În fiecare marți, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial. Seara, de la 21:15, participă la un podcast, tot pe Canal33, moderat de Alexandru Răducanu

În aceste luni s-au făcut spitale din carton, dar s-au ignorat secțiile ATI

Reiau și sunt destui specialiști care sa completeze din punct de vedere tehnic.
În cele 6 – 7 luni de epidemie Covid-19 se putea realiza un numar de paturi suplimentare ATI dotate cu tot ce este necesar, bani au fost. Eu estimez ca 300-400 de paturi puteau fi realizate.
Recitesc Raportul Curtii de Conturi si constat ca din banii din investiții pentru ATI, Ministerul Sănătății consumase doar circa 3% la nivelul lunii iunie.
Adică, oameni buni, toți specialiștii v-au spus ca toamna este grea si este cu risc major de raspandire a Covid-19 si cu infectari multe.
De ce ati tratat chestiunea asta ca pe ceva neprioritar?

Restrictiile se fac pentru ca sistemul sanitar sa se întărească.
Noi constatăm ca au trecut 7 luni iar sistemul sanitar are cam aceeasi capacitate de răspuns din punct de vedere al ATI.
Nu este deloc bine, treziți-vă puțin. (Adrian Câciu-Facebook)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *