Imaginile săptămânii 20 – 27 septembrie 2019


Clarificare

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe blog, precum și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Imaginile săptămânii 20 – 27 septembrie 2019”

  • De ce dau in basescu? Avertizare ca sa nu cumva sa spuna ceva care ar putea trezi romanii! Ar fi trebuit sa stati in vest o perioada, in anii 90, ca sa-i invatati si astazi ati fi stiut mult mai mult! In plus intelegeati mai bine ceea ce vedeti, mai repede si cu bataie mai lunga. Stind doar in tara va lipseste experienta care nu se invata ci se acumuleaza in anumite conditii. D-aia sintem mereu punct ochit si lovit, pentru ca romanilor le lipseste total experienta si, in miinile celor instruiti din vest, devin marionete. Cu parere de rau, dar ziaristii romani nu fac fata acestor timpuri si nu le pot intelege decit tirziu si partial. Consecintele se pravalesc peste noi precum cartofii din vagoane, nu din saci. Cei care comenteaza pe aici sint de-o naivitate incredibila ale carei costuri le vor plati in urmatorii 10 ani. Cine tace isi asuma riscuri pe care nu le poate identifica si nici cuantifica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Începînd de a doua zi după al doilea tur, dușmanul de moarte al PNL va fi USR și nu PSD

Emisiunea Gândurile lui Cristoiu, joi, 14 noiembrie 2019, transmisă pe Mediafax și Gandul.info

Comandă online „Prizonier în închisoarea cărților”:Motto:
„În toate manifestările mele, în literatură, în presă, și în mica existență a bietului om am fost întotdeauna contra, chiar când eram obligat la pentru. Am fost un băț în roată. Fără să vreau.”
- Tudor Arghezi