Cătălin Cîrstoiu nu se retrage: ”Mandatul meu a fost, este şi va rămâne pe masa coaliţiei”

Facerea de bine… de mamă. Azi: Narcisa Iorga

Site-urile de Bumbești-Livezeni ale ACL au reprodus cu jubilații un soi de pîră a Narcisei Iorga la CNA, la Parchetul General, la OSCE şi la ONU împotriva Realităţii Tv, pentru că în pauza de publicitate de la confruntarea dintre Victor Ponta și Klaus Iohannis ar fi difuzat un spot de campanie electorală negativă avîndu-l ca subiect pe candidatul ACL.
Așa o fi, dacă zice neicușoara Narcisa!

Eu, care tocmai am rupt-o cu Realitatea Tv, ar trebui să sar în sus de bucurie și să transcriu și eu aici pîra Narcisei Iorga.
Numai că eu îmi amintesc bine:
Cînd colaboram la Realitatea Tv nu era emisiune lăsată de Dumnezeu care să n-o cultive pe Narcis Iorga ca un fel de Tudor Vladimirescu al CNA.

Se poate spune că Realitatea Tv a stat sub semnul Facerii de bine.
Eu n-am văzut spotul cu pricina.
Sunt sigur că l-au dat.
Cei de la Realitatea erau atît de buimăciți de vizita neașteptată a lui Klaus Iohannis că ar fi difuzat în pauză și un video al Statului Islamic terorist.

A pîrî Realitatea Tv, post care te-a făcut un fel de Ecaterina Teodoroiu a Primului Război Mondial cu Laura Georgescu, șefa CNA, cade sub incidența părții a doua a zicalei, cea cu … de mamă.

Aș zice că-n singurătatea acestei toamne uitate de Dumnezeu pe meleagurile noastre Narcisa Iorga a fost lovită brusc de o criză de hipercorectitudine.
Numai că tot eu îmi amintesc.
Narcisa Iorga a fost propusă de Traian Băsescu, din partea Președinției, pentru un nou mandat în CNA.
Bandiții de la PSD n-au supus-o la vot, socotind că noul președinte trebuie să facă propunerea.
Bandiții de la PSD s-au gîndit că Victor Ponta va fi președinte. Și-n jurul posibilului uns se învîrt roiuri de muște poftitoare de posturi, inclusiv la CNA.
Narcisa Iorga s-a gîndit c-ar putea fi președinte Klaus Iohannis.
Și pentru asta a pîrît Realitatea Tv.

N.B. Celor care credeau că vor scăpa de mine pe tv le dau o veste proastă:
În seara asta, sunt pe TVR 2, la emisiunea Haihui, de la 20,20, și voi vorbi despre cartea de călătorii din Cuba, iar de la 21,30 sunt la Nașul, cu Radu Moraru, într-un dialog despre campania diversiunilor.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

31 comentarii pentru articolul „Facerea de bine… de mamă. Azi: Narcisa Iorga”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *