Nicolae Ciucă: Am convenit ca până la soluţionarea acestor probleme să nu îmi depun mandatul şi să îmi asum în continuare responsabilitatea funcţiei de premier

Guvernul a uitat de consumatorul vulnerabil

Până la 31 decembrie 2020 trebuia/trebuie definit consumatorul vulnerabil pentru energie si stabilit modul in care este sustinut prețul la energie pentru acest tip de consumatori.
Nu s-a facut nimic, preocuparile sunt altele.
Si pun unii, cu tupeu, poze de pe la Vila Lac (unde era aprinsă lumina, lumina platita din bani publici, inclusiv banii săracilor).
Așa arată România confiscată de minorități.
O Românie unde nimeni nu vede ca pretul la electricitate a crescut prin majorarea taxei de cogenerare tocmai inainte de asa zisa liberalizare a preturilor la electricitate.
(Text de Adrian Câciu)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Guvernul a uitat de consumatorul vulnerabil”

  • Pai, la salarii medii de 500 de euro pe luna, toti consumatorii sunt vulnerabili in Romania. Asta e realitatea.
    Degeaba vor corporatiile sa mareasca preturile la utilitati si sa umfle profiturile, pur si simplu sunt bani prea putini la nivelul gospodariilor pentru asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *