Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Gîndul de vineri

Marea lovitură a lui Victor Ponta – paralizarea CNA în campania electorală!

Pentru 10 august 2014, Antena 3 și-a convocat susținătorii la o manifestare de protest neautorizată împotriva condamnării pentru corupție a Mogulului Corupției românești Dan Voiculescu.

În săptămîna premergătoare manifestării, Antena 3 a încălcat grav legea audiovizualului calomniind completul care a îndrăznit să-l condamne pe cel care și-a clădit un imperiu, incitînd la acțiuni de protest neautorizate.

În mod firesc, pentru aceste încălcări ale Legii, pe adresa CNA au venit valuri de plîngeri.
Potrivit Statutului CNA, aceste plîngeri trebuiau discutate de membrii Consiliului în cel mult o săptămînă de la primirea lor.
Au trecut de atunci două luni.
Nici pînă azi CNA nu s-a întrunit pentru a discuta abaterile grave de la Lege ale Antenei 3.

Între timp, a început campania electorală.
Victor Ponta are la dispoziție două tunuri de tras cu rahat în contracandidații săi, în cel care-l critică din presă:
Antena 3 și România Tv.

Cînd în depărtare apare Victor Ponta cele două tunuri sunt spălate și umplute cu miere.
Antena 3 și România Tv – posturi ale Puterii PSD-iste – ating zilnic incredibile piscuri de ticăloșie în terfelirea adversarilor lui Victor Ponta.
La CNA, curg plîngerile împotriva acestor posturi.
CNA nu se întrunește însă și nu se va întruni în veci pentru a-și exercita misiunea de supraveghere a televiziunilor în campanie electorală.

Desigur, CNA e o mașinărie de făcut pe plac lui Victor Ponta.
Dar chiar și-n aceste condiții, dacă s-ar putea întruni, ar fi constrîns de opinia publică să mai tragă de urechi cele două posturi guvernamentale.

De ce nu se întrunește CNA?
Pentru că Victor Ponta a manevrat în așa fel încît CNA să nu se poată întruni pe întreaga perioadă a campaniei electorale, perioadă în care Antena 3 și România Tv pot încălca Legea fără teama de sancțiunile CNA.

Cum a reușit Victor Ponta acest lucru?
Mai întîi punînd CNA să declanșeze o anchetă penală fără alt rost decît acela de a intimida pe membrii Opoziției, în frunte cu Narcisa Iorga.
Apoi a vîrît zîzanie între toți membrii CNA, astfel că aceștia nu se pot întîlni pe coridor fără se scuipe.

Deblocarea activității CNA apare acum, în campanie, drept una dintre condițiile unor alegeri libere și corecte.
Și dacă instituția ar decide în favoarea Antenei 3 și a României Tv, tot ar fi mai bine decît să nu decidă de loc, pentru că membrii nu se pot întruni.

Dvs vedeți vreo soluție de deblocare a activității CNA?
Că eu, unul, nu văd!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

14 comentarii pentru articolul „Gîndul de vineri”

  • cand se schimba stanga in tara

  • Inaintea dvs dar nu am timp sa astept: „Poza de buletin” asa consider eu ca este poza de campanie a lui Ponta, trimite scrisori.
    Intrebarea fundamentala este daca fapta de mai jos publica a judecatorului Horatiu Dumbrava membru CSM si citez:

    „În ceea ce îl privește pe șeful statului, Horațiu Dumbravă a declarat că Inspecția Judiciară ar trebui sesizată pentru că Traian Băsescu ar fi devaluat informații, din dosarul Microsoft, în cadrul unei dezbateri publice. În consecință, afirmă judecătorul, este necesar un avertisment ferm, din partea CSM, la adresa tuturor politicienilor care își permit fie să pună, în discuție, o decizie a procurorilor, fie să ofere informații secrete dintr-un dosar, care se află în plină anchetare la DNA”

    reflecta un adevar sau nu.

    Asadar din doua una: ori este cum spune Dumbrava si atunci Basescu gresete grav mintind ori HD a mintit dezinformand CSM care probabl ca l-a crezut pe cuvant si atunci nu cumva Basescu a avut dreptate sa spuna ce a spus ieri adica ca dl judecator care a facut asta a minit in scop politic?
    Se pare ca Ponta considera ca presedintele a gresit si in cazul in care Dumbrava ar fi mintit.

    • Si oricum este cazul sa mai corectam si din manipulari in sensul ca nu pe dl Ponta la bagat in seama ambasada SUA: „Ambasada a luat la cunoştinţă de comunicatul de presă al CSM din 7 octombrie «privind anumite declaraţii referitoare la dosarul Lukoil instrumentat de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti» şi comunicatul din 9 octombrie «privind poziţia Consiliului Superior al Magistraturii faţă de declaraţiile publice din zona politicului referitoare la activitatea procurorilor şi a judecătorilor». Comentariile oficialilor despre cazuri aflate în desfăşurare sunt nepotrivite şi pot crea aparenţa, intenţionată sau nu, a interferenţei. Independenţa justiţiei, liberă de orice influenţă a unui actor din afară, este vitală într-o democraţie”, a precizat Biroul de Presă al Ambasadei SUA, la solicitarea MEDIAFAX.

  • Pe buna dreptate, CNA il aserveste pe Ponta, nici un dubiu. Georgeasca a ramas pe scaun cu toate violentele ei .

  • CNA este nefunctionala. Trebuie restructurata din temelii. Fara mafioti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *