Joe Biden se retrage din cursa prezidențială: „Este în interesul partidului meu și al țării”

Imagini comentate: Lumea pe dos

9 septembrie, 2021. Se anunță la radio că este Ziua Mondială a Frumuseții. Pentru cine oare? Eu nu am mai văzut de mult timp un biped care să se bucure de frumusețe.
Mă uit în ochii oamenilor și văd doar tristețe. Unde sunt oare vremurile de odinioară? Când mai puteai râde, mai puteai să vezi ceva normal. Trăim de o bună bucată de vreme în timpuri anormale.

Iată o nouă dovadă, venită, de această dată, din Marea Britanie.
Ce avem noi aici? Să o luăm didactic, cum spune cineva foarte cunoscut.
Turişti sunt văzuţi lângă ,,Upside Down House’’, Brighton, Marea Britanie. (Fotografie Reuters.)

O casă cu susul în jos. Dumneavoastră, stimați cititori, ați locui în așa ceva?
Mă întreb cum mănâncă oamenii acolo ciorba la bucătărie dacă masa este fixată de podeaua care este sus? Nu curge totul din farfurie pe jos? Adică pe tavan? Dar, oare cum dorm ei și familiile lor? Legați de paturi? Păi acela mai este somn?

Cum faci un duș? Oricum, sunt prea multe probleme de rezolvat. Și așa am multe pe cap. Acum am una în plus. Ce subiect pregătesc eu pentru cititorii publicației noastre online ? Sper din toată inima să fie ceva interesant. Un subiect de nota 10. Iar dumneavoastră să aveți o zi de nota 10. Și azi și mâine mereu. Nu numai în 10 septembrie.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *