Nicolae Ciucă: Vom negocia cu toate forțele responsabile, astfel încât, într-o perioadă de timp cât mai scurtă, să reușim să alcătuim guvernul și să poată să fie aprobat în Parlament

Guvernul Orban se împrumută cu 1000 de euro pe secundă

Fost ministru de Finanțe, Eugen Teodorovici a prezentat, miercuri, situația împrumuturilor făcute de guvernul Orban.

„PNL-ul ne arată că (NU) poate!
Că NU poate fără ipocrizie și minciună, dar că poate, cu maximă incompetență și demagogie, să ascundă realitatea din economia reală prin împrumuturi. Iar, acestea sunt cifrele dezastrului făcut de PNL în 8 luni de când e la guvenare:

  • 102,5 miliarde de lei adăugați la datoria publică din noiembrie până în prezent;
  • 1000 de euro pe secundă viteza cu care se împrumută;
  • 4,1% dobânda la împrumuturile pe 10 ani.

România se împrumută mult mai scump decât Ungaria, Bulgaria și Polonia;
Dincolo de realitatea paralelă a incompetenților de la Palatul Victoria, acesta este ADEVĂRUL din spatele declaraţiilor lor politice”, a scris senatorul PSD pe Facebook.

El a prezentat, în susținerea afirmațiilor sale, un grafic folosind cifre de la BNR și MFP.

 


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

A apărut cartea „Decembrie 1989. Un talmeș-balmeș bine regizat”

După ani și ani de documentări, discuții cu unii dintre actorii implicați în evenimentele din decembrie, Ion Cristoiu a terminat de scris cartea „Decembrie 1989. Un talmeș-balmeș bine regizat”.
Apăsați aici pentru mai multe detalii
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog