Vladimir Putin a câștigat alegerile prezidențiale din Rusia cu 87,97 la sută

Imagini comentate: Drum bun în viață!

Ultimele zile însorite din septembrie 2021. Se simte frigul, mai ales dimineața și seara, zorii vin din ce în ce mai târziu. După toamnă va veni iarna, apoi primăvara și vara. Viața merge înainte, copiii se maturizează din ce în ce mai mult, iar nepoții sunt din ce în ce mai selectivi.
Drum bun în viață! Să fiți sănătoși și să vă bucurați deplin de ea.

În imaginea alăturată, cei mici participă la o cursă cu pedale, Settrington Cup, Chichester, Marea Britanie. (O fotografie Reuters.)

Deși mașinile par de epocă, iar șepcile din alte decenii, vă asigur că fotografia are doar câteva ore vechime.
După cum sunt îmbrăcați, după atmosfera generală, este vorba despre o întrecere a odraslelor care vin din familii nu prea sărace.
Aerul bunăstării se simte ușor.  Cred că este suficient pentru oameni să guste bucuriile din plin, nu neapărat cu cardurile pline.

Să vedem partea bună a vieții.
Profesorul intră, ca de obicei, în clasă și dă un extemporal. Dă câte o foaie de hârtie la fiecare student. După ce le-a dat tuturor câte una, le spune să le întoarcă și să descrie ce văd. Spre surpriza tuturor, pe spatele colii nu erau imagini, ori întrebări, ca de obicei, ci un singur punct.

Apoi a adunat paginile și a început să le citească solemn. Toți, fără excepție, au scris despre punct, cum este, poziția sa în pagină și așa mai departe. Profesorul nu a dat note de data asta, ci doar un sfat. Dacă toți s-au concentrat pe punctul negru, care în viață poate să fie o supărare, o boală trecătoare, în orice caz ceva negativ, ce trebuie făcut? Să ne bucurăm de alb, de viața largă în sine, să nu ne mai concentrăm pe micile lucruri care ne întunecă zilele.
„Încercați să priviți dincolo de punctul negru”, a spus profesorul. Să urmăm și noi acest sfat înțelept și să îl dăm și copiilor aflați în cursa vieții.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *