Imaginile săptămânii 7-15 iunie 2019

Prin amabilitatea Mediafax vom publica în fiecare săptămână imaginile cele mai semnificative pentru lumea în care trăim. Vom sesiza cu toții ochiul fotografic de excepție al autorilor, fotoreporteri ai agenției.


Clarificare

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe blog, precum și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Imaginile săptămânii 7-15 iunie 2019”

 • Frumos.
  Dar! Publicul cititor al blogului și-ar exprima câte o opinie, dacă, fiecare fotografie ar fi numerotată și un pic explicată. Cam ce reprezintă, momentul, locul, data, etc.
  Exemple (de sus în jos):
  • a 3-a fotografie
  – ce este acolo?! Sânge? Vopsea?
  • a 4-a fotografie
  – trebuie să admir profilul premierului sau lumina difuză a candelabrului din plafon care crează iluzia optică ca fiind căciula bucătăresei?
  • a 7-a
  – sunt ceva probleme…urinare?!
  • ultimele două, CHIAR necesită o explicare a fotoreporterului/ fotoreporterilor.
  A se înțelege foarte clar!
  Nu critic noul format/brand al paginii Maestrului. Departe de mine, gândul ăsta, că nu-i treaba mea ce teme și texte alege Maestrul spre publicare, ce invitați are, ș.a.m.d.

Lasă un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Interviu cu Alexandru Cumpănașu, despre cazul Caracal, despre candidatura lui la președinție

Miercuri, 4 septembrie 2019, de la ora 19.00 la ora 20.00, la emisiunea „Gândurile lui Cristoiu”, am avut un dialog cu Alexandru Cumpănașu. Aceasta este redarea integrală a emisiunii.

Motto:
„În toate manifestările mele, în literatură, în presă, și în mica existență a bietului om am fost întotdeauna contra, chiar când eram obligat la pentru. Am fost un băț în roată. Fără să vreau.”
- Tudor Arghezi
Comandă online „Prizonier în închisoarea cărților”: