Vladimir Putin, în interviul acordat lui Tucker Carlson: ”Invadarea unei ţări NATO este un scenariu exclus”

Carmen Iohannis depășește în materie de Cult ridicol al Personalității toate soțiile de șefi de stat români de pînă acum, de la Elena Cuza pînă la Elena Ceaușescu

Miercuri, 17 și joi 18 iunie 2015, Președintele Portugaliei a întreprins o Vizită de stat în România la invitația președintelui  Klaus Iohannis.
Știind eu din broșura căreia politicienii îi spun, cînd vor s-o înșele, Constituție, că președintele răspunde de politica externă a României,  am vrut să văd despre ce-au discutat cei doi, despre ce decizii au luat, despre ce-a  zis fiecare despre situația internațională.

De unde puteam să aflu  asta decît  din presa noastră liberă și atît de independentă.
Am luat la purecat ziare, site-uri, m-am uitat la televizor.
Și iată ce-am aflat despre Vizita de stat a președintelui Portugaliei la invitația președintelui Klaus Iohannis:

Realitatea tv, 17 iunie 2015:
Carmen Iohannis, apariție răvășitoare la ceremonia de primire a președintelui portughez
Carmen Iohannis a avut o apariție neașteptată la ceremonia de primire a președintelui portughez la Cotroceni. Surprinzător, soția președintelui a purtat un deux-piece roz pal, fusta fiind de lungime medie, imediat sub genunchi. La acestea a asortat pantofi cu toc și un plic ciclam

Evenimentul zilei, 19 iunie 2015
Prima doamnă, apariție de senzație la Cotroceni!
Prima Doamnă a reuşit să impresioneze pe toată lumea la ceremonia de primire a președintelui portughez Aníbal Cavaco Silva, la Cotroceni, care efectuează o vizită oficială în România.
Soția lui Klaus Iohannis a optat pentru un deux-piece realizat din Shantung de mătase roz nude cu revere, refileți și nasturi din Shantung de culoare vernil. Alexandru Ciucu a creat un sacou cambrat la un rând, cu patru nasturi, revere scurte și în ușor contrast. Mânecile trei sferturi cu manșete suflecate au oferit o notă dinamică ținutei.

Protv, 17 iunie 2015
Carmen Iohannis, tinuta impecabila la primirea presedintelui Portugaliei la Palatul Cotroceni.
Seful statului i-a primit impreuna cu sotia sa, Carmen Iohannis, pe oficialul portughez si sotia sa, Maria Cavaco Silva. Presedintele Iohannis si sotia sa au venit pe jos de la Palatul prezidential pana la Platoul de ceremonii.
Carmen Iohannis a aratat impecabil in tinuta aleasa pentru eveniment. Prima doamna a atras imediat atentia jurnalistilor.

Libertatea, 17 iunie 2015
Carmen Iohannis a stârnit admirația tuturor celor prezenți astăzi la Palatul Cotroceni.
Prima Doamnă a avut o apariție neașteptată la ceremonia de primire a președintelui portughez la Cotroceni.
Surprinzător, soția președintelui a purtat un deux-piece roz pal, fusta fiind de lungime medie, imediat sub genunchi. La acestea a asortat pantofi cu toc și un plic ciclam.

Știripesurse.ro, 17 iunie 2015
Carmen Iohannis a strălucit din nou! Cum s-a îmbrăcat Prima Doamnă la Cotroceni
Președintele Klaus Iohannis l-a primit miercuri la Palatul Cotroceni pe omologul său din Portugalia, Anibal Cavaco Silva, aflat într-o vizită de stat în România.
Ceremonia primirii a avut loc pe platoul oficial de la Palatul Cotroceni, unde, după intonarea imnurilor celor două state, președintele Portugaliei a dat onorul Regimentului de Gardă și Protocol.
Șeful statului i-a primit împreună cu soția sa, Carmen Iohannis, pe oficialul portughez și soția sa, Maria Cavaco Silva.
Președintele Iohannis și soția sa au venit pe jos de la Palatul prezidențial până la Platoul de ceremonii. Prima Doamnă a României a strălucit din nou printr-o ținută extrem de elegantă, iar fotografiile au fost îndelung apreciate de către admiratorii săi.

Știripesurse.ro, 18 iunie 2015
Carmen Iohannis a atras atenția tuturor!  La ce eveniment a făcut senzație Prima Doamnă
Carmen Iohannis strălucește la fiecare ieșire publică!
După ce le-a încheiat mediile elevilor săi de la clasa unde este dirigintă, Prima Doamnă a venit repede în București la un eveniment organizat de președintele Portugaliei în onoarea familiei prezidențiale din România.
Doamna Iohannis a atras atenția tuturor când a ajuns la fostul Palat Regal, gazda concertului. Alături deKlaus Iohannis, Prima Doamnă a comunicat în engleză cu omologii din Portugalia. Carmen Iohannis a ales o rochie mulată, cu o culoare ce iese mereu în evidență: albastru electric. Ea a zâmbit continuu și le-a mulțumit gazdelor pentru onoarea oferită.

Știripesurse.ro, 18 iunie 2015
Primele imagini cu noua limuzină a lui Klaus Iohannis / VIDEO + FOTO
Klaus Iohannis și-a plimbat și soția, pe Carmen Iohannis, cu noua limuzină prezidențială. Cei doi au mers la un eveniment organizat în cinstea lor de către cuplul prezidențial al Portugaliei, care a fost ținut la Muzeul Național de Artă.

Vineri,  15 mai  2015, Klaus Iohannis a întreprins o vizită la Vatican.
Deși Stalin se întreba, disprețuitor, cîte divizii de tancuri are Papa, totuși vizita unui președinte român la Vatican  rămîne, dincolo de protocol, un bun prilej de discuții bilaterale și de înțelegeri  în folosul  celor două părți.

De s-a dus Klaus Iohannis la Vatican? Ce a discutat cu Papa?
Pentru a afla răspunsurile la aceste întrebări, am dat o raită prin presa noastră.
Și iată ce-am aflat despre Vizita președintelui României la Vatican:

Ziare.com, 15 mai 2015:
Carmen Iohannis a fost emotionata si in timpul intalnirii cu Papa Francisc. Ea a purtat o rochie neagra de voal, cu maneci transparente si mansete de dantela si un voal negru pe cap

Ring, 19 mai 2015:
ŢINUTA SUPERBĂ aleasă de către Carmen Iohannis pentru vizita la Vatican
Prima Doamna a Romaniei, Carmen Iohannis, a purtat o noua creatie vestimentara realizata de designerul Alexandru Ciucu. In cadrul vizitei pe care a efectuat-o la Vatican, alaturi de Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, Carmen Iohannis a optat pentru o rochie neagra din dantela.

Libertatea, 19 mai 2015:
Cum a fentat Carmen Iohannis rigorile vestimentare de la Vatican?
Vizita pe care Klaus Iohannis și Carmen Iohannis au efectuat-o zilele trecute Papei la Vatican a fost încă un moment în care Prima Doamnă a reușit să se supună protocolului vestimentar și să-l fenteze totodată. (…)
Carmen Iohannis i-a cerut designerului ei, Alexandru Ciucu, să-i realizeze o ținută conform protocolului, dar care să fie totodată care să fie și tinerească. Așa se face că prima Doamnă a purtat o rochie din dantelă peste fusta scurtă. 

Evenimentul zilei, 16 iunie 2015:
Chiar dacă ținuta purtată de Carmen Iohannis în vizita de la Vatican a fost comentată că nu ar fi respectat protocolul, designerul  (Stephan Pelger) spune că până la urmă poate ea să revoluționeze acest protocol. Poate să facă altfel decât s-a făcut până acum și e o doamnă care își permite să îmbrace o anumită lungime. Are un corp foarte frumos, picioare pe care poate să și le arate și, din câte am înțeles, și presedintelui îi place să fie mai tineresc îmbrăcată.

Sunt doar căteva din zecile de texte  gazetărești despre couă dintre momentele de politică externă ale României sub mandatul lui Klaus Iohannis.
Față de cele întîlnite în presă , îmi permit să raportez următoarele:

 1. Se spune că pe vremea lui Nicolae Ceaușescu se practica din plin Cultul Personalității Elenei Ceaușescu,  soția președintelui de atunci al Românei.
  Să fim serioși!
  Dacă ziariștii de azi mai pot citi și altceva decît SMS-urile date de Servicii sau de  Patroni, să meargă la Bibliotecă și să ceară colecțiile ziarelor de  dinainte de 1989.
  În relatările despre  vizita unui șef de stat la noi sau despre vizita lui Nicolae Ceaușescu nu vor găsi în veci vreun rînd elogios despre Tovarășa Elena Ceaușescu, deși, acolo unde Protocolul cerea era prezentă, în calitate de soție și Tovarășa.
  Carmen Iohannis a reușit, în doar șase luni, de cînd e bărbatu-său președinte, să fie mai mult decît  Elena Ceaușescu.
  Dar nu numai atît.
  Carmen Iohannis, nevasta președintelui ales de Popor să conducă țara și nu să- și promoveze nevasta pe post de   top model, depășește în materie de Cult al Personalități toate soțiile de șefi de stat români  de pînă acum, de la Elena Cuza pînă la   Elena Ceaușescu.
 2. De sesizat că acest Cult al personalității are drept notă de esență transformarea peste noapte a unei banale  femei din provincie,  trecută prea mult de prima tinerețe, într-o întruchipare a frumuseții răpitoare, a eleganței exemplare, a  atracției irezistibile.
  Toți cei din jur cad în fund la apariția ei.
  E atît de răvășitoare, vorba celor de la Realitatea tv, cînd apare,   că pînă și drapelul de stat încremenește de uimire deși bate vîntul.

Iată un altul exemplu:
Toate privirile pe Carmen Iohannis la primirea lui Erdogan / FOTO
Prima Doamna Carmen Iohannis a atras toate privirile la primirea oficiala a presedintelui Turciei, Recep Erdogan. Printre o multime de tinute sobre, majoritatea negre, Carmen Iohannis a stralucit cu un deux-pièces culoarea untului cu reflexe metalice.
Prima doamna a avut o tinuta compusa dintr-un sacou cambrat si o fusta destul de stramta pana deasupra genunchilor, inchisa cu cativa nasturi pe piciorul stang pentru a o scoate din banal.
Tinuta a fost accesorizata cu un pic auriu si cu pantofi cu toc, tot cu reflexe aurii, alesi parca special pentru vizita oficialilor din Turcia. Carmen Iohannis nu a uitat nici sa aduca o pata de culoare tinutei cu o esarfa in nuante de roz.
(Știripesurse.ro – 1 aprilie 2015)

Multele texte publicate  pe  diferite  site-uri și la diferite televiziuni, despre apariția răvășitoare, senzațională, uimitoare, superbă, de parcă însăși Cleopatra, înviată și divorțată de Marc Antonio, s-ar fi  căsătorit cu Președintele României,  sunt practic un soi de copy paste al unui singur text trimis redacțiilor de   o echipa de comunicare de la Cotroceni.

Imbecilitatea lor amintește izbitor de cea a cronicilor de modă iscălite  de Edgar Bostandaki, cronicarul high-life din schița lui Caragiale High-life. Din cîte se știe, junele Edgar Bostandaki se alege cu o muștruluială zdravănă de la domnul subprefect  Raoul Gregoraschko după ce în Voacea zimbrului, la rubrica iscălită de el Cum se pitrece pe la noi, dintr-o greșeală de tipar apăruse în loc de ”Doamna Athenais Gregoraschko, infatigabila silfidă”, infutigabila silfidă.

Peste decenii, istoricul din viitor va vrea să scrie despre Politica externă în timpul președinției lui Klaus Iohannis, președinție care, iată împlinește deja șase luni.
Și va citi în presa vremii ( adică în presa de azi) despre ”fusta de lungime medie, imediat sub genunchi” a lui Carmen Iohannis.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

105 comentarii pentru articolul „Carmen Iohannis depășește în materie de Cult ridicol al Personalității toate soțiile de șefi de stat români de pînă acum, de la Elena Cuza pînă la Elena Ceaușescu”

 • Pentru că Elena Udrea era mai presus decât prima doamnâ .

 • E ce mai spui de asta si domnul acela minte sau e invidios pe cariera dumneavoastra sau cum va imbracati ?

 • Sigur că m-am înşelat să văd în Ion Cristoiu un mare model şi reper moral al jurnalisticii româneşti. Omul care a inventat tabloidul din anii 90 – EVZ, în care se năşteau în articole de prima pagină găini cu puii vii, nu putea fi decât un pseudo-impostor. Sigur că la această păcăleală a contribuit şi editarea revistei Historia, în care apar studii istorice excelente şi chiar păreri pozitive privind personalităţi interbelice ca şi CZ Codreanu. De fapt, Ion Cristoiu s-a folosit de manevra măgurenistă de a-şi oferi credibilitate în cercurile naţionaliste pentru a le înşela. În realitate, Ion Cristoiu a fost şi a rămas un bun comunist ateu sadea şi un produs al regimului Ceauşescu, care priveşte istoria interbelică prin ochelarii roşii de cal ai regizorului Sergiu Nicolaescu. Nici nu putea fi altfel Ion Cristoiu racolat de PCR din rândul clasei muncitorilor agricoli din Vrancea şi adus pe recomandări partinice ca şi student la Facultatea de Filosofie din Cluj, unde se preda exclusiv marxism – leninismul şi era coleg cu şeful studenţilor comunişti clujeni Andrei Marga din anii 70. Nu ştiu dacă a fost racolat de către securitatea comunistă Ion Cristoiu la Cluj, dar în general din cercetările personale despre viaţa studenţească din anii comunismului, majoritatea studenţilor de Filosofie erau bine înregimentaţi de către partidul comunist şi atent verificaţi şi cam majoritatea selectaţi ca şi informatori de către Securitate. Când un regim anticomunist va conduce vreodată ţara şi cu adevărat se va dori să se deschidă arhivele CNSAS vom afla dacă Ion Cristoiu a fost sau nu turnător. Până atunci putem să-l credem pe cuvânt că este numai un comunist. După absolvire, în 1971, a rămas asistent la Facultatea de Filosofie a Universităţii din Cluj, funcţionând totodată şi ca redactor-şef adjunct al revistei Echinox, unde publica articole elogioase despre regim. În 1972 Cristoiu s-a mutat la Bucureşti, în calitate de redactor la Viaţa studenţească. Între 1974-1979 a fost redactor-şef adjunct la Viaţa studenţească şi Amfiteatru. Din 1979 până în 1987 a lucrat ca redactor-şef adjunct la Scânteia tineretului şi a condus suplimentul literar-artistic – SLAST – al aceluiaşi ziar.

  Pe agenţia Mediafax s-a publicat zilele acestea rechizitoriul parchetului general privind acuzarea lui Sorin Ovidiu Vântu în afacerea FNI, când sute de mii de români au fost furaţi. Prin spălare de bani şi înşelăciune SOV a făcut avere şi a sponsorizat editura lui Ion Cristoriu şi firma lui Mihai Tatulici. Sorin Ovidiu Vîntu l-a pus pe Nicolae Popa, înainte de prăbuşirea FNI, să delapideze din patrimoniul Fondului peste 13,7 milioane de lei, bani pe care i-a folosit pentru a cumpăra imobile şi pentru activităţile firmelor sale, apoi, prin operaţiuni economice, a ascuns sumele obţinute prin tranzacţii către firmele unor personaje publice. Printre aceştia şi Ion Cristoiu, care apare în rechizitoriu că ar fi încasat de la SOV 980 de milioane de lei, bani primiţi prin intermediul Editurii CRISTOIU SA. “Procurorii arată, în rechizitoriu, că Sorin Ovidiu Vântu s-a folosit de operaţiuni economice pentru a ascunde banii obţinuţi din delapidarea FNI, sumele încasate fiind trecute prin firmele sale şi prin alte firme. Banii astfel obţinuţi au fost folosiţi, printre altele, pentru aportul de capital la Editura Cristoiu, plata părţilor sociale cesionate de Mihai Tatulici Production SA, cumpărarea de la Mircea Dinescu a acţiunilor la Caţavencu S.A., achiziţionarea mai multor imobile şi terenuri, precum şi pentru sponsorizări, în 1998 şi 1999, printre beneficiari fiind UFC Rapid, Fundaţia Open Romania, International Herald Tribune şi Federaţia Română de Atletism. Totodată, în 16 martie 1999, SOV Invest SA a încasat de la FNI suma de 2,365 miliarde ROL, din care a virat Gelsor SA suma de 2,3 miliarde ROL, Gelsor SA a virat suma de 1,3 miliarde ROL în contul lui Vântu, care la rîndul lui a virat suma de 980 milioane ROL la Editura Cristoiu SA, reprezentînd aport la capital pentru Sorin Ovidiu Vântu – 670 milioane ROL, Ion Cristoiu – 300 milioane ROL şi Nicolae Popa – 10 milioane ROL.“

  Rechizitoriul precizează că SOV a virat suma de 980 milioane lei vechi pentru Editura Cristoiu SA din contul său personal. La constituirea societăţii, din aceşti bani (din contul său personal), 300 milioane lei vechi au fost trecute ca fiind aport de capital din partea lui Ion Cristoiu, pentru a fi acţionar la Editură. Acum se poate observa şi înţelege mai bine “suceala” politică inexplicabilă a mogulul de presă Ion Cristoiu. Ea costă foarte mulţi bani: publici sau spălaţi? Acum înţeleg de ce Ion Cristoiu s-a sucit în 1996 când Emil Constantinescu şi CDR a ajuns la putere cu un mesaj anticomunist. Omul era comunist şi îi părea rău că au pierdut tovarăşii din PSD/FSN/PCR. Că a devenit pe urmă adeptul şi propagandistul regimului de sorginte securistă a căpitanului Traian Băsescu era déjà ceva firesc pentru un fost student la Filosofia marxistă şi propagandist UTC la Nicu Ceauşescu. Dar vorba aceea: “Dumnezeu nu bate cu bota!” şi reprezenaţii regimului securisto-comunist pe care Ion Cristoiu i-a apărat, protejat şi promovat l-au băgat în dosarul SOV, tocmai la capitolul “Nicolae Popa şi spălarea banilor de la FNI”. Aşa ştie Traian Băsescu să le mulţumească celor care l-au sprijinit de-a lungul carierei sale politice. Vezi cazurile Roman, Ridzi, Solomon etc. Degeaba dă acum Ion Cristoiu nervos parchetul general în judecată. Ion Cristoiu primeşte ceea ce merită un comunist de la un regim, care îşi devorează tovarăşii de drum.

  Ionuţ Ţene

 • Uite ce s-a scris si despre tine domnule fost si actual COMUNIST. Sa nu mai critici pe altii cu moralitatea ta care iti lipseste cu desavarsire dar ai invidie.Eu asta vad in multe articole care recunosc nici nu le prea citesc nu ii plac , se citeste doar invidie atat.

 • Domnule Cristoiu, nu mai bine găsiți alte subiecte despre care sa scrieți decât sa dovediți cel puțin lipsa de respect la adresa unei femei? Probabil faptul ca niciodată nu ați avut succes la femei va provoacă o mare frustrare acum la bătrânețe. Sunteți absolut grețos și libidinos.
  Nu va salut!

 • Nu reusiti sa depasiti gandirea comunista si sa priviti spre Occident! SA VA FIE RUSINE PTR ACEST ARTICOL!

 • consider ca daca GUNOAIE DOVEDITE ale Presei RO se exprima despre femei publice RO la un mod derizoriu TREBUIE somate sa-si ceara scuze in mod public!

 • PRESEDINTELE ÎN ROÎNIA ARE SOŢIE , NU PRIMĂ DOAMNĂ.

 • Nu mai tanjiti dupa Daciana;n-a fost sa fie,nu l-a dus capul pe sotior.

 • In materie de cult ,cand o sa te mai vad pe Calea Victoriei,am pregatita pentru tine o punga cu cacat.daca tot il manci ,sa-l ai si pe fața.daca te hranesti cu pui vii nascuti din gaina esti peste vadim la schizofrenie.

 • MAFIA PADURILOR, MACELARUL DE LA COTROCENI SI CUMPLICI LOR SE TEME DE LEGE CARE VA OPRI EXPORTULUI LEMNULUI SI REPATRIEREA PROFITULUI. Deacea este bine sa trimiteti acest link la un numar cat mai mare de prieteni sa dati like, sa faceti share si sa recomandati pe alti sa faca la fel dar aceasta nu este tot puteti sa copiati linkul respectiv sa -l puneti pe un fan page si sa dati boss pe el Indiferent de ce stire vor arunca pentru a va distrage atentie de la ceea ce nu mafia padurilor si macelarul nu doresc sa fie soptita nici la sfanta spovedani ,dvs trebuie sa continuati sa vorbiti de un singur lucru si anume interzicere exportul definitiv al lemnului si repatrierea profitului Acest lucru trebuie sa se intampla deoarece datorita
  presiunii publice si motivele electorale,legea care va interzice exportul definitiv al lemnului si repatrierea profitului va fi aprobata!Ca atare ii puteti spune , mafia padurilor „macelarul de la Cotroceni” si complicii lor ce va de gen
  De ce va e frica, nu veti scapa!
  OPRIREA DEFINITIVA A EXPORTULUI LEMNULUI SI REPATRIEREA PROFITULUI DIN INDUSTRIA LEMNULUI PENTRU CEL PUTIN 15 ANI !
  http://mafia-padurilor.blogspot.ro/2015/06/oprirea-definitiva-exportului-lemnlului.html

 • Nea Bela, ”coboara in jos…urca in sus…”, deh, fiecare cum a invatat !

 • Asa sunt unii romani,ridica in slavi pentru ca nu stiu sa faca altceva.Doamna aceasta ,,se gateste” si se plimba pe banii nostri…Asa ne trebuie!

 • Si Ionel (nume de sluga) tot predestinat. Numai necazuri de la astia… Iliescu etc

 • Cred ca ar trebui vazut cum s-a produs eroarea aceea materiala la CCR: din greseala sau din ordinul unei puteri straine sau interne. Ar trebui intrebati nu judecatorii CCR ci cel care a comis eroarea si s-ar putea sa avem surprize caci nu este prima oara cand la Buletinul oficial ajung legi eronate si nu intotdeauna eroarea materiala este si observata in mod prompt.

 • d-le Cristoiu cred ca in materie de femei aveti simpatii si antipatii ca orice barbat: de Elena Udrea doar de bine pe cand de Carmen Iohannis doar de rau

 • CULTUL PERSONALITATII NU SE POATE REALIZA DECIT CU COMCURSUL UNOR INDIVIZI DIN MEDIA, SLUGARNICI SI MASOCHISTI(CITAT DIN MADALIN VOICU). EI SINT COLEGII D-VOASTRA. FORMATORI DAR MAI ALES DEFORMATORI DE OPINIE.

 • Maestre aveți mare dreptate în analiza de mai sus. Doar că eu cred că acest cult al personalității este ”aruncat” pe piață doar pentru a acoperi incompetența omului de la Cotroceni. Faptul că administrația prezidențială nu face absolut nimic din punct de vedere politic, se simte o oarecare nevoie firească să se aducă în discuție ceva, orice despre Cotroceni. Ce se poate spune despre mandatul de 6 luni al lui Iohannis. Absolut nimic. Din toate punctele de vedere și pe toate palierele omul este zero! Nu există. Din această cauză, se aruncă pe piață mondenități, mătăsuri, mașini, reamenajări de vile, etc. Poate cineva de la palat chiar crede că toată lumea este suficient de proastă încât să nu realizeze incompetența crasă a sotului ”primei doamne”.

 • Nea Cristoiu, la varsta dumitale sa faci o obsesie din sotia presedintelui… Zau, asa! E prea pe fata! Da’ pe Daciana n-a vazusi, maestre? Sau nu corespunde criteriilor?

 • Mentalitate de pitzifelnic… Dar ce ai fi vrut stimabile sa-si puna tolu-n cap. Atunci ziceai de ele ca sunt false.

 • Adevarul e ca din toate aceste vizite ne alegem doar cu stiri despre tinutele doamnei Iohannis ,care fie vorba intre noi, sufera de vedetism.

 • Aveti dreptate.Doamna se poarta precum o vedeta de cinema. Prsa e insa sub orice critica.Pupincuristi dezgustatori!

 • Ma doare capul ! Mai bine nu votam !

 • d,na Maria a fost intr,adevar o femeie frumoasa,speciala prin intelepciune si modestie.o sa mai vedem………

 • Ca in foarte multe alte cazuri sunteti un foarte fin observator, critic dar obiectiv ! va admir, ceea ce ati scris m-a facut sa zambesc si sa ma intristez; din pacate se da mult prea multa importanta aspectului”suprafetei si nu fondului ! o fi si asta un soi de slugarnicie, din partea presei la care faceti referire !

 • Asta-i culmea într-o ţară cu atîtea femei frumoase ,să ne-o arate pe asta ca fiind cea mai cea

 • Maestre, va felicit, sincer, nu mai sunteti, din punctul meu de vedere, Mr marea majoritate.

 • O interbare pentru cei care considera ca este firesc ce se intampla cu distinsa doamna No.1.Maria Basescu a fost si ea 10 ani sotia Presedintelui Romaniei.De ce presa noastra, cea de toate zilele,nu a ridicat-o in slavi nu i-a admirat vestimentatia?.Stiti de ce?.Pentru ca Maria Basescu a fost tot timpul in umbra omului Traian Basecu.Cum ar fi fost ca sa vorbesti in presa despre tinuta Primei Doamne cand toata lumea era cu ochii si urechile atintite pe ce declara seful statului,mai aveai timp sa comentezi si despre altceva?.Acum este invers.Presa este interesata de Carmen Johannis pentru ca Presedintele nu spune nimic de interes pentru noi.Atunci, pentru a da totusi cat de cat o importanta Administratiei Prezidentiale, presa se focuseaza pe altceva.Pe Carmen Johannis.Si cu voia voastra as mai spune ceva.Si totusi lipseste ceva sa completeze cultul personalitatii Primei Doamne.Pe cand un interviu in exclusivitate de la Palatul Cotroceni cu Carmen Johannis?!Aici il si vad pe Rares Bogdan,gatuit de emotie, dialogand cu „distinsa”doamna.De ce nu si Dan Tapalaga luandu-i interviul ce se va vrea istoric, despre cum vegheaza consoatra presedintelui la politica „lucrului bine facut”.Vom vedea cand va fi dar un lucru este cert.Vom fi contemporani cu un eveniment epocal de mare simtire nationala!

 • Nimic nou sub soare.Unii ciumpalaci din presa considera ca a ridica in slavi pe cei din sufletul mai marilor zilei poate aduce benficii.Sa nu uitam cum ne era prezentata agramata fiica a fostului resedinte.Un veritabil produs politic.Acum se pare ca este ceva mai mult.E ordin.

 • DACA , Iohanis facea ceva important pentru tara asta, in afara de acasta ”normalitate” si ” liniste” ( in spatele careia se premierul si parlamentul fac ce vor), poate ca nu erau asa de enervante aparitiile ” primei duamne” , dar cand tu nu ai facut nimic in sase luni decat vizite oficiale, vacante exotice, schimbare de decoruri, masini, avioane…..mi se pare o sfidare, o bataie de joc, ceva gen TARA ARDE SI BABA SE PIAPTANA!

 • Aveți dreptate.sunt sătulă de ea dar și de barba-su.2 nulitati

 • S inceput sa pupe si el funduri de la o vreme se pare. Depinde de unde bate vantul. Aveam alta parere despre tine maestre

 • Deranjeaza osanalele la cum arata si cum se imbraca (peste genuchi) Prima Doamna. Nu cred ca e pupincurism, cred ca e campanie…..o fi si savanta de renume mondial ?

 • A scris dansa articole respective? Au fost cerute de cineva… ? Presa a scrus ca doar la can can se pricepe… Mai nou si dvs..

 • Asta -i presa din romania!ce va mirati?

 • CAT PUPINCURISM !

 • Cristoiu are perfecta dreptate! Avem o presa de ciumpalaci pupincuristi. Neispravitii astia spera sa intre in gratiile/cohorta lui iohannis devenit astfel NUMAI soțul soției sale! In doar numai șase luni! Ce ne poate salva din ridicolul care ne așteaptă? Numai o suspendare/destituire a lui iohannis!

 • mestere ,esti incontestabil unul din mari ziaristi asa ca te rog eu scrie articole serioase lasa can-canurile.

 • Asa este Maestre, si eu cred la fel, Mihalache e indragostit lulea de Carmen Iohannis.

 • D-na Ciortan, pe balta era mai bine ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *