victor Ciorbea.

Să ne înțelegem!
În politica postdecembristă am întîlnit mulți politicieni puși în slujba unor alți politicieni.
Politica românească urmează peste veacuri relația boier-iobag, definită prin curbarea spinării.
Numai că și în cazurile de obediență absolută față de un șef n-am întîlnit prosternarea arătată de cei doi, în funcțiile deținute, față de Victor Ponta.

Văzîndu-i pe cei doi cum se zbat să ghicească ordinele lui Victor Ponta înainte chiar ca acesta să le gîndească, te lovește o cumplită rușine:
Rușinea de a respira același aer ca împricinații.

Nimeni n-a observat însă că și Călin Popescu Tăriceanu și Victor Ciorbea nu sunt și n-au fost PSD-iști.
Mai mult, cei doi au fost stîlpi ai regimurilor anti-PSD. Victor Ciorbea a ajuns premier CDR și pentru înverșunarea sa anti-PSD-istă. Mult timp, Victor Ciorbea a fost ținta celor mai dure campanii ale propagandei PSD.
Călin Popescu Tăriceanu a fost premierul Alianței DA. A ajuns în această funcție înaltă și pentru că s-a manifestat ca un anti-PSD-ist crîncen (cel puțin pînă în 2007).
Culmea e că acești doi foști premieri ai Dreptei sunt acum, după ce PSD i-a miluit cu posturi grăsulii, de un devotament față de Victor Ponta pe care nici un lider PSD nu-l dezvăluie.

Chestiune de meditat:
Și PSD a avut premieri în perioada postdecembristă.
Ați auzit de vreunul care, după venirea Dreptei la Putere, să devină slugi ale Foștilor adversari, așa cum se întîmplă azi cu foștii premieri ai Dreptei, Victor Ciorbea și Călin Popescu Tăriceanu?

Vi-l imaginați pe Adrian Năstase slugărindu-l pe Traian Băsescu așa cum Călin Popescu Tăriceanu slujește pe Victor Ponta?
Ei bine, asta explică de ce PSD rămîne cel mai important partid al țării după 24 de ani de postdecembrism, în timp ce Dreapta e alcătuită din partide și partidulețe care nu reușesc să se unească într-o acțiune comună.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

26 comentarii pentru articolul „Vi-l imaginați pe Adrian Năstase slugărindu-l pe Traian Băsescu așa cum Călin Popescu Tăriceanu îl slugărește pe Victor Ponta?”

 • Iohannis a declarat că asa “cum arată scoala azi va arăta tara mâine”,
  atribuind acest citat unui “mare român, Dimitrie Bolintineanu”.
  Citatul apartine marelui om de stiintă si ministru Spiru Haret :))))

 • e simplu…nu o fac de placere..probabil Felix ii are la mana cu ceva…

 • Eu zic sa ne intoarcem un pic pe pamant sa vedem ce facem cu Ponta, ca pe zi ce trece acest horticultor dobitoc, sferto-doct , chinez si fauritor de secere si ciocane in capul capitalismului ajunge presedinte. Totul datorita lui blaga si lui Iohanis. Cred ca frankenstein de Sibiu a scurtcircuitat iar buldogul ala tampit de Blaga face orice numai sa tina sefia PDL. Cu astia doi Ponta ajunge presedinte. Eu zic sa ne gandim sa facem ceva sa il scoatem pe Crin din pat, asta ca sa nu cumva sa ajungem toti sclavi pe mosia tovarasului ponta, fost dama de companie a lui Nastase actualmente matroana de baroni PSD.

 • PRESEDINTELE TRAIAN BASESCU, CEL MAI BUN PRESEDINTE AL DACIEI STRABUNE, ESTE LUPUL ALB AL DACIEI STRABUNE. NU CUNOSC UN ALT POLITICIAN CAPABIL SA-L INLOCUIASCA PE ACEST PRESEDINTE ACUM. SUNT MULTI TINERI CARE POT AJUNGE LA VALOAREA PRESEDINTELUI BASESCU IN POLITICA, TINERI CU EDUCATIE OCCIDENTALA DE VALOARE DAR SUNT ECLIPSATI DE CEI MAI PUTIN EDUCATI. NU UITATI CUM S-A ADRESAT DOAMNA UDREA DOMNULUI DOCTOR IN STIINTE PAPAHAGI, CARE NU NUMAI CA VINE DINTR-O FAMILIE DE INALTI CARTURARI AI TARII, DAR EL PERSONAL ESTE UN OM CU O EDUCATIE DEOSEBITA SI MARE CUNOSCATOR AL OCCIDENTULUI. TARA ARE MARE NEVOIE DE ASEMENEA OAMENI DEOSEBIT DE BINE EDUCATI SI CUNOSCUTI IN OCCIDENT. MAI SUNT SI ALTE EXEMPLE DE TINERI CU O SOLIDA EDUCATIE OCCIDENTALA CUM AR FI Dr. NEAMTU, Dr. PALEOLOGU, ETC. ADEVARATI DOCTORI, NU PLAGIATORI CA PONTA SAU ECATERINA ANDRONESCU. IMI AMINTESC DIN POVESTIRILE TATALUI MEU CUM UN FOST COLEG DE-AL LUI DIN POLITEHNICA CU FACULTATE MUNCITOREASCA, PE NUME “DR” ZGURA AJUNSESE RECTORUL POLITEHNICII DIN BUCURESTI!!!! ASTEA AU FOST IN TIMPURILE PE CARE TREBUIE SA LE UITAM SI SA NU LE MAI REPETAM. DEACEEA TREBUIE CA SI LUI PONTA SI DOAMNEI ANDRONESCU SA LI SE IA TITLURILE PE CARE NU LE MERITA.
  MARELE FILOZOF SOCRATE SPUNEA SI AM SA-L PARAFRAZEZ: LUMEA ESTE PLINA DE OAMENI LENESI, NECINSTITI SI PROSTI, SI ACESTIA NU TREBUIE SA CONDUCA O TARA! SE INTELEGE CA EL SE REFEREA LA CEILATI, CEI MERITUOSI (ACEASTA ESTE MERITOCRATIA DE CARE VORBEA EL). DEMOCRATIA ESTE PUTEREA POPORULUI DAR CONDUSA DE OAMENI MERITUOSI!
  ASA SA NE AJUTE DUMNEZEU SA INFRUNTAM ZILELE GRELE SI SA DEZVOLTAM TARA CU OAMENI DE ADEVARATA VALOARE.

  https://www.youtube.com/watch?v=542DRNDGmMc

 • dar este normal ca beasa traian s-o slugareasca pe nutikk de plescoiul !]

 • Chiorbea si Mototoliceanu sunt doi indivizi care au ajuns premieri ajutati de conjunctura, nu de merite proprii. Primul a fost o gaselnita a Tapului care se credea mare vizionar si a tinut sa arate cdr-istilor ce mana buna are el la oameni. Al doilea a profitat de retragerea lui Stolojan si PNL-ul neavand pe altcineva mai bun l-a impins in fata desi anterior avusese un mandat de ministru cu realizari jalnice.

 • La varsta si experienta dumnealui, crezi ca face jocurile cuiva? Voi va dati seama ce spuneti?

 • Eu imi amintesc de un caz similar: prosternarea lui Boc in fata lui Basescu. Ati uitat asta? …

 • Ale lui Basescu.

 • corect!

A apărut „1990- Ce se ascunde dincolo de evenimentele din 13,14 și 15 iunie? ”. Primul volum din seria Ion Cristoiu – istoricul clipei, 1990 – 1996

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog