Vladimir Putin, în interviul acordat lui Tucker Carlson: ”Invadarea unei ţări NATO este un scenariu exclus”

Să înțeleg că Traian Băsescu va aplauda arestarea sa preventivă?!

Ceea ce era de așteptat s-a petrecut:
Traian Băsescu îl atacă pe Klaus Iohannis pentru reacția acestuia la întîmplările din Senat în cazul Șova.

Unii au poreclit atacul: furibund.
Alții i-au zis: dur.
Eu, mai puțin obișnuit cu politețurile, fie și cînd e vorba de foști președinți, spun că e un atac iresponsabil din partea lui Traian Băsescu.

Scrie Traian Băsescu pe Facebook despre Klaus Iohannis:
„După vot, într-un (foarte) tîrziu a reacţionat chiar şi preşedintele României, cu un limbaj de lemn şi fără să explice consecinţele.
Şi pentru că totul este…”pas cu pas” într-un şi mai mare tîrziu preşedintele României se întreabă dacă avem un conflict între puterile statului. Eu cred că avem doar o golănie.
Iar astăzi s-a făcut „pasul” decisiv. V.V.Ponta şi Klaus Iohannis au convenit ca Eugen Teodorovici să devină ministru al finanţelor publice .
Bravos naţiune, halal revoluţie pe 16 noiembrie 2014.
Alianţa de la Grivco şi USL-ul sunt mai vii ca oricînd dar nu „pas cu pas” ci buluc”.

Se vede treaba că domnul fost președinte traversează un moment greu.
Băieții deștepți din Structuri, cei pe care i-a descoperit și i-a crescut sub semnul N-ai mamă, n-ai tată! au strîns în jurul lui Traian Băsescu apa unui ocean.
Apă care crește de la o zi la alta, presînd asupra digului dincolo de care stă de unul singur Traian Băsescu. La un moment dat, o porțiune din dig va ceda și valuri uriașe se vor năpusti asupra lui Traian Băsescu și a familiei sale.

Doar prin acest moment greu îmi explic atacul la adresa lui Klaus Iohannis, deopotrivă nejustificat și riscant.
Nejustificat, deoarece Klaus Iohannis a procedat perfect în Scandalul Dan Șova:
A sesizat CCR  despre un conflict între două puteri ale statului: Justiție și Parlament.

Parlamentul susține că Regulamentul Senatului, prin care Dan Șova a scăpat de arestarea preventivă pe motiv că nu s-a întrunit cvorumul absolut, e constituțional.
DNA susține că nu e constituțional.
Dacă e sau nu constituțional, nu poate aprecia nici Traian Băsescu, nici Călin Popescu Tăriceanu, nici Codruța Kovesi și nici Klaus Iohannis.
Dreptul de a aprecia revine exclusiv CCR.
La această Curte a apelat și Traian Băsescu după Referendumul privind Suspendarea, deși propaganda USL crease o adevărată isterie pe tema Poporului care a votat plecarea dictatorului.

Ce voia Traian Băsescu să facă Klaus Iohannis?
Să iasă și să facă Parlamentul albie de porci?
Să-i dea un cap în gură lui Călin Popescu Tăriceanu?
Dacă proceda astfel, unde mai era rolul președintelui de mediator între puterile statului?
Și, apoi, ce rezolva?
Se autodizolva Senatul de rușine?
Venea Poporul și lua cu asalt Parlamentul?
Se ducea Dan Șova direct la arestul preventiv?

După opinia mea, președintele nu rezolva nimic.
Crea, în schimb, un nou moment de maidan în România, țară unde toată lumea înjură, zbiară, se bate cu palma peste fund și invocă organul sexual masculin în toate împrejurările.

Camera Deputaților a votat arestarea preventivă a Elenei Udrea.
Pe drept cuvînt, Elena Udrea a susținut în plen că n-are nimic împotriva urmăririi penale, dar nu e de acord cu arestarea preventivă.
După opinia mea Camera Deputaților, dacă nu era alcătuită din căcăcioși, ar fi trebuit să voteze împotriva arestării preventive a Elenei Udrea.

Dan Șova e deja urmărit penal.
Contrar propagandei Binomului SRI-DNA din presa de ofițeri acoperiți, cînd nu e presă de inși șantajați, Senatul a fost chemat să voteze arestarea preventivă și nu urmărirea penală.

Ca și în cazul Elenei Udrea, ca și în alte cazuri, susțin că solicitarea de arestare preventivă e un abuz al Binomului SRI-DNA.
Și voi susține asta și cînd Codruței Kovesi îi va veni rîndul la noua ghilotină numită arestul preventiv.

Dacă Senatul nu era alcătuit din căcăcioși, trebuia să voteze fățiș împotriva arestării preventive, nu să apeleze la șmecheria lașă a cvorumului neîndeplinit.
După întîmplările din Senat, Traian Băsescu a intrat în fibrilație.
Peste tot unde apucă el condamnă Senatul, pentru că nu l-a trimis la pușcărie pe Dan Șova, îi atacă pe toți cei care nu fac Parlamentul o adunătură de bandiți.

Camera Deputaților a votat arestarea preventivă a Elenei Udrea.
Să înțeleg că Traian Băsescu a aplaudat Camera Deputaților pentru c-a trimis-o pe Elena Udrea la pușcărie?
Să înțeleg că Traian Băsescu va aplauda arestarea sa preventivă?


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

59 comentarii pentru articolul „Să înțeleg că Traian Băsescu va aplauda arestarea sa preventivă?!”

 • Domnule Cristoiu,are dreptate Traian Basescu,pai daca nu vorbeste dansul,atunci cine

 • Domnule Cristoiu,are dreptate Traian Basescu,pai daca nu vorbeste dansul,atunci cine

 • Niculina Nedelcu, cine se scuza, se acuza !!!! Cand cineva merita laudat, trebuie laudat !!!! Controleaza-ti exprimarea !!!!!

 • NICI SA NU TE GANDESTI SA TE RETRAGI ,si cred ca ai face bine sa il sustii pe fostul presedinte ca a fost unul dintre cei mai buni pe care ia avut Romania si cum bine stii USL/ul functionbeaza El a facut opozitie de unul singur e un om mare

 • NICI SA NU TE GANDESTI SA TE RETRAGI ,si cred ca ai face bine sa il sustii pe fostul presedinte ca a fost unul dintre cei mai buni pe care ia avut Romania si cum bine stii USL/ul functionbeaza El a facut opozitie de unul singur e un om mare

 • Oare îl arestează pe Băsescu ?

 • Oare îl arestează pe Băsescu ?

 • Presa nu va mai fi la fel fara dumneavoastra,tot respectul !

 • Presa nu va mai fi la fel fara dumneavoastra,tot respectul !

 • D-le Cristoiu desi va stimez pentru valoarea dvs. ca istoric si ziarist cred ca avenit timpul sa va tineti de cuvant.Pe Dvs.nu v-a deranjat ca Basescu l-a atacat pe Presedinte ci faptul ca l-a asociat cu Ponta si Grivco.

 • D-le Cristoiu desi va stimez pentru valoarea dvs. ca istoric si ziarist cred ca avenit timpul sa va tineti de cuvant.Pe Dvs.nu v-a deranjat ca Basescu l-a atacat pe Presedinte ci faptul ca l-a asociat cu Ponta si Grivco.

 • MILIOANE DE ROMANI VOR FI AFECTATI VA FI UN DEZASTRU

  Grupurile de interes ascunse se lupta pe viata si pe moarte ca sa puna un plan in practica si care va afecta milioane de romani iar altii isi vor pierde chiar si casa si vor ajunge sa traiesca pe strazi.

  Ca sa puteti vedea cum se vor intimpla aceste lucruri am extras un anunt disperat publicat de catre o familia pe internet „”Faceti cunoscut cazul dramatic al familiei Acatrinei Cristian din Roman care a fost evacuat din casa cu tot cu copii pt o datorie de 600 roni. Dl. primar Laurentiu Dan leoreanu nu vrea sa se implice in a-i ajuta .contact 0727679133″”

  Avand in vedere ca grupruirle de interes din afara Romaniei se lupta pe viata si pe moarte ca sa poata avea drept de a scumpi pretul la apa ,curent gaz cu cat vor dori muschi lor ,acest lucru va insemana un dezastru deoarece milioane de familii nu vor mai putea sa plateasca facturi de intretinere ,vor fi dati in judecata si li se va lua casa .

  Cu toate ca diabolicii care se afla in spatele unei astfel de plan stiu ca statul roman nici macar incepand de azi pentru o perioada de 20 de ani nu poate permite ca preturile la apa ,lumina si gaz sa fie stabilit cum va dori cineva ,pentru ca populatia nu va putea suporta astfel de costuri, dar se va cere cu forta acest lucru, deoarece nu le pasa ca unii isi vor pierde casa si vor trai cu copiii si familile lor pe strazi ,pentru ei ii intereseaza doar sa obtina un profit cat mai mare.

  In acest scop au nevoie de trei papusari care sa execute ordinele ce vor fi trimise de pe biletele si citite pe prompter. Unul la Cotroceni altul la Finanta si celalalt la Palatul Victoria .

  Avand in vedere gravitateaunei astfel de situatii si faptul ca din cei 22 de milioane de romanii nimeni nu are curaj nici macar sa vorbeasca despre un astfel de subiect am intrat in lupta cu cei care doresc sa puna un astfel de plan in aplicare .

  Avand in vedere ca graba prin care trebuie sa faca acest lucru este mare dupa ce am dejucat planul A am trecut la planul B In acest scop folosind metodele Staliniste, l- au scos pe omul de la finante care a stat pana acum in calea lor si l- au impiedicat sa puna un astfel de plan diabolic in aplicare.

  Ca sa vedeti cum stau lucruurile, ca sa poata obtine ce vor , inca de la instalarea celui de la finante,au stabilit in mod secret ca una din conditii sa fie ca el sa aiba probleme grave in asa fel incat sa poate fi usor de manevrat .

  Cum puteti vedea, aveau tot ce le trebuie,dar au asteptat 6 ani insa intr-o alta speta, avand in vedere ca scopul este de a elimina pe cel pe care il considera cel mai de temut adversar politic ,chiar daca parata este insarcinata in luna 8 ,si nu are voie sa fie tarata intr-o speta pana cand nu termina perioada de alaptare ,dar au calacat cu bocanci staniliste peste astfel de principi pentru ca se grebeasca sa pun in practica un anumit tip de plan

  In celelat caz cu omul de la finanta aveau tot ce le au trebuit inca de acum multa vremea dar au asteptat sa vada daca omul de la Finanta il vor lasa caile liber pentru un astfel de jaf sau va continua sa se opune Cand au vazut ca este Oltean incapatinat si cu singe de Roman adevarat si refuza sa dea de la o parte ca sa-i lasa sa pune in practica planul ,au decis sa-l execut chiar de ziua lui

  Acum au pus la loc si anume la Finanta un care va deja este obisnuit sa execute ordine dat de ei si ca atare nu va mai fi o problema sa executa toate ordinele ce vor fi trimis de pe biletele O astfel de numire reprezinta mai mult decat rezultat unei lovitura de Palat deoarece ii vor permite sa obtine exact ce au dorit fara sa mai faca asalt asupra Palatul Victoria Avand in vedere ca acest plan B ii permite sa atinge cel putin cele doue obiective si anume control asupra petrol Romanesc ,,evitare ca Romania sa poate negocia un pret corect la redeventa ,si obtinere drept de a scumpi gaz ,apa ,si curent cu cat vor dori si acest lucru cat mai curand ,Romanii pot sa incepe sa se pregateasca pentru ceea ce va fi mai rau deoarece multi nu vor mai putea plati intertinere si li se vor lua casa Din aceste motive din acest moment instalarea unui om care sa executa ordine la Palatul Victoria nu mai reprezinta o prioritate

  in au esuat cu planul A deoarece pentru a il pune in aplicare aveau nevoie de un program de guvernare credibila Avand in vedere ca in calitate de cercetator in stintele digitale am avut capacitate ,in mod legal de a stie o serie de amanunte despre planul lor diabolic si ca atare la doar 3 ore de la lansare lui il am dejucat atunci au trecut la un plan B de tip stalinist Dupa ce am dejucat poate cea mai diabolica lovitura ce viza sa instaleze unei ditatura care are printre scopuri a impiedica Romania de a optine un pret corect pentru petrolul de pe pamantul lui si de a obtine drept de a scumpi preturile la apa curent si gaz cu cat vor dori muschi lor

  Avand in vedere ca scumpire pretul la apa ,curent gaz va insemna facturi de intertinere foarte mare pe care oameni nu le vor plati ,atunci multi vor fi dati in judecata si i se vor lua casa Cu toate ca diabolici care se afla in spate unei astfel de plan stiu ca Romania nici macar dupa 20 de ani nu poate permite ca preturile la apa ,lumina si gaz sa fie stabilit cum vor dori cuiva ,dar cere cu forta acest lucru deoarece nu -i pasa ca unui isi vor pierde casa si vor trai cu copii si familile lor pe strazi ,pentru ei ii intereseaza profit Deacea au nevoie sa pun un astfel de plan in aplicare iar in acest scop au nevoie de trei papusari care sa executa ordinele ce vor fi trimise de pe biletele si citit pe promter Un la cotroceni alt la Finanta si celelat la Palat Victoria

  Avand in vedere gravitate unei astfel de situatie si faptul ca din cei 22 de milioane de Romanii nimeni nu are curaj nici macar sa vorbeasca despre un astfel de subiect am intrat in lupta cu cei care doresc sa pun un astfel de plan in aplicare Avand in vedere ca graba prin care trebuie sa fac acest lucru este mare dupa ce am dejucat planul A au trecut la planul B In acest scop folosind metodele Staliniste il au scos pe omul de la finanta care a stat pana acum in calea lor si ii au impiedicat sa pun un astfel de plan diabolic in aplicare

  Ca sa puteti vedea ca un astfel de plan a fost pregatit cu mult timp inainte ,de multe vremea aveau tot ce le au trebuit dar au asteptat sa vada daca omul de la Finanta il vor lasa caile liber pentru un astfel de jaf sau va contnua sa se opune Cand au vazut ca este Oltean incapatinat si cu singe de Roman adevarat si refuza sa dea de la o parte ca sa-i lasa sa pune in practica planul ,au decis sa-l execut chiar de ziua lui Acum au pus la loc si anume la Finanta un care va deja este obisnuit sa execute ordine dat de ei si ca atare nu va mai fi o problema sa executa toate ordinele ce vor fi trimis de pe biletele

  O astfel de numire reprezinta mai mult decat rezultat unei lovitura de Palat deoarece ii vor permite sa obtine exact ce au dorit fara sa mai faca asalt asupra Palatul Victoria Avand in vedere ca acest plan B ii permite sa atinge cel putin cele doue obiective si anume control asupra petrol Romanesc ,,evitare ca Romania sa poate negocia un pret corect la redeventa ,si obtinere drept de a scumpi gaz ,apa ,si curent cu cat vor dori si acest lucru cat mai curand ,Romanii pot sa incepe sa se pregateasca pentru ceea ce va fi mai rau deoarece multi nu vor mai putea plati intertinere si li se vor lua casa Din aceste motive din acest moment instalarea unui om care sa executa ordine la Palatul Victoria nu mai reprezinta o prioritate

 • MILIOANE DE ROMANI VOR FI AFECTATI VA FI UN DEZASTRU

  Grupurile de interes ascunse se lupta pe viata si pe moarte ca sa puna un plan in practica si care va afecta milioane de romani iar altii isi vor pierde chiar si casa si vor ajunge sa traiesca pe strazi.

  Ca sa puteti vedea cum se vor intimpla aceste lucruri am extras un anunt disperat publicat de catre o familia pe internet „”Faceti cunoscut cazul dramatic al familiei Acatrinei Cristian din Roman care a fost evacuat din casa cu tot cu copii pt o datorie de 600 roni. Dl. primar Laurentiu Dan leoreanu nu vrea sa se implice in a-i ajuta .contact 0727679133″”

  Avand in vedere ca grupruirle de interes din afara Romaniei se lupta pe viata si pe moarte ca sa poata avea drept de a scumpi pretul la apa ,curent gaz cu cat vor dori muschi lor ,acest lucru va insemana un dezastru deoarece milioane de familii nu vor mai putea sa plateasca facturi de intretinere ,vor fi dati in judecata si li se va lua casa .

  Cu toate ca diabolicii care se afla in spatele unei astfel de plan stiu ca statul roman nici macar incepand de azi pentru o perioada de 20 de ani nu poate permite ca preturile la apa ,lumina si gaz sa fie stabilit cum va dori cineva ,pentru ca populatia nu va putea suporta astfel de costuri, dar se va cere cu forta acest lucru, deoarece nu le pasa ca unii isi vor pierde casa si vor trai cu copiii si familile lor pe strazi ,pentru ei ii intereseaza doar sa obtina un profit cat mai mare.

  In acest scop au nevoie de trei papusari care sa execute ordinele ce vor fi trimise de pe biletele si citite pe prompter. Unul la Cotroceni altul la Finanta si celalalt la Palatul Victoria .

  Avand in vedere gravitateaunei astfel de situatii si faptul ca din cei 22 de milioane de romanii nimeni nu are curaj nici macar sa vorbeasca despre un astfel de subiect am intrat in lupta cu cei care doresc sa puna un astfel de plan in aplicare .

  Avand in vedere ca graba prin care trebuie sa faca acest lucru este mare dupa ce am dejucat planul A am trecut la planul B In acest scop folosind metodele Staliniste, l- au scos pe omul de la finante care a stat pana acum in calea lor si l- au impiedicat sa puna un astfel de plan diabolic in aplicare.

  Ca sa vedeti cum stau lucruurile, ca sa poata obtine ce vor , inca de la instalarea celui de la finante,au stabilit in mod secret ca una din conditii sa fie ca el sa aiba probleme grave in asa fel incat sa poate fi usor de manevrat .

  Cum puteti vedea, aveau tot ce le trebuie,dar au asteptat 6 ani insa intr-o alta speta, avand in vedere ca scopul este de a elimina pe cel pe care il considera cel mai de temut adversar politic ,chiar daca parata este insarcinata in luna 8 ,si nu are voie sa fie tarata intr-o speta pana cand nu termina perioada de alaptare ,dar au calacat cu bocanci staniliste peste astfel de principi pentru ca se grebeasca sa pun in practica un anumit tip de plan

  In celelat caz cu omul de la finanta aveau tot ce le au trebuit inca de acum multa vremea dar au asteptat sa vada daca omul de la Finanta il vor lasa caile liber pentru un astfel de jaf sau va continua sa se opune Cand au vazut ca este Oltean incapatinat si cu singe de Roman adevarat si refuza sa dea de la o parte ca sa-i lasa sa pune in practica planul ,au decis sa-l execut chiar de ziua lui

  Acum au pus la loc si anume la Finanta un care va deja este obisnuit sa execute ordine dat de ei si ca atare nu va mai fi o problema sa executa toate ordinele ce vor fi trimis de pe biletele O astfel de numire reprezinta mai mult decat rezultat unei lovitura de Palat deoarece ii vor permite sa obtine exact ce au dorit fara sa mai faca asalt asupra Palatul Victoria Avand in vedere ca acest plan B ii permite sa atinge cel putin cele doue obiective si anume control asupra petrol Romanesc ,,evitare ca Romania sa poate negocia un pret corect la redeventa ,si obtinere drept de a scumpi gaz ,apa ,si curent cu cat vor dori si acest lucru cat mai curand ,Romanii pot sa incepe sa se pregateasca pentru ceea ce va fi mai rau deoarece multi nu vor mai putea plati intertinere si li se vor lua casa Din aceste motive din acest moment instalarea unui om care sa executa ordine la Palatul Victoria nu mai reprezinta o prioritate

  in au esuat cu planul A deoarece pentru a il pune in aplicare aveau nevoie de un program de guvernare credibila Avand in vedere ca in calitate de cercetator in stintele digitale am avut capacitate ,in mod legal de a stie o serie de amanunte despre planul lor diabolic si ca atare la doar 3 ore de la lansare lui il am dejucat atunci au trecut la un plan B de tip stalinist Dupa ce am dejucat poate cea mai diabolica lovitura ce viza sa instaleze unei ditatura care are printre scopuri a impiedica Romania de a optine un pret corect pentru petrolul de pe pamantul lui si de a obtine drept de a scumpi preturile la apa curent si gaz cu cat vor dori muschi lor

  Avand in vedere ca scumpire pretul la apa ,curent gaz va insemna facturi de intertinere foarte mare pe care oameni nu le vor plati ,atunci multi vor fi dati in judecata si i se vor lua casa Cu toate ca diabolici care se afla in spate unei astfel de plan stiu ca Romania nici macar dupa 20 de ani nu poate permite ca preturile la apa ,lumina si gaz sa fie stabilit cum vor dori cuiva ,dar cere cu forta acest lucru deoarece nu -i pasa ca unui isi vor pierde casa si vor trai cu copii si familile lor pe strazi ,pentru ei ii intereseaza profit Deacea au nevoie sa pun un astfel de plan in aplicare iar in acest scop au nevoie de trei papusari care sa executa ordinele ce vor fi trimise de pe biletele si citit pe promter Un la cotroceni alt la Finanta si celelat la Palat Victoria

  Avand in vedere gravitate unei astfel de situatie si faptul ca din cei 22 de milioane de Romanii nimeni nu are curaj nici macar sa vorbeasca despre un astfel de subiect am intrat in lupta cu cei care doresc sa pun un astfel de plan in aplicare Avand in vedere ca graba prin care trebuie sa fac acest lucru este mare dupa ce am dejucat planul A au trecut la planul B In acest scop folosind metodele Staliniste il au scos pe omul de la finanta care a stat pana acum in calea lor si ii au impiedicat sa pun un astfel de plan diabolic in aplicare

  Ca sa puteti vedea ca un astfel de plan a fost pregatit cu mult timp inainte ,de multe vremea aveau tot ce le au trebuit dar au asteptat sa vada daca omul de la Finanta il vor lasa caile liber pentru un astfel de jaf sau va contnua sa se opune Cand au vazut ca este Oltean incapatinat si cu singe de Roman adevarat si refuza sa dea de la o parte ca sa-i lasa sa pune in practica planul ,au decis sa-l execut chiar de ziua lui Acum au pus la loc si anume la Finanta un care va deja este obisnuit sa execute ordine dat de ei si ca atare nu va mai fi o problema sa executa toate ordinele ce vor fi trimis de pe biletele

  O astfel de numire reprezinta mai mult decat rezultat unei lovitura de Palat deoarece ii vor permite sa obtine exact ce au dorit fara sa mai faca asalt asupra Palatul Victoria Avand in vedere ca acest plan B ii permite sa atinge cel putin cele doue obiective si anume control asupra petrol Romanesc ,,evitare ca Romania sa poate negocia un pret corect la redeventa ,si obtinere drept de a scumpi gaz ,apa ,si curent cu cat vor dori si acest lucru cat mai curand ,Romanii pot sa incepe sa se pregateasca pentru ceea ce va fi mai rau deoarece multi nu vor mai putea plati intertinere si li se vor lua casa Din aceste motive din acest moment instalarea unui om care sa executa ordine la Palatul Victoria nu mai reprezinta o prioritate

 • aseara, la Bacau s-a protestat impotriva ANAF-ului si, tineti-va bine, a DNA-ului! zornaitul de catuse incepe sa ajunga la punctul de saturatie?

 • aseara, la Bacau s-a protestat impotriva ANAF-ului si, tineti-va bine, a DNA-ului! zornaitul de catuse incepe sa ajunga la punctul de saturatie?

 • PLANUL DIABOLIC” A FOST DEJUCAT S-A TRECUT LA PLANUL B ” VA FI UN DEZASTRU Grupurile de interes au esuat cu planul A deoarece pentru a il pune in aplicare aveau nevoie de un program de guvernare credibila Avand in vedere ca in calitate de cercetator in stintele digitale am avut capacitate ,in mod legal de a stie o serie de amanunte despre planul lor diabolic si ca atare la doar 3 ore de la lansare lui il am dejucat atunci au trecut la un plan B de tip stalinist Dupa ce am dejucat poate cea mai diabolica lovitura ce viza sa instaleze unei ditatura care are printre scopuri a impiedica Romania de a optine un pret corect pentru petrolul de pe pamantul lui si de a obtine drept de a scumpi preturile la apa curent si gaz cu cat vor dori muschi lor Avand in vedere ca scumpire pretul la apa ,curent gaz va insemna facturi de intertinere foarte mare pe care oameni nu le vor plati ,atunci multi vor fi dati in judecata si i se vor lua casa Cu toate ca dibolici care se afla in spate unei astfel de plan stiu ca Romania nici macar dupa 20 de ani nu poate permite ca preturile la apa ,lumina si gaz sa fie stabilit cum vor dori cuiva ,dar cere cu forta acest lucru deoarece nu -i pasa ca unui isi vor pierde casa si vor trai cu copii si familile lor pe strazi ,pentru ei ii intereseaza profit Deacea au nevoie sa pun un astfel de plan in aplicare iar in acest scop au nevoie de trei papusari care sa executa ordinele ce vor fi trimise de pe biletele si citit pe promter Un la cotroceni alt la Finanta si celelat la Palat Victoria Avand in vedere gravitate unei astfel de situatie si faptul ca din cei 22 de milioane de Romanii nimeni nu are curaj nici macar sa vorbeasca despre un astfel de subiect am intrat in lupta cu cei care doresc sa pun un astfel de plan in aplicare Avand in vedere ca graba prin care trebuie sa fac acest lucru este mare dupa ce am dejucat planul A au trecut la planul B In acest scop folosind metodele Staliniste il au scos pe omul de la finanta care a stat pana acum in calea lor si ii au impiedicat sa pun un astfel de plan diabolic in aplicare Ca sa puteti vedea ca un astfel de plan a fost pregatit cu mult timp inainte ,de multe vremea aveau tot ce le au trebuit dar au asteptat sa vada daca omul de la Finanta il vor lasa caile liber pentru un astfel de jaf sau va contnua sa se opune Cand au vazut ca este Oltean incapatinat si cu singe de Roman adevarat si refuza sa dea de la o parte ca sa-i lasa sa pune in practica planul ,au decis sa-l execut chiar de ziua lui Acum au pus la loc si anume la Finanta un care va deja este obisnuit sa execute ordine dat de ei si ca atare nu va mai fi o problema sa executa toate ordinele ce vor fi trimis de pe biletele O astfel de numire reprezinta mai mult decat rezultat unei lovitura de Palat deoarece ii vor permite sa obtine exact ce au dorit fara sa mai faca asalt asupra Palatul Victoria Avand in vedere ca acest plan B ii permite sa atinge cel putin cele doue obiective si anume control asupra petrol Romanesc ,,evitare ca Romania sa poate negocia un pret corect la redeventa ,si obtinere drept de a scumpi gaz ,apa ,si curent cu cat vor dori si acest lucru cat mai curand ,Romanii pot sa incepe sa se pregateasca pentru ceea ce va fi mai rau deoarece multi nu vor mai putea plati intertinere si li se vor lua casa Din aceste motive din acest moment instalarea unui om care sa executa ordine la Palatul Victoria nu mai reprezinta o prioritate

 • PLANUL DIABOLIC” A FOST DEJUCAT S-A TRECUT LA PLANUL B ” VA FI UN DEZASTRU Grupurile de interes au esuat cu planul A deoarece pentru a il pune in aplicare aveau nevoie de un program de guvernare credibila Avand in vedere ca in calitate de cercetator in stintele digitale am avut capacitate ,in mod legal de a stie o serie de amanunte despre planul lor diabolic si ca atare la doar 3 ore de la lansare lui il am dejucat atunci au trecut la un plan B de tip stalinist Dupa ce am dejucat poate cea mai diabolica lovitura ce viza sa instaleze unei ditatura care are printre scopuri a impiedica Romania de a optine un pret corect pentru petrolul de pe pamantul lui si de a obtine drept de a scumpi preturile la apa curent si gaz cu cat vor dori muschi lor Avand in vedere ca scumpire pretul la apa ,curent gaz va insemna facturi de intertinere foarte mare pe care oameni nu le vor plati ,atunci multi vor fi dati in judecata si i se vor lua casa Cu toate ca dibolici care se afla in spate unei astfel de plan stiu ca Romania nici macar dupa 20 de ani nu poate permite ca preturile la apa ,lumina si gaz sa fie stabilit cum vor dori cuiva ,dar cere cu forta acest lucru deoarece nu -i pasa ca unui isi vor pierde casa si vor trai cu copii si familile lor pe strazi ,pentru ei ii intereseaza profit Deacea au nevoie sa pun un astfel de plan in aplicare iar in acest scop au nevoie de trei papusari care sa executa ordinele ce vor fi trimise de pe biletele si citit pe promter Un la cotroceni alt la Finanta si celelat la Palat Victoria Avand in vedere gravitate unei astfel de situatie si faptul ca din cei 22 de milioane de Romanii nimeni nu are curaj nici macar sa vorbeasca despre un astfel de subiect am intrat in lupta cu cei care doresc sa pun un astfel de plan in aplicare Avand in vedere ca graba prin care trebuie sa fac acest lucru este mare dupa ce am dejucat planul A au trecut la planul B In acest scop folosind metodele Staliniste il au scos pe omul de la finanta care a stat pana acum in calea lor si ii au impiedicat sa pun un astfel de plan diabolic in aplicare Ca sa puteti vedea ca un astfel de plan a fost pregatit cu mult timp inainte ,de multe vremea aveau tot ce le au trebuit dar au asteptat sa vada daca omul de la Finanta il vor lasa caile liber pentru un astfel de jaf sau va contnua sa se opune Cand au vazut ca este Oltean incapatinat si cu singe de Roman adevarat si refuza sa dea de la o parte ca sa-i lasa sa pune in practica planul ,au decis sa-l execut chiar de ziua lui Acum au pus la loc si anume la Finanta un care va deja este obisnuit sa execute ordine dat de ei si ca atare nu va mai fi o problema sa executa toate ordinele ce vor fi trimis de pe biletele O astfel de numire reprezinta mai mult decat rezultat unei lovitura de Palat deoarece ii vor permite sa obtine exact ce au dorit fara sa mai faca asalt asupra Palatul Victoria Avand in vedere ca acest plan B ii permite sa atinge cel putin cele doue obiective si anume control asupra petrol Romanesc ,,evitare ca Romania sa poate negocia un pret corect la redeventa ,si obtinere drept de a scumpi gaz ,apa ,si curent cu cat vor dori si acest lucru cat mai curand ,Romanii pot sa incepe sa se pregateasca pentru ceea ce va fi mai rau deoarece multi nu vor mai putea plati intertinere si li se vor lua casa Din aceste motive din acest moment instalarea unui om care sa executa ordine la Palatul Victoria nu mai reprezinta o prioritate

 • 1.ce emisiune jenanta cu Rares,ma astept ca intr-o zi sa arunce cu ceva in dumneavoastra.2.erati 3 care nu-l vedeati pe TB la puscarie.Orcan,Ciocazanu si d-voastra.Au ramas 2, chiar daca scrieti elegant, Made in Ion Cristoiu.

 • 1.ce emisiune jenanta cu Rares,ma astept ca intr-o zi sa arunce cu ceva in dumneavoastra.2.erati 3 care nu-l vedeati pe TB la puscarie.Orcan,Ciocazanu si d-voastra.Au ramas 2, chiar daca scrieti elegant, Made in Ion Cristoiu.

 • Oare aceas lege poate sa scape pe unul de puscarie si pe altul sa-l bage. Pe Udrea, pe Ariton, acelas lucru sa întâmplat, Ariton a fost la senat cum de nu a fost la fel ca la Sova ? ce legea se face dupa cum vrea Tariceanu. Rezultatul votului pentru ridicarea imunității, în 4 cazuri:
  Senator ………………………………… Pentru … Contra … Nule ….. Verdict
  Ecaterina Andronescu (PSD) …… 72 ………. 62 ……… 1 ……….. DA
  Șerban Mihăilescu (UNPR) ……… 77 ………. 51 ………. 1 ………. DA
  Ion Ariton (PDL) ……………………….. 77 ………. 52 ………. 8 ………. DA
  Dan Șova (PSD) ………………………. 79 ……… 67 ………. 5 ……….. NU

 • Maestre ,sper ,ca nu sunteti obligat ,sa va retrageti din presa ,sper ,iar daca o faceti ,ca va injura ,diversi ,e o prostie fiindca de-a lungul timpului ati primit o gramada de injuraturi ,,,,,,,,, Domnule Cristoiu ,ramaneti ! Ce scrie Traian Basescu ,are dreptate pacat ca nu am avut ce vota si pacatca Klaus Iohannis ,e varza ! Nu poate ,nu poate invata ,nu stie !

 • Maestre ,sper ,ca nu sunteti obligat ,sa va retrageti din presa ,sper ,iar daca o faceti ,ca va injura ,diversi ,e o prostie fiindca de-a lungul timpului ati primit o gramada de injuraturi ,,,,,,,,, Domnule Cristoiu ,ramaneti ! Ce scrie Traian Basescu ,are dreptate pacat ca nu am avut ce vota si pacatca Klaus Iohannis ,e varza ! Nu poate ,nu poate invata ,nu stie !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *