Marcel Ciolacu: Voi candida pentru un nou mandat de preşedinte al Partidului Social Democrat şi în acelaşi congres se va alege şi candidatul Partidului Social Democrat pentru funcţia de preşedinte

Imagini comentate: Incredibila Veneție

O investigație rapidă printre subiectele posibile de scris scoate la lumină, de multe ori, teme uimitoare și imagini incredibile.
Pentru astăzi oferim cititorilor care urmăresc revista noastră online o uimitoare fotografie din Italia. Mai exact, Veneția. Privind cei trei eroi stingheri din acest cadru surprins de Reuters, mă duce gândul la o strofă eminesciană:
„S-a stins viața falnicei Veneții/ N-auzi cântări, nu vezi lumini de baluri/ Pe scări de marmură, prin vechi portaluri/ Pătrunde luna, înălbind păreții”.

Concret ce subiect avem?
Un ospătar serveşte un grup de turişti la o terasă amplasată în Piaţa San Marco, inundată în urma fenomenului „acqua alta” ce se manifestă printr-un nivel înalt al mareei.
Ce o fi în sufletul celor doi clienți care stau liniștiți cu picioarele în apă? Dar în mintea ospătarului cu papion corect?

Dacă privim în detaliu imaginea se observă ușor faptul că cei doi de la masă sunt dotați cu un fel de cizme impermeabile de culoare albastră. Subțiri și înalte până aproape de genunchi, oferite de terasă, ori din dotarea proprie, ele asigură o oarecare siguranță. Dar numai pentru moment.

Chelnerul cu ochelari și masca sub bărbie preia o nouă comandă de la doamnă. Asta după ce s-a servit deja ceaiul, cafeaua ori o cacao cu lapte. Interesant este că, în plan secund, își face apariția un nou client. Peste puțin timp cred că terasa o să fie destul de animată.
Palatul Dogilor asigură un cadru popular pentru fiecare turist venit aici. Dar, normal, apa va scădea și toate mesele vor fi ocupate, în mod sigur. Să vedeți atunci animație mare la Veneția!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *