Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

I-a intrat muzica în trup

Culai Băltosu din Ascuţiţii Dulci s-a întors din Italia fără nici un ban, cu ochiul stîng vînăt de la o bătaie cu pumnii, în metrou, dar cu un tranzistor stereo, dotat cu căşti de ascultare ultraperformante, din dotarea serviciilor secrete.

Noaptea, după ce se lungeşte-n pat, îşi pune căştile, caută pe scală un post de muzică şi, ascultînd pierdut, fredonează.
Alături, nevasta, atinsă de fredonat, visează că merge cu un tren care nu opreşte în staţia unde vrea sa să coboare şi, atunci, strigă Opreşte! Vreau să cobor! şi se deşteaptă cu inima bătînd isteric.

După cîteva luni de ascultat muzică înainte de a pica în somn, lui Culai Băltosu, cele 10 melodii de top i-au pătruns treptat-treptat în trup, ca umezeala o bucată de pîine, şi el s-a îmbibat de melodii din cap pînă în picioare.
Cînd se loveşte, din greşeală de ceva ascuţit, – colţul mesei, spre exemplu – trupul lui porneşte să cînte cele 10 melodii şi nu se mai opreşte pînă nu le dă gata, ca un tonomat în care ai vîrît o fisă.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „I-a intrat muzica în trup”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *