Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Guvernul Încurcă Tot

Cîțu a încurcat azi cea mai afectată localitate de inundații din Vrancea, Bilieștiul, și a mutat-o în Suceava. Bilieștiul are primar de la PeNeLeu. Bode a pus Bilieștiul în Vrancea, dar a încurcat numărul localităților României cu curțile și beciurile. Apoi a zis că el “intervine” muncitoresc și socialist “pentru evacuarea apei”….“se va desfășura în momentul când apele se vor retrage”. Dacă-i asculți, zici că sunt beți. Dacă mai punem că nici Turcan nu știe pe unde e Vasluiul, pe care l-a mutat prin toată țara, Nord Est, Nord Vest, prin Teleorman și Dolj, putem concluziona că avem o guvernare de analfabeți funcționali. Citesc de pe foi sau scot din capul lor chestiuni care nu se înțeleg și nu se pupă cu realitatea. În rest, totul e sub control :)))))
PS.Haios e că dl.Cîțu a zis că va vizita el cu piciorușul localitățile afectate, ca să se asigure, ca să d alea… Propun să-l ducă SPPul în adidași în Biliești de Suceava.

(Text de Sorina Matei)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Guvernul Încurcă Tot”

  • Buna ziua
    Consider că în dialog cu dl jurnalist Ion Cristoiu avem posibiliatea să clarificăm o soluție tehnică brevetată nr. RO125239: Instalație hidrotehnică pentru prevenirea și diminuarea inundațiilor. Nu cunosc informatică și am nevoie de e-mail la care să atașez fișiere pentru analiză. Prin dialoguri repetate clarificăm lucrarea estimată la investiția de un trilion euro la nivel global.
    Toate cele bune,
    Tudor 0771506244

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *