Vladimir Putin, în interviul acordat lui Tucker Carlson: ”Invadarea unei ţări NATO este un scenariu exclus”

Gînduri de la Congres

Gânduri de la Congres (2)

Montaj literar-artistic pe cinste:
Forța Civică a avut Congres mai înainte, într-altă sală.

După Congres, au stat la ușa Congresului PDL. Luînd cuvîntul, Gheorghe Flutur anunță intrarea celor de la Forța civică. Intră respectivii. 7 dintre lideri sînt invitați pe scenă. MRU dă mîna cu cei din primul rînd.

Ia cuvântul MRU. Definește dușmanul:
Victor Ponta și PSD.
Aluzii străvezii la Traian Băsescu.
Despre candidatura sa:
Nimic, deși mi s-a părut că lingușește prea tare PDL.
Și el vorbește despre marea Construcție numită partidul comun. Am impresia că se supralicitează momentul istoric. Prea multă sărbătoare pentru mine, care urăsc sărbătorile.Vasile Blaga se vrea Unificatorul Dreptei, un fel de Ferdinand Unificatorul.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Gînduri de la Congres”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *