Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Gîndurile lui Cristoiu: „De ce n-a scris Donald Trump pe Tweeter, «prietenul meu Liviu Dragnea a fost arestat, regret»?”

Gîndurile lui Cristoiu: „De ce n-a scris Donald Trump pe Tweeter, «prietenul meu Liviu Dragnea a fost arestat, regret»?”

Monica Mihai: Săptămâna care a trecut România a pierdut scaunul nepermanent la ONU, un scaun pentru care s-a luptat destul demult și s-au dus negocieri în culise pe căi diplomatice, a pierdut în favoarea Estoniei. Care credeți că este motivul pentru care s-a ajuns în această situație?
Ion Cristoiu: Păi principalul motiv este politica externă condusă de Klaus Iohannis, hai să fim serioși, cel care face politica externă este Klaus Iohannis.
Monica Mihai: Nu a avut de a face amestecarea lui Liviu Dragnea pe partea asta?
Ion Cristoiu: Nu, nu a avut, stați să ne lămurim, noi nu am mutat ambasada, aia a fost o legendă. Adică nu cred că acolo a fost o… dacă ar fi fost așa, domnul Trump ar fi trebuit să scrie pe Twitter „mulțumim României, îmi pare rău că nu am reușit să o sprijinim”.
Monica Mihai: Și Trump nu a scris pe Twitter.
Ion Cristoiu: Bineînțeles doamnă că nu asta a contat, păi cum să… noi avem o imagine catastrofală, dumneavoastră știți dacă te duci acum la Paris și întrebi pe unu despre aceste alegeri, știți ce vă întreabă? Am auzit că ați falsificat alegerile. Deci președintele României ca să vedeți cât de proști sunt ăștia de la (…) după ce că au câștigat alegerile în mod zdrobitor, tot ei au lansat în străinătate că la noi s-au furat alegerile. Și atunci dacă eu sunt la ONU și văd: corupție, anti-europeană, nu știu ce mai vor să facă și atunci…
Monica Mihai: Confuzie pe plan intern politic.
Ion Cristoiu: Da, și ea este, cel care a promovat această chestie a fost domnul Klaus Iohannis care susține peste tot că s-au falsificat alegerile, a fost fraudă, care fraudă?

Monica Mihai: Ce ar fi obținut România dacă ar fi câștigat acest scaun permanent, care era de fapt miza diplomatică? Că vorbim de o miză diplomatică.
Ion Cristoiu: Era un… membru ne permanent nu înseamnă nimic ca putere, dar erai acolo, erau anumite decizii la care conta și numărul de voturi.
Monica Mihai: Cele care nu se foloseau de dreptul de veto, vorbim de scaunele permanente.
Ion Cristoiu: Și conta la un moment dat, mai ciupeai pe acolo ceva fripturi, că venea unu și aveam nevoie în conflictul ăla, adică vocea ta era importantă, se auzea, dar cum să câștigăm noi, uitați-vă că noi am avut, uitați-vă la primirea, la vizita, la așa zisa vizită a lui Klaus Iohannis la Washington, care nu a fost o vizită oficială, ci era pe acolo și i-au aranjat niște lobby-iști cu Trump. Față de vizita premierului Orban care a fost vizită oficială și a președintelui Polonei, păi a președintelui Poloniei a fost o, cum să zic un spectacol…
Monica Mihai: Și spuneți că ăsta este rezultatul eșecului politic extern al României?
Ion Cristoiu: Da, una din cauze fiind faptul că din nevoie de politică internă, noi ne promovăm în străinătate imaginea rea. Dar în același timp spune că la Washington Klaus Iohannis nu are o relație directă, pentru că repet îl invita într-o vizită oficială, deci ce s-a întâmplat acum cu președintele Poloniei, asta este o chestiune unică, ați văzut că după discuția aia de pe peluză care încântat pe liderii români de opinie, s-a întâmplat ceva cu România? Nu, l-a bătut… pe când la Polonia ați văzut, că sigur, cumpără și niște avioane dacă trimite trupe, adică…

Monica Mihai: Au exista niște discuții și pe partea economică.
Ion Cristoiu: Da și o prezentare… la noi, așa suntem noi pe plan internațional, cu asta defilăm.

În nici un moment PSD n-a spus că mută ambasada. A spus că se va face o analiză dacă să mutăm sau nu ambasada

Monica Mihai: Mutarea ambasadei, a fost o temă care a tot apărut în opinia publică în ultimul an, credeți că a avut un rol în pierderea acestui număr, acestui vot, acestei alegeri?
Ion Cristoiu: Nu, pentru că noi nu am mutat nici o ambasadă, stați să ne lămurim. Iar a fost o manipulare a adversarilor PSD, nici într-un moment noi nu am spus că mutăm.
Monica Mihai: S-a spus bineînțeles că se va face o analiză, dar la un moment dat Viorica Dăncilă chiar a declarat că…
Ion Cristoiu: Iertați-mi comparația, adică una să mă însor cu dumneavoastră și una e să fac o analiză. Facem o analiză în urma căreia noi vom lua o decizie, stați să ne lămurim. Deci noi vom face o analiză și după ce terminăm analiza luăm o decizie…
Monica Mihai: Dacă să mergem la altar sau nu. Spuneți că așa a fost și cu ambasada.
Ion Cristoiu: Păi așa a fost, au făcut o analiză, sigur că domnul Dragnea s-a grăbit și a zis mutăm, nu, teoretic și practic a fost o analiză.
Monica Mihai: Și tocmai aceste gafe mici, diplomatice ale domnului Dragnea, ale doamnei Viorica Dăncilă, nu au… nu s-au cuantificat în acest vot negativ?
Ion Cristoiu: Nu, uitați-vă, deci dacă te uiți la discursul de astăzi al domnului Klaus Iohannis veți vedea că au o temă falsă, inclusiv a lui Ponta, anume că PSD e anti- european, nu e adevărat. În cazul ambasadei, o gafă a fost speculată de partea aialaltă, adică Klaus Iohannis a venit și a zis, vreți să mutați ambasada, dar repet, nimeni nu vrea să mute ambasada, nu avea cum să o mute. A zis că vom face o analiză, numai că prezentarea pe care a făcut-o… deci la fiecare dată când campania de dincolo a fost „Dragnea vrea să ne scoată din Uniune” normal era ca echipa din jurul lui Dragnea să spună „ domnule președinte uitați ce zice” și domnul Dragnea să fi venit și să fi spus o chestie „nu vrem să ieșim Uniune, vrem să fim mai bine văzuți”. Numai că… așa și cu ambasada, că țin minte, în seara în care a anunțat el la Antena 3, chiar am fost martor acolo, adică veneam eu după el și a fost un schimb din ăla în hol, mă rog am dat mâna cu el deși suntem (…) din partea lui, pot să dezvălui, adică el mi-a zis atunci țin minte destul de bine, dacă mai am același număr de telefon.
Monica Mihai: Voia să vă sune ulterior.
Ion Cristoiu: Da, nu m-a sunat, dar mă rog a fost politicos, adică chiar nu m-a înjurat sau nu a întors spatele, am întâlnit și tipi care nu au fost politicoși. Și i-am spus atunci pentru că el înainte la Gâdea a spus acest lucru: „vom muta ambasada”, eu eram convins că o mută, că știți că era o dispută. Și după asta a venit a doua zi domnul Meleșcanu și a zis, stați puțin că noi nu o mutăm, noi facem o analiză. Numai că pe plan internațional a ieșit ca dracu, nici nu am mutat -o, că dacă o mutam cream, ne scria Trump pe Tweeter, „prietenul meu Liviu Dragnea, a fost arestat, regret” că el e în stare.

Monica Mihai: Credeți că asta trebuia să facă România să obțină mesajul de Twitter al lui Trump?
Ion Cristoiu: Păi da, dacă, deci dacă… Trump a vrut ca alte țări să mute ambasada. În momentul în care noi am fi mutat, din acest punct de vedere, domnul Dragnea… asta însemna să intre în conflict cu UE, în acel moment trebuia să am o garanție fața în față cu Trump, nu știu cu cine a discutat el, cu portarii da?
Monica Mihai: De aia probabil nici nu a mutat-o.
Ion Cristoiu: Probabil că de aia nici nu a scris, deci eu cred că domnul Dragnea nu a avut așa cum au fost și povestea aia când s-a dus el la Washington…
Monica Mihai: La ceremonia aceea oficială…
Ion Cristoiu: Nu a fost la nici o ceremonie…
Monica Mihai: El se afla la același hotel, s-a dus să mănânce la restaurant…
Ion Cristoiu: Nu, domnul Trump nu știu ce făcea pe acolo la un restaurant da? niște șmecheri au zis „alo domnul Grindeanu și domnul Dragnea, dumneavoastră o să stați pe la masă pe acolo și vă duceți și dați mâna cu el da?” deci Trump nici nu știa cine vine, cine este și au zis, facem o poză și o dăm la babuinii ăia și sunt veseli, deci dumneavoastră nu înțelegeți că el nu a stat de vorbă cu Trump?
Monica Mihai: A făcut doar o poză. Poză pe care s-au asigurat că o va răspândi toată presa din România, dar se vedea că e o poză de tufiș.
Ion Cristoiu: Păi da dar, Trump nu a scris pe Twitter. El este în stare, să fi scris pe Twitter „îmi pare rău că prietenul meu Liviu Dragnea a fost condamnat…” și dacă spunea și pe nedrept gata o dădea afară, dădea afară tot DNA -ul, uite că nu a scris.

Monica Mihai: Haideți să vorbim despre editorialul săptămânii, au fost foarte multe articole interesante în această săptămână, care vi s-au părut dintre toate cele mai relevante?
Ion Cristoiu: Este editorialul domnului Marian Nazat, care a fost pe site-ul mișcarea de rezistență, care face o dezvăluire, era parcă despre unitatea umană, făcea o dezvăluire senzațională. Eu știam că am fost anchetat de el în legătură cu niște interceptări, o prostie de la Cotroceni, în care au considerat că noi i-am interceptat, de fapt nu am interceptat, nu știu dacă v-am povestit, dar nu vreau să mai pierd timpul, un moment…
Monica Mihai: Mi-ați povestit parcă la un moment dat situația.
Ion Cristoiu: Da, era ziua de naștere a lui Ion Iliescu și chiar din greșeală noi am sunat la Cotroceni și am reușit, din greșeală, am aflat ce spuneau ăia care sunau, poporul, nu iubitele lui. Și noi am transcris ăla și pentru că tocmai intrase în funcțiune legea siguranței naționale, ne-a anchetat pe tema asta. Domnul Nazat face acum o dezvăluire că noi am mai fost, s-a cerut anchetarea mea și a lui Sorin Roșca pentru că…
Monica Mihai: Pentru că ați făcut dezvăluirile?
Ion Cristoiu: Nu, pentru că am făcut teza loviturii de stat, alta. Domnul Marian Nazat, mi-a trimis și o carte cu dedicație, este și un excepțional fost procuror și este avocat și un editorialist, uitați scoate acum și … mi-a trimis o carte cu dedicație… Prizonier în câmpul tactic e vorba, chiar e foarte bun, l-am invitat, scrie și la mine pe site-ul cristoiublog.ro, bine tot editorialul merită remarcat pentru că domnul Nazat spune o chestiune fundamentală: spune că și lui ca procuror i s-a cerut. Deci este…
Monica Mihai: Asta este mai grav.
Ion Cristoiu: Păi nu, în cazul meu el arată un lucru cu care eu sunt de acord, eu nu cred că dacă ți se cere nu poți refuza, de aia mă întorc iar la doamna Dăncilă care spune că ea a făcut ce i s-a zis. Noi trebuie să întărim această condiție de demnitate, de ce? De ce cele două doamne din dosarul domnului Dragnea nu puteau… de ce s-au dus? Când au fost angajate?
Monica Mihai: Nu au putut să refuze.
Ion Cristoiu: De ce să nu refuze, dar ce li se întâmpla, le dezbrăca cineva?
Monica Mihai: Pentru că poate pe domeniul lor nu exista alt job care să nu fie controlat de Liviu Dragnea.
Ion Cristoiu: Păi și nu am zis că trăim într-o țară liberă?
Monica Mihai: Am zis.
Ion Cristoiu: Păi stați un pic, facem o dată o emisiune, în România și în presă și peste tot lașitatea e justificată că nu am avut ce face. Domne, sigur, doamna Dăncilă, am zis tot ce a zis Dragnea, nu am avut ce face, dar în ce sens, ce ți se întâmpla dacă…
Monica Mihai: Dacă nu făceai?
Ion Cristoiu: Păi cum, mă dădea afară, dacă te dădea afară ce? Te trimitea în Siberia? Te împușca? Nu, te dădea afară și dădeai în judecată pe ăia de la autoritatea copilului.
Monica Mihai: De la DGASPC.
Ion Cristoiu: Da, dar și lor le-a convenit că uneia i-a dat la direcția copilului, alteia i-a dat la Consiliul Județean, mai învârtea pe acolo, o afacere…

 Scandalul de la Valea Uzului – diversiunea pusă la cale pentru a justifica votul UDMR la Moțiunea de cenzură

Monica Mihai: O măslină. Haideți să trecem la topul săptămânal al politicienilor, să vedem cine a excelat în această săptămână, prin ieșiri publice, prin declarații cine se află în această săptămână pe locul 5?
Ion Cristoiu: Pe locul 5 domnul Klaus Iohannis care a introdus în politica românească semnarea acordului național parțial. Stați să ne lămurim…
Monica Mihai: Nuanța aceasta cu parțial este interesantă.
Ion Cristoiu: Păi da, acordul ăla nu e semnat de toate partidele, mie mi s-a părut o prostie fără margini, adică dacă tot faci un acord național…
Monica Mihai: Păi și cei care nu vor să semneze nu vor să traseze direcția europeană a României?
Ion Cristoiu: Nu, dar dacă tot faci un acord și ești președinte.
Monica Mihai: Adu-i pe toți la masă.
Ion Cristoiu: Da, corect. Eu am un domn președinte care propune întregului spectru politic un acord, un document, care are valoare dacă e semnat de toți, dacă nu e semnat de toți e parțial și atunci eu încep ca președinte să fac negocieri, băi PSD hai să… dar el a făcut de al dracu unu parțial ca să arate că PSD nu semnează, el fiind convins că PSD o să piardă toate alegerile, o să cadă la moțiunea de cenzură pentru că românii vor spune că nu e european, gata. Așa e el convins.

Monica Mihai: Cine este pe locul 4?
Ion Cristoiu: Pe locul 4 este Viorica Dăncilă cu această chestiune că ea nu e ea, că în perioada lui Dragnea nu a fost ea, ea era premier, decidea cutare, vorbea în public dar de fapt nu era ea și de abia acum este ea. Pe locul 3 este Dan Barna care crește de la o zi la alta toți care au luat interviuri mi-au vorbit frumos despre el, o să fac și eu…
Monica Mihai: De altfel săptămâna aceasta a fost și la Marius Tucă Show.
Ion Cristoiu: Vă dau o știre, o să fie, și eu vineri la TVR mâna a doua, adică domnul Cristache o să fie moderatorul și eu o să mă duc, curios, deja am citit toate interviurile.
Monica Mihai: Cum vi se pare?
Ion Cristoiu: Nu am avut până acum interviuri directe, nu pot să spun, toți care au avut interviuri, inclusiv Marius Tucă spune că e bun, mie mi s-a părut bun până acum și probabil un candidat serios, contra candidat al lui Klaus Iohannis, toți sunt… nu am avut, o să vă spun data viitoare, că este…
Monica Mihai: După ce veți sta de vorbă față în față cu el.
Ion Cristoiu: Experiența interviului pentru mine e crucială, cu un politician că îmi dau seama dacă…

Monica Mihai: Cine este pe locul doi în această săptămână.
Ion Cristoiu: Pe locul 2 e Kelemen Hunor care a găsit o justificare pentru că votează pentru moțiunea de cenzură din cauza evenimentelor de la valea Uzului, dar vedeți aici noi nu am discutat, chiar dacă rămâne guvernul UDMR nu mai are cum să se mai întoarcă.
Monica Mihai: De ce?
Ion Cristoiu: Păi nu a votat, adică UDMR votează la moțiunea de cenzură.
Monica Mihai: Dacă nu trece moțiunea de cenzură spuneți, va trebui să plece?
Ion Cristoiu: Păi nu guvernul ăsta are o problemă după asta, că nu mai are UDMR-ul, a supraviețuit da? Dar în continuare guvernul ăsta trebuie să dea legi, până acum în anumite legi s-a bazat și pe sprijinul UDMR; e clar că UDMR nu mai are cum să se întoarcă…
Monica Mihai: Și nu s-ar putea renegocia? Adică nu are cum să se întoarcă?
Ion Cristoiu: E ca și cum ar divorța, nu are… nu pot să fie, nu numai că sunt unguri dar sunt oameni normali, deci în momentul în care ai votat o moțiune de cenzură nu te mai poți întoarce, e vorba de moțiunea de cenzură, deci opțiunea de a vota pentru moțiune de cenzură este cea mai mare lovitură dată unui guvern.

Monica Mihai: Care politician s-a remarcat în această săptămână ca fiind cel mai abil?
Ion Cristoiu: Nu, care spectacolul care pe mine mă uimește este cel prezentat de domnul Victor Ponta. Mai țineți minte 2015? An greu, 2015 domnul Victor Ponta e chemat la DNA…
Monica Mihai: Așa, ne aducem aminte cu toții ziua în care…
Ion Cristoiu: La jumătate de oră după ce iese, iese domnul Klaus Iohannis și cere demisia lui și tot 2015 a fost un război în care domnul Klaus Iohannis voia să îl dea jos și sigur l-a dat cu Colectiv. Eu ca un prost ce eram, cred că am scris vreo 5-6 editoriale în apărarea domnului Victor Ponta. Domnul Victor Ponta a fost azi la Cotroceni și dădea din coadă, păi stați un pic.
Monica Mihai: Bucuros că se află și el la masa de discuții, spunea.
Ion Cristoiu: După părerea mea a fost o mare greșeală că s-a dus astăzi pentru că cade în aceeași capcană în care a mai căzut de atâtea ori și alți politicieni și anume crede în bătutul pe genunchi, așa duios. Din punct de vedere politic nu trebuiau să meargă, pentru că dacă el vrea să câștige, deci el nu poate să câștige decât din partea aialaltă, anti-Iohannis, el nu are loc la masa dreptei, bun. În aceste condiții nu am înțeles de ce s-a dus la Cotroceni?
Monica Mihai: Ca să semneze acordul politic parțial.
Ion Cristoiu: Păi da, dar a fost o greșeală și psihologică, vă avertizez că domnul Victor Ponta nu a terminat procesul, el a câștigat la o instanță, mai are una. Mai are una…
Monica Mihai: Urmează să vedem ce se v-a întâmpla, vom discuta cu siguranță în edițiile viitoare ale emisiunii, domnule Ion Cristoiu vă mulțumesc pentru discuția de astăzi, doamnelor și domnilor până la ediția viitoare la revedere.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

22 comentarii pentru articolul „Gîndurile lui Cristoiu: „De ce n-a scris Donald Trump pe Tweeter, «prietenul meu Liviu Dragnea a fost arestat, regret»?””

  • Băi, voi aveți … TROTINETE ? Dacă n-aveti, încă, … CUMPĂRAȚI-VĂ ? (sic !)

  • @ Nikola
    Ieri te-am întrebat: „Chiar îți face impresia ca discuțiile astea își au locul pe blogul lui Ion Cristoiu ?!”
    Tu mi-ai răspuns: „Ba, daca scriai: ¨chiar VA face impresia…¨, poate erai credibil, asa, doar il aperi pe maimutoi, pentru ca esti un simplu hashtag rezistent, la fel ca el: grabnic pupator in c*r de Secu..patetic!!!”
    Răspunsul tau a fost pe masura intelectului pe care îl ai.
    Azi dovedești din nou că tu-l provoci pe Teo-Geo Matei.
    Nikola, te întreb din nou:
    Chiar îți face impresia ca discuțiile astea își au locul pe blogul lui Ion Cristoiu?!

    • Sa-nteleg ca si tu dovedesti ca e a doua oara cand ma provoci??
      Ia da un raspuns pe masura intelectului TAU!
      Desi, daca rationamentul tau e atat de infantil incat totul se reduce la ¨cine a inceput primul¨, nu te obosi..o sa-mi raspunzi ca orice mucos de 9 ani.

      • Ieri, eu nu te-am provocat. Ti-am pus o întrebare corectă și tu mi-ai răspuns ca un mojic.
        Ești penibil.

        • Bai #maimutoiule, o intrebare corecta si mai ales decenta nu incepe niciodata cu ¨Chiar îți face impresia¨…
          Asa ca mai lasati-ne cu aerele astea de mimoza moralizatoare.
          Ia-l pe celalalt idiot de manuta si zburdati o tura prin Piata Victoriei, sa va linistiti!

          • De ce ești atât de supărat tot timpul și de ce te descarci pe acest blog onorabil, domnule Nikola? Eu aș putea să-ți dau cartea de vizită a unui prieten psiholog renumit, dacă dorești să te ajute.

          • He,he,he..suparat?
            I´m doing this for fun, cabron! 😀 😀
            ¨Prieten psiholog renumit¨? Din ce telenovela ai picat, amice?

  • Stați liniștiți, că „fantomele” lui cernat și șerban bântuie prin … „subsol” !

  • Maestre Cristoiu, Julia Luca, mosi si moase, iata ADEVARUL: 17 Mai – „Polițiștii băcăuani au declanșat o anchetă pentru identificarea persoanelor care au acoperit cu saci negri de plastic toate cele 52 de cruci ale eroilor români, dar și monumentul din Cimitirul Internațional Valea Uzului”. 23 Mai – UDMR rupe protocolul de colaborare cu PSD-ALDE. „Uniunea avea de gând să încheie colaborarea cu social-democrații după alegerile europarlamentare, însă escaladarea scandalului legat de cimitirul de la Valea Uzului pare să grăbească decizia.” „Potrivit sondajelor comandate de UDMR, formaţiunea maghiară abia atinge pragul de 4%. Numai o mobilizare pe ultima sută de metri i-ar scoate pe maghiarii nemulţumiţi la urne”. 26 Mai – „UDMR a reusit sa treaca la limita pragul la europarlamentare, cu un rezultat de 5,26%. Maghiarii au fost ajutati de judete in care la alegerile parlamentare din 2016 au obtinut scoruri mult mai mici”. 28 Mai – UDMR a fost votat aparent inexplicabil de mii de oameni în județele fără comunitate maghiară din Moldova și sudul țării. Surse politice au declarat pentru G4Media.ro că explicația numărului mare de buletine obținute de UDMR e direcționarea de voturi de la PSD și PNL”. 6 Iunie – Scandal în Valea Uzului, de Ziua Eroilor. Un grup de români a forțat accesul în cimitir. UDMR cere demiterea lui Carmen Dan și a prefectului din Harghita. 12 Iunie – UDMR votează moțiunea de cenzură. Hunor: E o sancțiune pentru ce s-a întâmplat la Valea Uzului. 14 Iunie – „Scorul UDMR la europarlamentare și Valea Uzului, părți ale unui troc ocult PSD – UDMR?” (Julia Luca) 16 Iunie – „Fostul parlamentar Gelu Vişan lansează acuzaţii incendiare cu privire la alegerile europarlamentare, despre care susţine că au fost fraudate masiv cu programul STS. Vişan susţine că peste un milion de voturi au fost luate de la PSD, ALDE şi USR pentru a fi date UDMR, PMP şi Pro România.” Nota: MRU, fost sef SIE si ex-premier, declara in 2014 ca STS poate frauda alegerile si ca PDL/PNL detine un soft asemanator. CONCLUZIA: MULTI VAD, PUTINI CUNOSC!

    • Bine bă, m v p c, de când ești tu așa de sigur, că nu cumva „voturile” au fost date de la … BEC ?!? Căci, vorba ceea … MULTI INTREABA, PUTINI RĂSPUND !!!

  • Teo Matei, baaa disperatule!! Nici nu apuca sa-si scrie bine I.C. Gandul si te repezi ca tuta cu 3 comentarii, in fiecare zi, servite probabil de superiorii tai ierarhici.
    Mai respira, martane, ca nici nu incepe si nici nu se termina lumea cu tine..

    • Merita să-i zici mai mult.
      Gabi Șerban, pe unde ești?

      • Ba, Nikola, Serban, Vadim ş.a.
        .
        Nici nu apuc sa postez ceva la subiect ca apari tu si începi scandalul. Superiorii tai ierarhici îti ordona probabil sa transformi blogul lui Ion Cristoiu într-un spatiu pe care sa-l batjocoresti, ca apoi sa-i acuzi pe altii de ceea ce faci tu. Citeste omule si tu articolul, spuneti parerea despre el si lasa-i pe altii în pace, securistule, nu-i alunga pe cititorii seriosi ai maestrului!
        .
        Ha, ha! Uite cum demonstrezi ca tu esti si Vadim, ba, Serbane!
        .

        • … spune-ti…

          • Lasa ba, nu te mai corecta, sunt greseli uzuale…la clasa a doua. 😀
            Fa tu pe profesorul de gramatica sus, unde poti sa-ti editezi textul.

        • Prostane, faptul ca intreaba retoric Vadim: ¨unde esti Serbane?¨, demonstreaza ca sunt eu si Vadim si Serban, CUM???
          Ai niste fracturi de logica incredibile, nu mai zic de modul in care ¨comentezi¨ articolele: daca sunt impotriva psd te guduri, daca sunt impotriva hashtag idiotilor tai, te revolti…Atat de simplu. Plus copy-paste cat incape. Iar atunci cand trebuie sa gandesti cu capul tau, ai imaginatia unei borduri, iti zic eu de ¨superiori ierarhici¨, tu-mi raspunzi tot cu ¨superiori ierarhici¨.
          Mai era un taranoi p-aici care avea senzatia ca face analiza pe text, in fapt ziceai ca l-a pus to´arşa sa scoata ideile principale.

          • Ba, scandalagiule, în mod intentionat am copiat formulele pe care le folosesti tu pentru a-i ataca pe cei care nu sunt pesedisti, ca sa vezi ca ti se potrivesc ca o manusa!
            Te sfatuiesc înca o data sa citesti editorialele, sa-ti scrii parerile legate de ele si sa nu-i mai hartuiesti pe ceilalti postaci!
            .
            Ha, ha! Nici teatru nu stii sa joci când esti Vadim si când comentezi ce scrie el… adica, TU!

          • Georgica, ultima fraza m-a convins: esti mai prost decat permite legea!

          • Serbane, Nikola etc., când ti se permitea sa postezi sus te laudai ca reusesti sa-i alungi de pe blog pe unii… Cu mine te obosesti degeaba, eu nu o sa plec din cauza unui ratat ca tine!

          • Dobi, nu vreau draguta sa pleci nicaieri..
            Te descurci cu atata maiestrie, intre spalat babe la c*r si mancat rahat aici, pe blog.. esti tot ce am putea spera de la un propagandist scelerat. Pe cine mai luam la suturi daca pleci? 😀

          • Uite cum îti demonstrezi din nou caracterul infect, boschetarule! Atât poti, asa scrii!

          • Mars ma, nevertebrato, la locul tau, sub piatra!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *