Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

În afacerea Patriot, Marcel Ciolacu o scaldă

Comentarii

20 comentarii pentru articolul „În afacerea Patriot, Marcel Ciolacu o scaldă”

 • Fico tocmai a fost asasinat. Credeți că Marcel e prost și nu pricepe?
  Patriotul e deja pe drum spre Ukraina…

 • Robert Fico tocmai a fost impuscat. Starea sa e critica. Se pare ca si la turci se intampla ceva. Babaetz, situatia se impute.

  • in timp ce lumea buna nu da doua parale pe ia ea schimba lumea mare din temelii
   numa’ destept sa nu fii pe vremurile astea…

 • Tema cu bateria Patriot e prost pusa . Se pleaca de la premiza falsa ca Rusia va ataca si alte tari inafara Ucrainei . Rusia nu are acest interes , si nici n-ar avea capabilitatile necesare . Rusia inainteaza in Ucraina incet din ratiuni logistice , mai mult urmareste ca teritoriul inglobat sa nu aiba populatie ostila. In acelasi timp doreste o Ucraina cat mai mica si incapacitarea ei de a intreprinde actiuni notabile impotriva sa .
  Faptul ca in Occident e cultivata teama de expansiunea ruseasca tine de interesul unora de a impune o redistribuire a bugetelor nationale, de a elimina concurenti economici si bineinteles , de a vinde arme .
  Constatam ca la ordinele celor care conduc si Washingtonul, raspund nu doar slugile care au fost puse in fruntea noastra ci si slugile puse sa conduca tari din Occident .
  Daca n-ar fi fost instilata teama de Rusia , nu putea fi justificata nici cumpararea de arme -F16 , Patriot , etc – de care de fapt nu avem nevoie . E o escrocherie care justifica aceasta talharie . O talharie , caci purtarea razboiului asa cum o dovedesc operatiile pe frontul ucrainian arata inadecvarea acestui armament.
  Patriot si F16 nu ne apara in schimb ne dau gauri in buzunar spre beneficiul talharilor de dincolo de Ocean . 4 Patriot, sau 3, sau nici unul , acelasi lucru.
  Nu ne ataca militar nici macar dusmanii nostri , ungurii, care au ales metoda cuceririi economice.
  Mai exista si problema cheltuielilor noastre legate de prezenta militarilor straini in Romania . Vad ca lumea se jeneaza sa o ridice .

  Ati pomenit de Liiceanu . Ce poti astepta de la un Monica Macovei cu pantaloni ?

 • Poate că Marcel Ciolacu nu ne dă un răspuns clar pentru că încă nu i s-a spus ce trebuie să facă. Nu știe nici el deocamdată ce părere are. Da’ o să ne zică și nouă după ce află. Ori e prea ascultător ori nu e în stare să își asume nicio opinie/decizie. Mare om politic! Mă îndoiesc că sistemu’ ăsta o să influențeze într-o mare măsură cursul războiului; avem noi ce vorbi o vreme. Americanii ne-au zis să le cumpărăm, acum ne zic să le dăm altora… Se pare că-s tot ale lor chiar și după ce ni le-au vândut nouă.

 • Mi se pare incredibil ca toata lumea se preface ca uita ca pana la Maidanul din 2014 Europa era la catarama cu rusii cei nasoi care dadeau gaze, petrol si alte alea pe bani putini, Germania ragaia de bine, restul UE nu tusea deloc, ba din contra si fix brusc si ca din intamplare Unchiu’ si-a bagat coada si a daramat masa. Basca vinde nemtilor si restului pelikanilor aceleasi resurse cu de patru ori mai scump in timp ce importa pe sestache petrol si uraniu de la aceiasi nasoi de rusi. Bah, si daca dadeai cu tunu’ nu gasea atatia tampiti la varfu’ lu’ UE! Nu discutam de RO care e doar un amanunt nesemnificativ in ecuatie.
  Traisca infratirea-ntre picioare si pacea-ntre popoare!

  • dupa care …i vin idei, pentru ca milioanele alea de case sint de fapt …de a dreptul orase n tregi, deci pot fi setate din start pe un nivel superior de dezvoltare…
   tot raul lumii vechii spre binele noii lumi

 • Baietii astia cand sunt chemati la ordin la ambasade, se echipeaza sigur cu pampersi maro plus chiloti de tabla cu garnituri de etansare intre picioare ca sa nu murdareasca covoarele. In rest sunt zmei la conferintele de presa cumparate in viu. Nu stiu de ce da’ am asa un feeling ca Patriotu romanez e deja in Ucraina si-si traieste ultimele clipe lumesti.

 • Pe mine nu mă miră ce face CCR. Mai țineți minte ce joc mizerabil a făcut la Referendumul pentru demiterea lui Băsescu când a anulat 7 mil. de voturi?
  Așa ziși „judecători” în robele alea ridicole servesc doar Puterea de aia sunt și plătiți atât de bine.
  Ei joacă un teatru al absurdului pe post de Oracolul din Delphi. Te duci la ei cu o întrebare, ei mestecă frunzele alea de leandru și încep să delireze. Constituția e o broșură mică cât palma, de 4 mm grosime cu puncte clare. Adik ce să interpretezi la ea?
  Și nici nu cred că este legal s-o interpretezi. E clar că CCR nu este decât o altă unealtă a Puterii ar trebui desființată.
  *
  CSAT este Iohannis plus guvernul.
  Ciolacu iar manipulează se face că el nu este în jocul deciziei. Păi el este premier, el decide, CSAT este el.
  Ciolacu va da Patriot, se bazează pe faptul că nimeni nu a fost judecat pentru deciziile politice, nimeni nu a răspuns.
  Problema e că ce vor face rușii. Normal că vor urmării Patriotul și-l va delete înainte de a fi funcțional. Eu așa aș face.
  *
  Maestre, urmăresc, drept e că mai mult din imagini, cum se desfășoară alegerile din India.
  Este uluitor să vezi aproape un miliard de oameni la un proces electoral. Perioada de vot este de o lună jumate și până acum au votat peste 70% dintre alegători.
  Reuters are niște poze fabuloase. Hindu și musulmani votează împreună. Populația din marile orașe și din sate ale triburilor mici la cozi la urne. Ordine și disciplină, panouri informative.
  Toată lumea se plânge de căldura excesivă și spun că alegerile trebuiau organizate în noiembrie.
  Am citit câteva dintre postări, indienii vor în primul rând educație.

 • Dacă ne atacă rușii n-o să-i oprim cu 3-4 sisteme Patriot. Noi contăm în întregime pe americani. Sau ne protejează ei, sau ne predăm în 24 de ore.
  Așa că, maestre, problema arzătoare de fapt nu există. Guvernul le va da desigur ucrainienilor ce dorește Biden, iar banii astfel pierduți vor fi compensați prin restituirea Bugeacului de către Zelensky la sfârșitul razboiului 😉

  • Rusia nu ne va ataca niciodată dacă vom fi neutri ! America nu ne va putea apăra de nimeni … Singurul Bunul Dumnezeu este salvarea noastră, asta dacă ne vom purta ca adevărați creștini ortodocși… Toată minciuna că Rusia va ataca ue, nato, România, Moldova, Polonia … este doar să bage frica în oameni, pentru ca apoi să răstălmacească toate adevărurile și să se poarte cu noi ca niște asasini economici și criminali globaliști, stăpâni hoți și manipulatori !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *