Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Gîndul de sîmbătă seara

Un mister: De ce sunt atît de liniștite televiziunile lui Victor Ponta?

Spre deosebire de mulți confrați, în aceste zile, eu urmăresc și site-urile și televiziunile care mă enervează prin încălcarea grosolană a normelor  profesiei de gazetar și a normelor profesiei de om pur și simplu: Antena 3, România Tv, Jurnalul național.

Spre uluirea mea, aceste trompete de luptă ale lui Victor Ponta au respectat la virgulă  interdicția de a face campanie după încheierea campaniei.

Mai mult, o seninătatea deplină pare a domni la publicațiile lui Victor Ponta.
Mă așteptam ca demonstrațiile de vineri să fie răstălmăcite, terfelite, falsificate.
Mă așteptam să se lanseze acuze de provocare de instabilitate socială, să se prezinte înregistrări cu camera ascunsă menite a dovedi că demonstranții au fost plătiți de ACL.
Mă așteptam să fie călcat în picioare Klaus  Iohannis și ridicat în slăvi Victor Ponta.

Nimic din toate acestea.
Despre demonstrații nu s-a prea vorbit.
Despre cei doi candidați cu atît mai puțin.
Ce-i asta?

Sunt siguri de victoria lui  Victor Ponta și atunci s-au gîndit că n-are nici un rost să se mai ostenească
Sunt siguri de eșecul lui Victor Ponta și-i fac cu ochiul lui Klaus Iohannis?
Dvs ce credeți?


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

41 comentarii pentru articolul „Gîndul de sîmbătă seara”

  • Sunt siguri de alegerea lui Iohanis!

  • Sunt siguri de succes .

  • Si apoi, bietul Iohannis, nu trebuie sa-ti mai bati capul sa il faci sa piarda, se descurca singur.

  • Destul de linistiti au parut ei chiar si in campanie, cu toate ororile pe care le-au spus. Probabil nu mai vor sa faca greseala din 2009, cand l-au favorizat pe Basescu, cu incrancenarea lor exagerata impotriva acestuia.

  • faptul ca nu le place Kovesi imi spune asa de multe!e simplu.

  • eu cred ca ponta-ghita&politia politica on line si off line se pregatesc de o noua forma de lovitura de stat prin fraudarea si impiedicarea noastra a tuturor romanilor de a ne exercita dreptul de vot. Politia politica din spatele lui ghita si ponta a atras PSD-ul si toata adunatura de baltisti si tradatori dd,tariceanu,felix,melescanu ,vadim etc intr-o noua batalie contra democratiei ,statului de drept ,intregii lumi civilizate democratice ,poporului roman,Romaniei. Ce ii face pe viorica ponta,ghita tv sfot on line,sova boss etc sa fie atit de ilogici ,infatuati si nedrepti? Raspunsul este simplu acesti marionete Goe ale securistilor nu au experimentat anii din razboiul rece ei s-au trezit la 20 de ani cu 100 de milioane de euro in cont si au inceput sa se creada zei mai ales ca sint oameni prin serviciile noastre care le cinta in struna cum se zice. Pur si simplu acesti infatuati in frunte cu ponta au pierdut contactul cu realitatea de aceea se cred,doctori,zei,spioni,alesi de biserica etc. Intrebarea este -de ce sint ponta&co atit de inebuniti sa puna mina pe functia de Presedinte al Romaniei? De ce sint in stare sa dea un fel de lovitura de stat si sa ajunga in fata justitiei pentru acesta functie? Au guvernul ,au parlamentul,banii sint la guvern puteau sa organizeze corect alegerile insa viorica ponta ii duce pe toti la un dezastru -de ce? Unii ar zice ca pentru justitie insa DNA este cam soft cu ghita-ponta si coruptii de prin sie,sri sau diicot ,arestarea baronilor ii face mai influenti in PSD,si in contextul geo-politic actual pot fi si alte cauze mult mai grave mai ales avind in vedere cum a actionat politia politica a lui ponta&ghita respectiv secusristii care inca mai sint prin sie si sri,cum au actionat astia in ultimii doi ani organizind tot felul de inscenari ,atacuri de tip nazist,incalcind drepturile omului etc.

  • ce credem: afara ploua …

  • Sunt siguri de victorie…

  • Cred ca varianta a doua e cea mai plauzibila.

  • Pe antenă se iau de Kovesi, pe realitatea se discută diaspora, iar pe RTV se povestește despre comunism. Bănuiesc că evită orice ar putea fi invocat pentru anularea turului 2.

  • Sunt siguri ca iese Ponta……Acum toti se pregatesc pt. intoxicarea telespectatorilor cu sondajele false ,,Ceilalti sunt ocupati cu transporturile de calatori….

  • Draga Maestre,
    Imi aduc aminte, de parca ar fi fost ieri…
    La pranz am votat, seara am mers la un pahar de vorba si vin la un expat britanic, in Primaverii…
    La 21.03 exit-poll-urile il dadeau pe AN, castigator si Dumnealui TB ne invita „la tzepe, baietzi, in Piatza Victoriei”, pe motiv de frauda…(!)

  • Sunt siguri ca Dottore Viorel va fi votat de pulime viitorul presidente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *