Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Guvernul vrea să dea MIG-uri Ucrainei fără să știe poporul român

Comentarii

5 comentarii pentru articolul „Guvernul vrea să dea MIG-uri Ucrainei fără să știe poporul român”

  • Planul merge perfect. Avem un guvern format pentru a raspunde comenzii. Totul a fost si este gandit. Dam bani amaricanilor
    si cumparam avioane. Ne ingropam in datorii, va veni poate candva Gates sa cumpere datoria istorica a Romaniei. Poate aflati daca Mig. urile le dam pe moaca, vor plange negustorii de fier vechi de la noi. Dar cred ca era mai bine daca un Mig se prabuseste in Romania.

  • Necunoașterea limbii române și deducțiile ilogice este impardonabilă îi rândul generalilor armatei române…Mă bucură în schimb că au pensii până la Lună…

  • noi sintem buni la urat. cind vine vorba de chestii importante la noi se activeaza in mod…creca strategic, ura!

    cind vine vorba despre alegeri…se activeaza ura. cind vine vb despre razboi…se activeaza ura, de ajungi sa zici ca ura e cea care defieneste tot ce misca prin tara asta.

    se insamanteaza ura… in orice anotimp!, doar doar o incolti. si nu orice fel de ura se insamanteaza, ci daia viscerala.
    s-ar parea ca totul e pe baza de ura, paici.
    pe baza de ura viscerala insamantata…cu tot dragul!

    prin urmare, daca asta se insamanteaza, din generatie in generatie noi vom fi mai buni la urat!, pentru ca cei care se vor naste se vor naste cu aceasta valenta dezvoltata in stil fibonacci.

    adica…indiferent daca tu crezi sau nu crezi ca ‘cei care se nasc in neam’ sint rasariti din ‘ce ai insamantat’, …ei fix asa rasar!
    uratul din toti bojogii duce la nasterea unora care vor fi mai capabili in stil fibonacci sa urasca din toti bojogii lor. iar daca in treaba asta mai pui si ingredientul numit minciuna, ei se vor naste si mai incapabili in stil fibonacci sa distinga adevarul de minciuna.

    cum ziceam mai ieri…pacilea tarlaua e nelucrata. sau eventual se insamanteaza seminte de balarii. tarlaua asta e Parloaga. Dinamica Semintelor e lasata pe mana Naturii. si a celor care au inasamntat pe Ogor…semintele neamului…cu mii de ani in urma.
    in ei, in Batranii care se ocupau cu Insamantatul pe Ogor, cu generatii si alte generatii in urma, stam noi azi, ca neam.
    ca de pe vremea lor n-a mai fost lucrtata tarlaua.

    cum sa insamantezi, nenica, ura!…cu atata harnicie?!, …si pe timp de pace si pe timp de razboi ?!
    pur si simplu nu pricep.

    Ura are propriile ei seminte, si pot fi insamantate in stil non exclusiv de catre cei care urasc din toti bojogii…in mod natural. cum sa artificializezi, domne, dinamica urii?!, insamantand o in mod stiintific?!
    mare minune daca n-o exista un departament, ceva , care fix cu asta se ocupa, cu insamantatul Urii in neam.

  • Imediat dupa Pasti incepe atacul decisiv asupra Ucrainei care va culmina cu o victorie decisiva a Rusiei. Nu va mai amagiti cu amerlocii castigatori. Ei doar exista pentru a face nenorociri pe pamanturile altor state. Dar o catastrofa naturala lamureste cateodata lucrurile si acolo. Epoca senilului Bideu a bagat SUA in rahat definitiv. Nici nu va puteti imagina ce a facut Bideu americanilor…in septembrie, o sa planga si mama lor si o sa curga blestemele de la americani pentru conducerea lor de spalati la creier. Cum sa isi ridice SUA un conducator atat de incapabil si senil ca Bideu? O sa isi merite soarta! Luati labele de pe Europa!

  • Generalul Sabinei Iosub, Marius Craciun…ce fata are! Depresiv si cazut in cap total. Crimele Americii in Irak, in Afganistan, in Serbia nu erau dovedite? Handicapati rau sunteti! Boul nu stie nimic despre spiritul slav, motivatiile luptelor la slavi, adica Zelenski e binefacatorul lumii si noi nu stim? Ce dreacu stiti voi despre poporul ucrainian? Lumea stie si constientizeaza ca Zelenski a adus Ucraina la starea de distrugere si sacrificare pentru a-si achita politele pentru jobul de presedinte. Generalul Marius Craciun e varza cu carne la creieri. Putin e nelinistit de nu poate dormi de grija logicii romanilor de la t.v.Oare ce plan are S.U.A. dupa ce va distruge Ucraina?! Si o sa primeasca maxima lectie a istoriei moderne! Generale, Putin va castiga cu aceasta operatiune militara. Nu vor putea scoate resursele rusesti pe nicaieri nici amerlocii si nici alti jefuitori. Obiectivul fundamental a fost si este blocarea iesirii spre Crimeea a Ucrainei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *