Marcel Ciolacu: Săptămâna viitoare stabilim la care dintre cele două date, 15 sau 29 septembrie, se va desfăşura primul tur al alegerilor prezidențiale

Gîndul de seară deplină

Bogdan Chirieac a ales schimbarea. Pe cînd Mihai Gâdea și Mircea Badea?

Bogdan Chirieac a fost un admirator necondiționat al lui Victor Ponta și un adversar al lui Klaus Iohannis. Pe unde se ducea, gura nu-i mai ședea (na, c-am făcut o rimă coșbuciană!) în lupta cu dușmanii PSD.

Luni după amiază, Bogdan Chirieac a postat pe site-ului lui DC News un text din care citez:
„În ceea ce-l privește pe Klaus Iohannis, am convingerea că nu va fi un Traian Băsescu. Structura celor doi este total diferită, în plus între ei se cască o prăpastie culturală. Neamțul nu va hăhăi, nu va bea șpriț cu Becali și nici nu va dansa la Cireșica. (…)
Din punct de vedere extern, alegerea lui Iohannis nu este o mișcare rea. Germania, locomotiva Europei, își creează vrând-nevrând o bază aici, în Estul Europei, la nivel de țară, așa cum își crease până acum la nivelul Sibiului. În privința tendințelor secesioniste ale unor maghiari, încurajate de Putin, lucrurile au înghețat total. Iredenta maghiară nu mai are nicio șansă de a fi credibilă, atunci când spune că în România nu sunt respectate drepturile omului, când un minoritar este ales președintele țării cu o majoritate confortabilă.

După 45 de ani de presă știu cum se învîrte limba intelectualilor pentru a trece de la un fund la altul fără s-o doară.
Bogdan Chirieac, eternul client al Antenei 3 și României Tv, n-a trecut direct la linsul cu limba unsă de miere.
Linge în preambulul lingerii dulci cu limba pur și simplu.
În curînd va veni și mierea.

Unul din tabăra lui Victor Ponta a ales deja schimbarea.
Pe cînd Mihai Gâdea și Mircea Badea?


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

28 comentarii pentru articolul „Gîndul de seară deplină”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *