Cătălin Cîrstoiu nu se retrage: ”Mandatul meu a fost, este şi va rămâne pe masa coaliţiei”

Statul Paralel – Deep state, cum îi spune Donald Trump – continuă să existe și să acționeze. Azi: Tărăboiul – Amendamentele la Legea Grațierii

Cine a urmărit miercuri seara România 9 de pe TVR1 va fi ghicit plictiseala mea în timpul discuției interminabile despre amendamentele depuse de Șerban Nicolae la Legea grațierii și aprobat de Comisia juridică a Senatului.

Dînd curs datoriei profesionale, Ionuț Cristache a realizat o transmisie directă din Piața Victoriei.
N-am onorat invitația sa de a-i întreba pe cei doi TeFeLiști invitați să motiveze descinderea lor în stradă.
Acum îmi dau seama c-am greșit.
Cei doi au fost prezentați drept Pătru și Cătălina. Nici nume de familie, nici profesie.
Dincolo de faptul că amîndoi repetau clișee demagogice din proza Diviziei Presă a Binomului, ea prezentîndu-se înfășurată în tricolor, după modelul de prost gust practicat de ziaristul prezidențial Rareș Bogdan, m-a surprins refuzul lor de a-și dat numele întreg și profesia.
Ar fi trebuit să-i întreb de ce-și ascund identitatea dacă sînt protestatari de adevăratelea.

Peste tot în lume, adevărații protestatari, însuflețiți de crezuri, n-au nici o șovăială în a-și declina identitatea în fața camerelor de luat vederi.
Pentru a fi pe placul TeFeLiștilor, mobilizați de Statul paralel să iasă în stradă, partenerii mei de platou îl supuneau pe Șerban Nicolae, prezent în emisiune, unui tir de acuzații gata să amintească de cele aduse dușmanului de clasă la Procesele de la Moscova.

În calitatea mea de comunist, ultimul și singurul comunist declarat din România, sînt un dușman înrăit al corupților, cum sînt și al bogatășilor fără măsură în general.
Dacă am denunțat și denunț mai departe activitatea Binomului SRI-DNA, am făcut-o și o fac pentru că – așa cum am mai scris – această activitate n-are nici o legătură cu lupta împotriva corupției. Sub steagul viu colorat al Luptei împotriva corupției, sergenții majori care alcătuiesc Statul paralel, Deep state, cum i-a zis Donald Trump variantei americane a Sistemului moldo-valah de la noi, au reînviat fosta Securitate. Prin concubinajul, la figurat dar și la propriu, dintre SRI și DNA, SRI, urmaș al Securității, a căpătat dreptul de a ancheta și aresta. Pînă atunci, începînd cu domnia lui Virgil Măgureanu și terminînd cu cea a lui Radu Timofte, implicarea SRI în viața politică, componentă de esență a Statului Paralel, se rezuma la diversiuni de presă, la manipularea ONG-urilor și la codoșlîcul politic.

Cînd SRI, prin DNA, a putut convoca pe orice politician și aresta preventiv pe oricine voia mușchii lui, Deep state sau Statul Paralel a devenit o forță de neînvins în România.
Sub acest semn, inițiativa lui Șerban Nicolae mi s-a părut ciudată.
Ciudată (nu dibuiam interesul mai adînc din spatele inițiativei), dar mai ales inoportună.
Corupția e mai departe identificată în România bolșevizată cu Trădarea de Patrie de pe vremea lui Nicoale Ceaușescu și cu punerea în slujba imperialismului anglo-american de pe vremea Anei Pauker.
Orice tentativă de a grația fapte de corupție devine un semnal grav pentru adevărata luptă împotriva corupției.

În planul politicii penale, societate noastră poate considera corupția mai periculoasă decît traficul de droguri pentru alte societăți. La fel sînt societăți pentru care corupția e mai puțin periculoasă decît uitatul pe sub fustele femeilor. Cîtă vreme Corupția e văzută în România ca principalul pericol pentru ființa națională e bine ca politicienii să evite orice încercare de a micșora sancțiunile pentru cei corupți sau de a propune legi suspectate ca fiind în favoarea corupților.

Amendamentul lui Șerban Nicolae a fost inoportun și prin raportare la ipostaza sa de lider al Partidului de Guvernămînt.
PSD-ul poartă încă de pe vremea FSN-ului povara de a fi etichetat drept al corupților.
Prin urmare, așa cum s-a întîmplat și în cazul votului din străinătate la prezidențialele din 2014, nimic nu e mai ușor decît să exploatezi orice inițiativă a PSD-ului în domeniul anticorupției, chiar și una corectă drept semnul că e în favoarea corupților.

De ce a introdus Șerban Nicolae amendamentele respective? e o întrebare fără nici o relevanță. Așa cum am arătat în intervenția mea de om exasperat de transformarea emisiunii de la TVR de către unii participanți în Tribunal al Poporului, din toate punctele de vedere – de la cel constituțional pînă la cel democratic – Șerban Nicolae putea introduce orice amendament, inclusiv cel potrivit căruia condamnații pentru fapte de corupție vor fi nu numai grațiați, dar și duși cu alaiul prezidențial acasă la ieșirea din închisoare.

Din punctul de vedere al bunului simț, miercuri, 3 mai 2017, nu s-a întîmplat nimic care să justifice nici Răstignirea mediatică a lui Șerban Nicolae, nici larma TeFeLiștilor, nici intervenția lui Klaus Iohannis și nici campania declanșată de Divizia Presă a Binomului. Un senator și-a exercitat dreptul de a depune un amendament. Nu putem interzice unui parlamentar să depună ce amendament vrea, să propună ce proiect legislativ vrea, așa cum nu putem interzice unui ziarist să scrie ce vrea, și lui Rareș Bogdan să ne țină discursuri anticorupție făcîndu-i cu ochiul lui Marian Vanghelie.
Problema apare doar atunci cînd amendamentul unui parlamentar, considerat precum cel al lui Șerban Nicolae – inoportun – e acceptat de Parlamentul supus majorității.

Din acest punct de vedere, ziua de miercuri ne-a făcut să tresărim și să fim atenți nu prin depunerea amendamentului, ci prin votarea lui de către Comisia juridică a Senatului, dominată de majoritatea PSD-ALDE.
Dar nici măcar votul Comisiei juridice a Senatului nu explică datul în clocot stradal și mediatic de miercuri după-amiază.
De la votarea în Comisia juridică a Senatului și pînă la tipărirea amendamentului în Monitorul Oficial e cale lungă.
Camera decizională e Camera Deputaților. Și dacă ar fi fost votat de Plenul Senatului, amendamentul n-ar justifica tărăboiul public.
El ar fi fost justificat doar dacă ar fi fost vorba de votul Camerei Deputaților.
Dar și atunci, legea ajunsă la Promulgare putea fi întoarsă înapoi în Parlament de Klaus Iohannis.

Întreg Tărăboiul politico-mediatic mi s-a părut comic.
Era ceva mai mult decît jelaniile din afacerea cu drobul de sare.
Era ca un tărăboi creat de măritișul fetei care nici măcar n-a fost concepută de cei doi, dat fiind că respectivii nici măcar nu s-a culcat încă, pentru că abia s-au cunoscut și sînt doar în faza ținutului de mînă.

Era limpede că amendamentul va fi respins de Liviu Dragnea, de Sorin Grindeanu.
Nu pentru c-au ieșit TeFeLiștii în stradă, susținuți de Divizia Presă a Binomului, ci pentru că PSD nu-și mai poate permite greșeli de genul celei comise cu OUG 13.
Nu m-am înșelat spunînd asta miercuri seara.
A doua zi, joi, Comisia juridică a Senatului s-a întrunit pentru a relua votul și a respinge amendamentul lui Șerban Nicolae.
Tărăboiul politico-mediatic a fost inutil în planul adevăratei Lupte împotriva corupției.

El a fost util însă într-un alt plan.
În cel al luptei crîncene angajate de Statul paralel de a bloca Dezbaterea privind abuzurile de la alegerile din 2009.
Dezbaterea, mai ales cînd în hotarele ei apar dezvăluiri, e un pericol mortal pentru Statul paralel.
Acest Stat Paralel a continuat să existe și să acționeze și la alegerile din 2014.
Acest Stat Paralel a continuat să existe și să acționeze și la alegerile din 2016 prin incredibila victorie a USR, puradelul politic de eprubetă al Binomului SRI-DNA.
Acest Deep State există și acționează și acum.
E suficient să vezi strofocarea Ralucăi Turcan și a Partidului muribund dus de ea la groapă cu suspine pe Facebook împotriva Comisiei Parlamentare de anchetă pentru a-ți da seama că Statul Paralel, Deep state, continuă să existe și să acționeze.

Tărăboiul politico-mediatic iscat de amendamentul depus de Șerban Nicolae, mult peste banalitatea momentului, a fost o încercare diversionistă a Statului paralel de a bloca dezbaterea publică despre abuzurile din 2009 și, mai ales, despre Abuzurile pe care le face și azi Statul Paralel.

N.B. Miercuri seara am reușit să aduc în discuție, profitînd de prezența lui Șerban Nicolae, unul dintre Liderii PSD apropiați de Cătălin Voicu, și întîmplările de după Cina cea de Taină de la Gabriel Oprea din seara de 6 decembrie 2009.
Despre ce-am aflat de la Șerban Nicolae în emisiune și după, dar mai ales despre ce am aflat documentîndu-mă, miercuri spre joi noaptea, întors acasă, din presa lui decembrie 2009, voi scrie într-un număr viitor.
Rar am întîlnit în așa-zisa democrație românească din toate timpurile o mai mare intervenție anticonstituțională a Statului paralel zis și Deep state.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

25 comentarii pentru articolul „Statul Paralel – Deep state, cum îi spune Donald Trump – continuă să existe și să acționeze. Azi: Tărăboiul – Amendamentele la Legea Grațierii”

  • Ați remarcat pancarta pe care era înscris „Serios ????”, de la manifestația din piață ? Ce opinie ați exprima ?

  • E adevărat ce spune Gigi Becali despre cazul Adrian Năstase la completul de 5 judecători ICCJ, condus de Livia Stanciu. A fost scrisă iniţial o soluţie de condamnare cu suspendare (stabilită în preziua pronunţării), ca apoi să intervină biletul la ordin şi să fie schimbată în condamnare cu executare.
    De datat asta e simplu de demonstrat sinceritatea lui Becali, ştie mai multe dintr-o sursă foarte rară de informaţie – din timpul deliberării – merită invitat la un pahar de vorbă mai lungă. După cum şi-a exprimat teama de a divulga alte detaliie, rezultă de unde venea comanda de recondiţionare a soluţiei iniţiale, conform tupeului la bătut câmpii tactici şi conformării Liviei Stanciu cu poalele-n cap şi mâna-n păr, gata să-l smulgă pentru cauză îjn faţa celorlalţi patru judecători: Florentina Dragomir, Maricela Cobzariu, Ioana Alina Ilie şi, verişoara lui Becali, Sofica Dumitraşcu.
    Becali face o singură confuzie între una din aceste patru judecătoare şi Francisca Maria Vasile, care a fost în completul de condamnare a lui Becali , nu a lui Năstase.
    Existră judecători ai ICCJ care au fost încluşi în Fondul Şantajabililor de Serviciu, adică tocmai li s-au închis dosarele la DNA pentru luarea de mită… cu puţin timp înainte să-l condamne pe Năstase.

    E vorba de dosarul „Trofeul calităţii”, decizia din 20 iunie 2012 (miercuri, după…marţi, zi lucrătoare 😀 )
    Într-adevăr deliberarea a fost cu cântec, începută de la ora 12, a durat peste 5 ore; s-a relatat atunci de la ICCJ o stare normală de agitaţie ş.a.

    http://www.flux24.ro/marturie-soc-verdictul-lui-adrian-nastase-a-fost-schimbat/

  • De ce, în 2009, Geoană n-a meritat să căştige alegerile preidenţiale?
    – Fiindcă nici nu ştia căţi sunt de toţi, în primul rând. Băsescu ştia, că doar era cel mai informat intre pământeni.

    Cine-a zis, în 2004, „Ce blestem pe poporul ăsta, să aleagă între doi comuniști!”, ne-a zis-o din nou în 2009, dar numai în gând:
    – Ce blestem pe poporul ăsta, să se obişnuiască cu alegeri între doi… de care-o fi! 😀

  • Triunghiul Ponta-SRI-Ghiță. Cum a fost zguduită România de mâna lungă a serviciilor de informații. „Noi suntem Statul!” XIV

    După mica încălzire din 2009, ajungem cum era firesc la marea confruntare din decembrie 2014.
    „Noi suntem DNA” îşi începuse campania electorală mai devreme, ca de obicei pre-electorala pregătea gazonul 🙂 – odată cu marea revoluţie din octombrie 2014 – de la Hrebenciuc la popa Sârbu, varianta statuluiu de drept cu două coaie „Avem port şi-n Poiana Braşov”.

    PS. La Coldea-2009 ar mai fi de completat motivaţia lui anti-Geoană, cum se impunea să-l ţină minte după ce ciitorul candidat la prezidenţiale l-a arătat pe general cu arătătorul pe conspectele sustrase pe bilet la ordin în 2007 din arhiva SRI – sectorul judecătorilor CCR, varianta trio Do-re-mi: Predescu, Aspazia şi Cochinescu.

    http://www.evz.ro/triunghiul-ponta-sri-ghita.html

    • Trio Do-re-mi mai funcţiona la CCR şi-n 2009, în componenţă completă, sub tutela încurajatoare a aceluiaşi general Coldea, brânci necesar şi la validarea rezultatului după numărătoarea inversă a buletinelor anulate; adică numărătoare egală cu zero findcă nu se poate răsturna un rezultat răscolind numai găleata de gunoi. 🙂
      Coldea si-a justificat bileţelul cu numele celor trei căştigători ai premiului „Secu de aur”- Ion Predescu, Nicolae Cochinescu, Aspazia Cojocaru- cu o scuză pentru tot neamul prost: nu erau informaţii clasificate, ci nişte „notiţe de birou”.
      Coldea, repetent şi întârziat , dar cu şcoala securistă la bază, or asta care te învăţa să-i iei de proşti pe toţi cei de jur-împrejur, fiindcă ţine cu siguranţă.
      Adică notiţele lui cădeau pe birou hodoroc-tronc din senin şi clar de lună, direct din arhiva fondului nemaipomenit… 😀 , ba chiar se mira în găndul lui:
      – Cine naiba le-a găsit dosarele acestor necunoscuţi? 🙂

  • Până în prezent, nu s-a oferit niciun jurnalist să-i găsească pe lăutarii din Sinaia, tocmiţi de Dâncu, Kovesi şi Ghiţă să-i acompanieze „La Chilia-n port”- varianta „Noi suntem statul de drept!”.
    La vila din Sinaia – varianta statului la pândă – dai nas în nas cu specialitatea casei pe note muicale şi afli deîndată cine cântă de obicei pe la mese, prin camere, pe la restauranrtul preferat sau pe la nunţile cu dar din îmrejurimi, că doar nu vine nimeni la băut şi cântat în timpul serviciului 🙂 cu muzicanţii de-acasă.
    Nici în timpul liber nu-i de preferat să cari instrumentele şi lăutarii de la Bucureşti la Sinaia. 🙂
    SRI-ul deja i-a găsit pe instrumentiştii cu vioara şi acordeonul, i-a tocmit din nou, de data asta să tacă 🙂 , altfel pot fi acuzaţi de terorism şi divulgarea de informaţii nedestinate publicului meloman.

    • Cine vrea să-i găsească, caută în târg muzica de petrecere pentru o sindrofie într-o sală primitoare din Sinaia, varianta botezului cu streaptease onorat de fetiţe dulci din Bucureşti. 🙂
      La aşa ceva nu cântă oricine, ci doar cine are cartea de vizită de la Kovesi, varianta „Ce-aş fi fost dacă n-ai fi existat?” şi „Drumurile noastre, poate… şi-altă dată, o s-o tragem şi mai lată”.

    • Ha, ha. asta cu lautarii e buna, chiar asa, de ce?

  • De ce genomul SRI-DNA îşi schimbă – ca pe ciorapi- intermediarii folosiţi?
    – Să nu prindă bagaj prea mare de cunoştinţe secrete şi, implicit, cheag de putere. Drept dovadă, Coldea n-a murit, Coldea se transformă. 🙂 Sensul existenţei supraputerii eterne are capacitate limitatată: locurile de veci sunt rezervate din vreme, iar vremea are grijă de toate rezervele… fără rezerve. 🙂

  • Cum se numeşte presiunea şantajistă exercitată de genomul SRI-DNA, împotriva lui Ponta, ca să demisioneze din funcţia de premier?
    – Trafic de dezinfluenţă. 😀

    Din ce motiv genomul SRI-DNA preferă să-l menţină pe Dragnea sub presiunea penală şantajistă, prin intermediul câmpului tactic arat şi semănat în instanţa ICCJ?
    – Executarea nu-i ca supendarea şi nici funcţia de preşedinte PSD nu se simte mai bine. Genomul SRI-DNA ştie să se exprime: „Eu te-am făcut, eu te ţin tot pe drum, pe drum, Tel Drum!”

    De ce Genomul SRI-DNA îl propune pe Ghiţă din Serbia pentru arestul preventiv din România? Adică, atâta vreme căt Ghiţă nu-i în ţară, arestul inoperant are mai fi preventiv la ce sau faţă de ce anume?
    – Cantitatea-i ca la Loteria Română: mai multe variante jucate, mai mari şanse de căştig, dar cu fondul de premiere… din Serbia. 😀

    • Pe ce criterii raţionale sau după ce norme procedurale se face de râs credibilitatea sistemului judiciar românesc cu 5 cereri de admitere a arestării „preventive” împotriva fugarului Ghiţă, după ce are deja două aprobate şi la fel de nevalorificate?
      – De la momentul dispariţiei, din 19 dec 2016, se scornesc câte o arestare pe lună şi niciuna pe pământ românesc. 🙂
      Aveţi grijă – cu cantitatea nemăsurată – să nu vi se îndeplinească dorinţa de a-i speria pe judecătorii din Serbia! 🙂

  • Un şantajabil graţiat este cu siguranţă un om mai fericit. 🙂

    Nu mai este nevoit să accepte trocuri cu procurorii sau rolul imgrat al martorului mincinos, nici să-şi toarne prietenii, copiii sau părinţii. 🙂
    Graţiarea şterge motivul penal de ameninţare şi şantaj exploatat tot abuziv şi neprofesional de genomul SRI-DNA.
    Gândiţi-vă numai la colecţia înnoită de interceptări şi înregistrări, de acum încolo inadmisibilă de la SRI, urmare deciziei CCR! La capacitatea rahitică a DNA-ului, cam greu de refăcut colecţia, dar nici infractorii nu mai sunt ce-au fost… slobozi la vorbă ascultată/interceptată în vremurile de glorie penală. 😀
    Fără graţiere, acum se mai pot folosi interceptările trecutului, chiar dacă parvin din colecţia SRI, ca punct de pornire… a şantajului.
    Cu graţioasa graţiere în Monitorul Oficial, altfel vobeşti cu şantajiştii formaţi la şcoala securistă a Genomului SRI-DNA.

    • rolul ingrat al martorului mincinos

    • Un şantajat încă neurmărit penal – din motive de înţelegere/acceptare amiabilă a trocului, necesar şi insuficient, cu procurorul şantajist- nici nu mai are nevoie să fie graţiat, nefiind acuzat sau judecat, dar Legea graţierii devine pentru el scutul imperios necesar în faţa eventualei tentative de şantaj din partea genomului SRI-DNA.

  • Mai exact, muchia sabiei lui Damocles deasupra capului SS-istului se manevrează la mica înţelegere oferită cu bunăvoinţă de procurorul de necaz, sub condiţia executării unor ordine de utilitate profesionistă în tehnologia de fabricaţie a dosarelor penale împotriva altora.
    SS-istul este momit pe posturi diverse, după posibilităţi, în calitate de instrument de lucru al Genomului SRI-DNA, adică denunţător în dosare fabricate, martor mincinos cu identitate protejată, votant-provocator de utilitate legislativă în Parlament şi/sau Guvern, teleghidat cu cheiţa în folosul guvernării sub comandă sau salvator al celor apropiaţi (prieteni sau membri de familie, dacă SS-istul se execută prin demisie de interes naţional sau prin turnătorie la ţintă)
    Dacă mişcă în front, sabia Genomului SRI-DNA se repede la jugulară, iar SS-istul se trezeşte fie cu capul în arestul preventive, fie cu propriul dosar îndopat pentru trimitere în instanţă şi condamnat la o muncă cinstită într-un penitenciar de maximă siguranţă naţională.

    Graţierea lărgită ar salva de la condamnare un număr NESEMNIFICATIV de corupţi cu dosare penale aflate pe rolul intanţelor de judecată sau în instrumentare la DNA, dar este calea de distrugere în masă a Fondului ŞS, adică ar şterge păcatele şantajabililor (activi şi cadre de rezervă luate la ochi şi arhivate pentru orice eventualitate).
    Prin graţiere s-ar distruge PENTRU VIITOR instrumentul abuzurilor genomului SRI-DNA. Cu alte cuvinte, pentru refacerea „Fondului ŞS” genomul ar fi nevoit să aştepte altă generaţie de păcătoşi, născută pe fapte penale comise de acum încolo, să racoleze cadre noi mai târziu şi mai răruţ. 🙂
    Asta înseamnă să se închidă câţiva ani buni prăvălia abuzivă a Genomului SRI-DNA sau să se nască o altă generaţie de procurori DNA, învăţaţi sau nevoiţi să administreze probe – muncite – cu respectarea drepturilor şi libertăţilor fundamentale individuale.
    Graţierea şi mai ales amnistia ar face posibil un sistem judiciar credibil şi necesar, dar aşa ceva… nu-i pe gustul Genomului SRI-DNA, care ar trebui să arunce la gunoi înregistrările de-acum inutile, ar râmâne şi fără FŞS şi cu buzele umflate.

  • Precum nşte jucători de şah capabili să anticipeze mai multe mutări decăt Guvernul şi majoritatea parlamentară, ambele formate din jucători de table, Genomul SRI-DNA a reuşit să inoculeze în capul tablagiilor „Complexul Bau-Bau!”.
    Nu contează ce drepturi şi libertăţi au parlamentarii majorităţii, nici ce mutări întemeiate sau legitime reuşesc să scoată la înaintare; oricum ei vor fi blocaţi sau întorşi panicaţi în adăposturi, ca la bombardamentele anunţate de sirene funcţionale, de câte ori TeFeLiştii le strigă – indiferent ce şi cât ar de justificat – din Piaţa Victorei Complexului Bau-Bau! 😀

    Pavlov se răsuceşte în mormânt de râs şi invidie. 🙂

    • Tablagiii majorităţii parlamentare acţionează sub oblăduirea reflexului condiţionat, stimulat de Bau-Bau!.
      Nici TeFeL-iştii nu se lasă mai prejos, coordonaţi de reflexul visceral – comandat prin sistemul nervos vegetativ al genomului.
      Miza genomului SRI-DNA este salvarea „Fondului ŞS”, fără de care procurorii DNA ar fi nevoiţi să pună osul la treabă cu adevărat profesională, fiindcă nicio forţă abuzivă nu se mai poate împlini fără tehnologia de fabricaţie a dosarelor anticorupţie măsluite.
      „Fondului ŞS” este instrumentul ideal folosit în producţia de serie a dosarelor DNA

      Şantajabilul de serviciu în grad de turnător (pe scurt, ŞS-istul) este un păcătos cu trecut penal, dar supravieţuitor – condiţionat şi provizoriu – pe muchie de tăiş ascuţit, folosit la bine şi la greu de Genomul SRI-DNA.
      Fondul Şantajabililor de Serviciu este în pericol de moarte clinică.
      Din cauza ameninţării cu graţierea, Genomul SRI-DNA se teme să nu rămână fără obiectele muncii prin împerechere: auzul şi abuzul.

      Ochii văd, inima cere graţioasa graţiere. 😀

    • Nici TefeListii n-au materie primă, d-aia fac scandal din orice rahat li se aruncă din tabăra politică. Șerban Nicolae le-a aruncat un os de ros. TeFeListii se mulțumesc și cu oase, oricum ei nu pot protesta decât impotriva Guvernului, deși zic că lucrează in mediul privat. Impotriva Patronilor le este frică să protesteze. Incă nu s-a pomenit o grevă sau un miting contra Patronilor.TeFeLiștii sunt ingroziți de frica patronilor. Dacă primesc un șut in cur de la patroni, inghit și rabdă. Se scot ieșind in stradă la Victoria să-l injure pe Dragnea. Trebuie să se răzbune și ei intr-un fel pe cineva.

  • L-a blocat Cenzoru pe Amon. Ce satisfacție trăiesc căcăreze gen Cârnat, Bozgoru, Fritz Matei!. Le-a făcut și lor o bucurie, in nimicnicia lor nu le-a mai rămas nici o altă satisfacție decât să se bucure de răul altora. N-am prea văzut pe blocuri postaci care să aplaude cenzurarea, chiar aplicată adversarilor politici. Și din acest motiv, Amon nu-i considera pe numiții altceva decât căcăreze, in nici un caz adversari politici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *