Ministrul de Externe al Austriei: Dostoievski şi Ceaikovski rămân o parte a culturii europene, fie că ne place sau nu. Rusia va continua să fie cel mai mare vecin al nostru. Va rămâne a doua mare putere nucleară din lume

Gusztav-Mihaly Hermann: Secuii se consideră mai maghiari decât maghiarii


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Gusztav-Mihaly Hermann: Secuii se consideră mai maghiari decât maghiarii”

  • L ati avut invitat pe domnul Gusztav. A fost interesant, dpdv al exercitiului democratic, acela de a vedea cum se raporteaza minoritatiile la statul national roman. Nimic nou sub soare, secuii si in general ungurii, daca i intrebi: sunt de cand lumea acolo, in pasul Gurghiului, evenimentele istorice au venit, au trecut, am semnat documente, da nimic nu e cum pare, evident romanii astia nu si respecta promisiunile (?!) bla, bla..vorbe goale si priviri piezise..Nu trebuie nici sa ne ofensam si nici sa ne ingrijoram. Aplicam legea, aia despre minoritati, asa cum e ea reglementata in ue. Si cu asta, basta.