Cancelarul Austriei: Ministrul de Interne a avut un deadline și vrea un nou calendar pentru România și Bulgaria pentru următoarea primăvară

Din cauza lui Klaus Iohannis România a mai primit o labă peste ochi!

Ocupată cu Spectacolul de sunet și lumini Avem și noi criminali împotriva omenirii și nu unul ci o duzină!, cu dosarul Elenei Udrea, cu declarațiile aiuritoare ale unui ștab din Ministerul Educației prin care elevele erau învățate cum să pară curve, presa noastră a trecut peste o știre de senzație:
Anca Boagiu, candidată din partea României la un post de vicepreședinte al PPE, la Congresul de la Madrid, a căzut cu brio în condițiile în care au fost 12 candidați pentru 10 locuri.

Anca Boagiu a fost pînă la acest Congres vicepreședintă PPE din partea PDL, aleasă în 2012 la Congresul PPE de la București.
După intrarea în PPE a PNL, România ar fi trebuit să fie o forță în cea mai importantă Familie politică europeană. Cu atît mai mult s-ar fi impus asta, cu cît din PPE mai fac parte încă trei partide românești: UDMR, PNȚD, PMP. Delegația României la Congres a fost de 42 de delegați, a treia ca număr de membri după delegațiile Germaniei și Franței.
Ar fi trebuit ca PNL, alcătuit acum din două partide membre ale PPE, să aibă doi vicepreședinți, nu unul.
Și cu toate acestea, ceea ce România a obținut cînd în PPE era doar o parte din PNL, întruchipată de PDL, n-a reușit acum, cînd PDL s-a unit cu PNL.

Eșecul e cu atît mai usturător cu cît Anca Boagiu era vicepreședintă din 2012.
Care ar fi cauzele acestui eșec care depășește hotarele unui partid, pentru a deveni eșecul României în plan extern, deoarece PPE decide în multe probleme importante ale UE?

Răspunsul îl dă incredibilul refuz al lui Klaus Iohannis de a merge la o reuniune la care au fost prezenți șefi de stat și de guvern din UE, în frunte cu Angela Merkel, o reuniune la care fusese invitat și la care trebuia să se ducă avînd în vedere că PPE e familia politică a Dreptei europene.

Klaus Iohannis a vrut s-o facă vicepreședintă pe Alina Gorghiu, eterna sa favorită.
Cum Anca Boagiu a ținut să candideze, ceilalți membri PNL ai Delegație au lucrat-o.
Adăugînd și sfidarea adusă de Klaus Iohannis prin refuzul de a onora invitația PPE, s-au creat condițiile pentru ca din România să nu fie ales nimeni.
Și uite așa România a mai primit o labă peste ochi.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

32 comentarii pentru articolul „Din cauza lui Klaus Iohannis România a mai primit o labă peste ochi!”

  • Peste toată România, Iohanis si cu a-i lui s-au asezat foarte atenţi pe puntea vicleniei, in privinţa acelei adunături de dreapta, din inima imperiului…dar cred că roadele nu o s-ăi ocoleasca nici pe aceei care a-u fost şi nici pe aceei care n-au fost. Trăiasca Imperiul de Apus şi făra îndoiala şi acel de Răsărit

  • pe nutulica il intereseaza excursiile toalele lui soata si grandomania Romania nu exista in ecuatia lui umbla cu promterul dupa el daca se blocheaza promterul tace sieste mut

  • Ati semnalat o mare problema !

  • Dupa fapte si rasplata pe masura!

  • De vina e chiar candidata…, fosta PDL! Ce ati fi vrut? Occidentali nu uita si nu iarta. PNL, fostul PNL, e complice la lovitura de stat din 2012 si a te alia cu pucistii, cazul lui Boagiu, nu reprezenta o garantie pt PPE. Poate ca o recomandare din partea lui Basescu ar fi cantarit cat de cat, asa insa niciun roman candidat nu ar fi reusit sa castige simpatia europenilor. Johannis e de inteles pt ca prezenta lui Basescu l-ar fi pus intr-o postura ridicola. Fata in fata cu fostul presedinte, curtat de greiii Europei, din postura celui primit cu simpatie protocolar-politicoasa, Johannis s-ar fi facut de cacao.

  • Iohannis nu e vinovat! Adica e nevinovat. El doar doarme si se plimba.

  • Tot Iohannis e devina in tot ce nu merge in Ro.?

  • f bine.

  • Maestre Ion Cristoiu, nu este nici prima, şi, din nefericire, nici ultima ” labă peste bot” . Peste ” botul Românei” . Şi da, România ar fi trebuit să fie o forţă în PPE! Da’ dacă n’ ai cu cine !

  • Nu stiu daca au lucrat-o penelistii ,in delegatie am vazut multi fosti pedelisti.Astia cred ca au votat-o . Care a fost diferenta de voturi dintre locul 10-11?

A apărut „1990- Ce se ascunde dincolo de evenimentele din 13,14 și 15 iunie? ”. Primul volum din seria Ion Cristoiu – istoricul clipei, 1990 – 1996

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog