Joe Biden se retrage din cursa prezidențială: „Este în interesul partidului meu și al țării”

Imagini comentate: Cu pitonul la baie

Încă una tare pe ziua de azi! La baie cu pitonul. Nu credeți? Nici eu nu am crezut.
Vedem pe stradă mulți oameni cu un câine după ei. Unii au câini mai mici, alții au blănoși mai mari. Fiecare după buget și alte criterii.
La doctorii veterinari este coadă cu oamenii care vin aducând sub braț un pisoi. Am avut și eu câteva experiențe cu pisici. Două dintre ele au murit și de atunci m-am lecuit. Ca să rimeze.
Sigur, mai ține omul în casă păsări, pești. Ori un porc de Guineea.

Dar, nu mi-am imaginat nici în ruptul capului că se poate ține la domiciliu un ditamai piton.
Dar, iată că există. Și încă bine merci, iar lumea se mai și mândrește cu așa ceva.
În imaginea alăturată, o fetiţă se răcoreşte în piscina din curtea casei împreună cu pitonul ei de companie, districtul Ge’a, Ashkelon, Israel. (Este o fotografie Reuters.)

Acum, sincer vă întreb. Dumneavoastră ați face baie cu un piton?
Cercetând subiectul în spațiul virtual, aflu însă că este o mare pasiune pentru creșterea șerpilor la adresa de pe buletinul de identitate. Știu, acum sunt cărți de identitate, dar așa vine vorba.

Mai mult, există și clasamente ale celor mai buni șerpi de companie. Cică pe primul loc se află șarpele de porumb. Acest șarpe colorat în diferite nuanțe este perfect ca animal de companie. Destul de docil, ușor de manevrat și de îngrijit, șarpele de porumb este nativ din America de Nord. Sunt unii dintre cei mai populari șerpi ca animale de companie datorită comportamentului și combinațiilor lor de culori, nu cresc prea mult, nu au nevoie de o incintă mare, iar dacă doriți să îi creșteți, sunt foarte ușor de înmulțit.
Ce să zic! Dacă nu cere o incintă mare îmi iau și eu unul. Sau poate doi. Sau poate trei. Fac o crescătorie de pitoni și gata. Am plecat după ei să îi cumpăr.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *