Marcel Ciolacu: Voi candida pentru un nou mandat de preşedinte al Partidului Social Democrat şi în acelaşi congres se va alege şi candidatul Partidului Social Democrat pentru funcţia de preşedinte

Imagini comentate: Porumbelul cosmonaut

Vă salut din zorii unei zile speciale, scriind despre preocuparea umanității pentru protejarea mediului în care trăiește. Este o zi specială, deoarece 27 septembrie este aniversarea lui Dumitru Prunariu, 69 de ani, iar seara este în program o transmisie în direct pentru Revista Pallas Athena.

În imaginea alăturată aveți o secvență de la un miting unde se solicită autorităților o mai mare atenție pentru efectele schimbărilor climatice.

Fotografia propusă astăzi prezintă activiștii de mediu care participă la un miting unde solicită măsuri de prevenire a schimbărilor climatice. Se întâmplă la Kiev, în Ucraina, nu departe de noi. Se vede, între altele, un porumbel cu un balon de oxigen. Asta pentru a mai putea respira puțin, nu mult, într-un oraș copleșit de industrializare și blocuri de locuit. Adică a fost uitată atenția pentru spațiul verde vital vieții.

În altă ordine de idei, el pare un cosmonaut, dacă tot am amintit de Dumitru Prunariu. Imaginea este semnată de talentatul fotoreporter care răspunde la numele Valentyn Ogirenko, cel care lucrează pentru Reuters.

La finalul zilei de 27 septembrie, Ziua Mondială a Turismului, pot să vă mărturisesc următorul fapt. Am călătorit și eu cu gândul la emisiunea moderată de domnul Cezar Iulian Armașu, pentru revista amintită mai sus, profilată pe cultură, șah și business.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *