Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Glovo Generation

Înghesuiți în borduri ca niște interjecții scăpate printre dinți, pedalând înspre nimic, cu genți frigorifice în spate, printr-o mare de poluare și mașini. Acum câteva zile, un băiat de vreo 19 ani își ducea cu stoicism bicicleta în spate. Ambii genunchi erau varză. Iarna îi mai vedeam furișîndu-se în tramvaie cu bicicletele lor second-hand, și ele parcă o expresie a suferinței lor. Generația glovo, o generație care a tras lozul pierzător. Care nu va ieși niciodată la pensie. Căreia i s a spus: la muncă! Căreia i s-a spus: Sărac e numai cine nu vrea să muncească! Care a primit nu educație, ci reforme ale educației. În vreme ce părinții lor șiroaiau către alte țări. La muncă, nu la cerșit! Disciplinați, nu iubiți. O generație față de care suntem vinovați și datori. Si în care încep sa se coacă deja intoleranta și ura, naționalismul și habotnicia. Și care, dacă nu vom face nimic, va decide destinul Europei. Și al lumii. (Paul Gabriel Sandu)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Glovo Generation”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *