Cătălin Cîrstoiu nu se retrage: ”Mandatul meu a fost, este şi va rămâne pe masa coaliţiei”

SIE către cei care-l critică: Vă documentăm și-n fund dacă ne supărați!

Să fim bine înțeleși! Am susținut și susțin în continuare că înscrierea Elenei Udrea în cursa pentru Cotroceni e o gravă greșeală, atît din partea candidatei, cît și din partea lui Traian Băsescu. Mărturii ale credinței mele stau numeroase texte publicate în Evenimentul zilei, pe cristoiublog.ro sau rostite la Realitatea Tv.

Se înțelege că nu voi vota duminică pe Elena Udrea.
Asta nu m-a oprit să denunț mizeria ticluită de SIE împotriva ei prin apariția în presa străină a unui articol așa zis exploziv, menit să fie exploatat în România de campania murdară a lui Victor Ponta. Aș fi făcut asta indiferent cine ar fi fost victima acestei diversiuni. Elena Udrea a reacționat și ea miercuri după-amiază. Joi, SIE, serviciu secret plătit de români ca să obțină informații vitale pentru România, i-a replicat, publicînd pe un site dubios, șters de cum a izbucnit scandalul, fotografii profesioniste făcute de ofițeri ai SIE la Paris, prin februarie anul acesta, copia notei de plată de la hotel a Alinei Bica, toate împreună cu un text scremut de mintea de securiști a celor de la SIE despre cum petrec unele la Paris în timp ce poporul geme.

Culmea e că și un post precum Pro Tv, prin gura unei tanti care cîștigă pentru o virgulă spusă anapoda mai mult decît bietul Eminescu pentru un volum de versuri, s-a dezlănțuit împotriva dezmățului celor trei femei, lăsîndu-se să înțelegem că Andreea Esca doarme pe sub poduri cînd merge la Paris și mănîncă la supa săracilor.

S-au făcut, sunt sigur, în buna tradiție securistică, și poze ale lenjeriei intime a celor trei. De ele s-a bucurat doar generalii din Centrală. Tot după buna tradiție securistică.
Pentru unii cititori rămîne, probabil, un mister de ce au fost publicate documentele respective abia joi, mai ales că, în afara unei vizibile exploatări de către Elena Udrea, prea mare valoare electorală n-au.

Da, n-au valoare electorală, dar au o valoare de amenințare.
Prin întreaga tărășenie, SIE a vrut să de un avertisment tuturor celor care-l critică, politicieni, jurnaliști, membri ai societății civile:
Fiți atenți, așa cum am reușit să facem rost de la un hotel respectabil din centrul Parisului, de o factură emisă cu jumătate de an în urmă, vom face rost de orice document compromițător despre călătoriile voastre peste hotare. Ați văzut cum am documentat-o pe Elena Udrea? Pe voi vă putem documenta și-n fund dacă ne supărați!

De mai mult timp avertizez asupra erorii comise de Traian Băsescu de a-le fi dat nas celor din serviciile secrete ale României, uitînd că pînă și-n țările adevărat democratice – SUA, de exemplu – serviciile secrete pot comite grave abuzuri, chiar și crime, dacă sunt scăpate de sub controlul democratic. Cele două afaceri mizere din ultimul timp dovedesc că nu m-am înșelat.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

18 comentarii pentru articolul „SIE către cei care-l critică: Vă documentăm și-n fund dacă ne supărați!”

  • Nici eu n-as fi votat-o, dar imi dau seama ca merita votata pentru Traian Basescu. In felul acesta, el vine cu-n ascendent si mai mare pentru a fi liderul dreptei. Sa fim seriosi, ACL e pleava.

  • Cine a inteles ca prin reformare serviciile secrete pot sa isi vada singure de treaba lor inseamna ca nu a inteles nimic. Reformarea se refera la orientarea strategica si, poate, la intarirea nivelului profesional. Niciodata un serviciu lasat de capul lui nu si-a vazut de treaba. Intotdeauna a tins sa devina din instrument un centru de putere si asta se intampla si la noi. Iar despre SIE am mai spus, este leaganul coruptiei. Ei au infliltrat la greu imediat dupa ’90 toate structurile importante ale statului in care a inflorit coruptia. Au fost si mai putin vizibili si s-a crezut ca au facut parte din partea buna a Securitatii. Plus ca au pus mana pe banii statului care se gaseau in strainatate (de fapt asta a fost punctul zero al coruptiei postdecembriste).

  • Exceptional!

  • Eu cred ca persoana urmarita a fost sefa DIICOT Alina Bica. Daca va uitati la data la care a fost emisa factura pt Alina Bica, este 20.02.2014, iar pt Elena Udrea 29.09.2014. Daca tinta ar fi fost Udrea, facturile ar fi avut macar aceeasi data de emitere. Dupa parerea mea, cineva si-a adus aminte de alaturarea celor 2 ca urmarea depunerii candidaturii Elenei Udrea si a solicitat ulterior cea de-a doua factura.

  • Maestre Ion Cristoiu, dezamagitor ca de asta data nu a-ti sesizat manipularea ordinara cu povestea asta care pute de la distanta. E o sceneta ieftina, marca Basescu-Udrea , ca sa stea atarnati pe ecrane pana in ultima zi de campanie. E o insulta la inteligenta oricarui om care priveste atent aceasta jalnica scena politica. Mizerabila victimizare a parasutei este motivata de un ultim sondaj real, cand are 2-3% … Intrebarea este ce s-a intamplat cu Basescu de a decazut atat de jos?

  • Dar ce se intampla mai nou pe la” IREALITATEA TV ” este bine ? ca au luat-o pe aratura sa nu uitam ca prin vara Rares Bogdan garanta Dan Sova mai apoi garanta Ecaterina Andronescu si uite asa asta cum se numeste nu cumva slugarnicie ? ce mai sunteti Dumneavoastra pe verticala pe acolo in rest .

  • Pozele pe care le-au postat nu au nici o valoare electorală, Toata lumea a stiut ca E.Udrea se imbraca de la marile magazine din strainatate. Nu este nici o noutate…..Persoanele care au bani isi fac cumparaturile in strainatate,,,Ce problema de interes national este asta?,,,,,,..Problema este la sefii care conduc institutiile statului, aici SIE. ,,,,Daca trei doamne care-si fac cumparaturile la Paris in timpul liber este o problema de interes national si este aratata populatiei atunci SIE a decazut in cel mai jos hal………Asta este munca care o face SIE pentru interesul tarii?,,,,,,,,

  • Domnule, e clar., basistii nu vor vota-n turul doi. Se simt tradati, frustati, atacati (si din stanga, si din dreapta) , huliti si umiliti. Dreapta-i atat de divizata si, inclin sa cred, ca proiectul Iohannis a fost „plasat” si pastrat inca din fostul USL tocmai pentru asta, sa nu uneasca dreapta! E drept, domnul Blaga are un aport important in a nu-si apropria celelalte fractiuni. Imi imaginez un candidat propus sau sustinul de noul PNL in genul Predoiu, Ungureanu sau chiar Macovei- dar cred ca rolul dansei a fost, de asemeni, definit de altii, cum ar fi fost? Pacat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *