Vladimir Putin a câștigat alegerile prezidențiale din Rusia cu 87,97 la sută

Hai, România! Serios? Încotro?

Te uiți în jur și-ți vine să urli. Dar nu plânge nimeni. De fapt, în ultimii ani, s-au acordat atâtea premii de-ți vine să crezi că e pace și îndestulare și toată lumea s-a însănătoșit.
Cu ani în urmă, pe când eram și eu o nepricepută în ale Facebook-ului, adică aveam cont și pagină, m-am împrietenit cu o mulțime de personalități. Dar și cu cetățeni cu multiple personalități. Mesaje am primit din toate colțurile țării. De telefonat, mi-au telefonat doi. Un medic și un profesor. Nu ne-am cunoscut personal și sper să mă ferească Dumnezeu de așa onoare. Dacă vă închipuiți cumva că am vorbit despre Camus sau despre picăturile de Davila, vă înșelați. Și medicul și profesorul s-au lăudat cu romantice cuceriri vechi și noi și cu succesul la partea feminină. Nici nu eram la curent că sunt contemporană cu recomandări de prestații în dormitor, chiar și la un nivel istovit intelectual. Și nici măcar frumoasă ca din chirurgia plastică nu sunt; ce greu trebuie să le fi fost Andreelor de toate succesurile!
Mi-am adus aminte de cunoștințele mele de algebra rețelelor de socializare odată cu greva profesorilor și premiile performanțelor din industria sănătății.

Despre greva profesorilor voi spune doar că am auzit și eu, de departe, un glas de profesoară, cu studii la o universitate de stat, pe învățate, și care trezită din somnul pronumelor de contrabandă se întreba de ce-o fi dat bani la sindicat. De câte ori cântă cocoșul, vestind dimineața, se mai trezește câte un adevăr care era valorificat pe post de minciună. Dar despre Sfântul Petru și despre pietrele pe care le-a pus în calea Fiului lui Dumnezeu mai încolo.

Urmăresc și eu niște emisiuni online, unele de pe contul Hai, România!  După ce cu o zi înainte fusese criticată vaccinarea anti-Covid și toate mizeriile pe care medicii și profesorii slugarnici le-au dedicat globaliștilor, nitam-nisam au apărut niște filmulețe de la o gală Capital, vai!, a performerilor din sănătate. La câtă boală a fost lăsată netratată în ultimii ani, la câte sate și comune sunt lipsite de medici și de asistente medicale, la câte șpăgi și comisioane se dau de la Big-Pharma, numai gală de premiere ne mai trebuia! Dar băieții deștepți, îmbogățiți pe prostia și lăcomia altora, au mai dat un comision, că era de unde și mai ales pe merit, să fie nadă și pentru afaceri de care ar trebui să se îngrijească ANAF, DIICOT, DNA și alți câțiva. Tot ghiveciul în curtea aceluiași post de podcasturi, sau ce-or fi ele. Avea dreptate Baudelaire, citat și de Nobelardul T.S. Eliot: „You! Hypocrite lecteur!”. În concluzie: argheziene (și nu arteziene) bube, mucegaiuri și gunoi, și nu noroi, căci din noroi se poate ridica, uneori, și câte o trestie de zahăr.

Ca să înțelegeți cum unii oamenii se aleg cu faimă și câștiguri și alții cotizează la sindicate, am să vă povestesc cum funcționează masoneriile.
Dacă ai fi fost un om de afaceri, și ei ar fi aflat (ei, masonii), pentru o vreme ai fi avut numai ghinioane: se scumpea materia primă la furnizorii cu care lucrai, se tăia curentul, se blocau (din greșeală, cum altcumva) niște conturi bancare etc. Masoneria e organizație decizională, executivul sunt serviciile secrete, țapii ispășitori sunt folosiții din toate instituțiile statului și private. Pe timpul ghinionului, un cetățean, sau doi, ar fi bătut la ușă. Ar fi spus că afacerea promite, dar are nevoie de prieteni de nădejde, de o rețea de succes. Abordarea e similară celei a Martorilor lui Iehova. Masoneriile au încercat să plagieze tot ce a lăsat Dumnezeu pe Pământ. Un singur lucru nu pot obține, o singură dorință, de fapt, eternitatea. Caută formula încă de la alungarea primului nătărău din Rai. Paradoxal, dacă ar fi respectat cele zece recomandări, ar fi avut șansa să se intereseze personal, la deținătorul brevetului. După ce afaceristul ar fi semnat contractul cu dracul, ar fi participat la câteva ședințe de manipulare a concepțiilor despre lume și viață, succesul afacerilor s-ar fi însănătoșit, dar o parte din afacere ar fi trebuit cotizată în continuare la frați. Altă coincidență, nu-i așa? Ca și la intrarea în partidul comunist, a contat numărul doar ca masă de manevră, puterea a rămas tot în mâna câtorva. La fel s-a acționat și în rândul profesorilor, al medicilor, al academicienilor, al judecătorilor, etc. Faima, averea, concediile grase au venit în funcție de serviciile aduse. În masonerie, fripturiștii nu-i cunosc pe cei ce consumă biftec, iar cei ce consumă biftec habar nu au cine roade oase de privighetoare. Și tot așa. Când într-o altă emisiune, pe un alt canal de televiziune, comicul de serviciu al ecranului – cetățeanul Oreste a spus că și-a dat foc la lumânare și a ieșit din masonerie am crezut că guguștiucii statuilor de bronz își vor face din căcați nu bici, ci foc de artificii. Din masonerie, ca și din serviciile secrete se iese doar când semnează decret șeful, adică Moartea. În rest, ei pot visa și își pot închipui mai puțin până la aproape deloc verde, dar mai mult uscate.

Foarte mult adevăr a fost acoperit de-a lungul timpului cu pietre. Sfântul Petru, de exemplu, nu i-a făcut biserică lui Isus, ci și-a făcut lui însuși. Biserica Catolică e tot ceea ce Isus nu a fost. Nu degeaba catolicismul s-a confruntat cu homosexualitate, violuri și pedofilie. Și mai ales s-a trecut cu fală în Biblie, că doar călugării ce țineau de Biserica Catolică au tradus, interpretat și modificat Biblia, la răspândirea creștinismului în Europa. Răspunsul însă e în văzul tuturor și a fost pictat de Michelangelo Buonarroti pe tavanul Capelei Sixtine (ce 6 frumos, nu-i așa?). Nu aveți decât să vă bateți capetele cu codul lui DaVinci, Adevărul care vindecă și salvează își strigă numele din toate fântânile neamurilor.

Notă: Un profesor le-a spus unor studenți la litere că ar face deja parte din elită. La ce ideologii s-au vehiculat în ultimele decenii, la calitatea precară a învățământului de peste tot din lume, mă bucur că nu sunt elită, nu în sensul în care elitele înțeleg elita. Politicienii, foști și actuali, s-au călcat în picioare ca să-și poată trimite copiii la studii în străinătate, nu pentru calitatea învățământului, ci pentru datul cu plecăciunea la ideologii care să le asigure un loc în masoneriile care contează. Faimă și avere. La suflete nu s-au gândit pentru că le folosesc ca monede de schimb. Ba vor să și le încapsuleze în roboți, ca să-și dea cu presupusul și după spuzirea colivei. Vestea bună e că elitele s-au depreciat, depreciind învățământul. Avansul tehnologiei a venit de la cercetători de geniu dar nu și de caracter, ca Einstein, care s-a dat cu trup și suflet americanilor, crezând că va găsi formula eternității. De ce a făcut o bombă? Pentru că tehnologia e cântecul sirenei, folosită pentru bani și putere distruge. O altă veste bună e că sunt șapte mari ordine masonice, corespondente ale celor șapte biserici din apocalipsă, care se bat pentru întâietate și putere. Unele ordine masonice sunt legate și de biserici la care enoriașii merg închinându-se lui Dumnezeu. Foarte mulți preoți din lume, de toate confesiunile, sunt masoni. Ei cred că Dumnezeu nu știe. Dracul crede că Dumnezeu nu știe că satanele intenționează să se strecoare pe portiță pe sub burți de oi. Dracul nu știe. Dumnezeu însă vede. Și nu uită.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

19 comentarii pentru articolul „Hai, România! Serios? Încotro?”

  • Pe Pamant sunt doua categorii de oameni. Cei care se imbogatesc prin orice mijloace, ragaie de bine si traiesc, multi dintre ei, pana la suta si peste. Printre ei, masonii. Ailalti, muncesc de se spetesc, au burta lipita de cocoasa si spera ca dincolo sa aibe si ei ce au primii aici. Deocamdata, prin metodele specifice stiitifice doar prima categorie de beneficiari pare ca actioneaza corect (pentru sine). A doua ramane la nivel de vis roz. Paradoxal, Adam si Sf Toma, care n-au crezut in povestea cu „crede si nu cerceta” fac parte din vasta protipendada celesta la care priveste cu evlavie cea de-a doua categorie. Dar nu incearca nicicum sa le urmeze exemplul. Sunt convins ca cel putin Sf Toma ar fi fost un jurnalist de investigatii exceptional. Chiar ar putea fi ales ca patron spiritual al breslei.

    • Epic!
      Esenţă Pură De Ignoranţă.
      Din seria „ce nu stiu io, nu exista, n-are cum!”.
      😛

      • Acest comentariu venit din partea unui (unei) sustinator infocat al „valorilor euro-atlantice” ma face fericit. Ignoranta mea n-a stiut ca la baza acestora sta principiul „albul e negru si negrul e alb”. Claba UE&NATO!

        • Cu drag! Creste sufletul in mine cand fac pe cineva fericit! Nicio slava, multa, multa sanatate tuturor!

          • PS: Zicerea aceea se poate schimba in „rozul e albastru si albastrul e roz” sa fie mai gay si mai jignitor pentru sustinatori ca mine, fii creativ! Acum o sa te las, ma duc sa mai citesc pe Bill Gates Notes cum sa mai schimbam lumea cu biotehnoligia, ca si asta mi-ai reprosat anul trecut ca sustin! 🙂 Multa sanatate! (dar vezi ca asta implica mai putina bere 🙂 )

  • Hai, România! Serios? Încotro?

    Civilizatia mare cit planeta se afla in anotimpul Iarna.
    deci e pe moarte.
    faza ca e ca alta civilizatie de acest tip care sa rasara din cenusa asteia care e pe moarte…nu mai exista.
    prin urmare tot ce se mai poate e manifestarea unei civilizatii artificiale.

    prin urmare pina una alta Civilizatia are nevoie de valuri, chiar artificial create, pentru ca altfel balta se impute, lipsa miscarii fiind sinonima cu moartea.

    caz in care raspusnul la ‘incotro?’ e doar unul,
    Pina una alta …unde vezi cu ochii!

    caz in care tendintele sint doar doua,
    -intoarcerea la Natura ( sint suficienti orbi pentru a fi cam imposibila varianta asta!)
    -translatia cate Artificializare ( sint insuficienti cei care deja stiu ca asta le e dorinta, insa suficienti cei care poarta acest potential, propriu Artificializarii. prin urmare …daca vei cataliza procesul…potentialul va iesi la iveala, Artificializarea putindu se implini in mod…democratic :))) )

    in ceea ce ne priveste …io zic ca noi am putea avea o alta abordare, adica sa l asternem pe SI intre cele doua destinatii,
    Artificial
    Natural
    caz in care Incotro? ar arata astfel:Natural SI Artificial
    mai pe romaneste spus asta ar insemna ‘facere de Pace’ :))))))

  • ‘Avansul tehnologiei a venit de la cercetători de geniu’

    Genialitatea e un Dar. Ea se manifesta cu egala consideratie si Cerului si Pamantului …oamenilor.
    deci si Cunoasterii insa si Recunoasterii.

    oamenii de stiinta folosesc, adica vad!:))), doar superpozitia darului pe care o gradinaresc: Cunoasterea

  • Einstein nu a facut bombe, contributiia lui la „bombe” a fost o scrisoare catre Roosvelt in care ii explica pericolul nuclear, ii amintea ca germanii lucreaza deja la dezvoltarea de armament nuclear si ii sugeta sa inceapa si americanii cursa. Scrisoarea a fost luata in considerare dupa doi-trei ani, cand sua a intrat in razboi. Nici macar nu a fost invitat in proiectul Manhattan pentru ca s-a nascut in Germania si pentru ca ideile lui politice nu erau agreate. Singura lui contributie stiintifica, daca ar fi una, ar putea fi celebra formula e=mc2, dar pe asta o stiau deja toti fizicienii planetei, de cateva decenii.

    .
    Stie cineva de ce se poate spune „Einstein, [,,,] s-a dat cu trup și suflet americanilor, crezând că va găsi formula eternității” ?

    • Eu cred ca s-a dat americanilor sa nu-l faca nemtii sapun.

      • e=mc2
        e tot una cu
        e=mv2,
        atata tot ca v, in cazul in care referinta folosita e Unicul Foton, este chiar c, pentru ca ‘orice’ in Univers are aceeasi ‘viteza’, careia i se mai zice si ‘viteza luminii’, in fapt fiecare ‘orice’ miscindu se cu aceeasi viteza fata de Referinta Absoluta, care e Unicul Foton.( sau altfel spus Unicul Foton ii trateaza pe toti ‘orice’-ii cu egala consideratie.
        ( deci Einstein in fapt a vorbit despre Referinta Absoluta,…insa pesemne ca nici el nu stia despre ce vorbeste, …in mod absolut :)) )

        • Deci daca c=v, intr-o formula in care apare c, acesta poate fi inlocuit cu v si invers.Genial asta, daca ar fi spusa de vreun copil de gradinita!

          • e=mc2 nu e despre masa si energie, ci despre referinta absoluta.
            aia care cica nu exista :)), insa ea e chiar Unicul Foton care se manifesta in Creatie si fata de care orice se misca in Univers se delpaseaza cu viteza luminii.

          • Stii mai bine decat autorul vad, care era totusi Einstein, iar asta nu e putin lucru, dar se poate rezolva cu ceai de tei, cred.
            Unicul foton, notiune de unde? … de pe pagina aceea a voastra, unde ai incercat sa ma trimiti si pe mine? Nu intru la voi

          • e ceva si mai adinc decit Unicul Foton, …Intreita Sa Manifestare :))), ‘a treia’ fiind SI-ul dintre Unsa …si Corpuscul, dintre Cer si Pamant 🙂

      • ‘e=mc2, dar pe asta o stiau deja toti fizicienii planetei, de cateva decenii’

        in mod relativ …cine mai stie ce stiau:))
        insa in mod absolut despre manifestarea Referintei Absolute era vorba in ‘stiinta’ lor 🙂

        • O stiau, pentru ca despre fizicieni am zis, nu despre aburitori, repetenti sau neterminati.

          • ‘aburitori, repetenti sau neterminati’ :)))))))), :))))))))))))))))))))))))))))

            daca era altfel…oamenii s ar fi incurcat, poate:)),
            asa… e clar!, …poate:))), ca nu aburitorii, repetentii sau neterminatii sint izvorul :)))

          • Acum eu ce sa fac daca exprimarea in limba romana iti este limitata la un numar limitat de cuvinte si expresii masonice, de la aia despre care e vorba la sfarsitul articolului. Asteapta-te sa mai fie neintelegeri sau ia-ti cateva zeci de ore de meditatii, ca nu o sa saracesti din asta.

          • „un numar mic de cuvinte si expresi”
            Scuze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *