Spania a câștigat Campionatul European de Fotbal, după ce a învins Anglia în Finală cu scorul de 2-1

În Austria, începând de azi, se instituie lockdown pentru nevaccinați

Modul în care autoritățile de orice fel încearcă să-și mascheze neputința în combaterea pandemiei, acuzându-i în fel și chip pe nevaccinați, începe să amintească de persecuțiile religioase ale antichității târzii, ca să ne oprim doar la acestea.

Austria are 9 milioane de locuitori. Dintre ei, 6 milioane sunt pe deplin vaccinați, ceea ce înseamnă 80% din populația adultă. Cu toată majoritatea copleșitoare de vaccinați, în ultimele zile (10 – 14 noiembrie 2021) Austria a înregistrat un record absolut de îmbolnăviri, peste 11 000/zi. Să ne înțelegem, la începutul campaniei de vaccinare, cu zero vaccinați, Austria avea 1500 – 2000 de infectări/zi. Cu 6 milioane de vaccinați a ajuns la aproape 12 000 infectări/zi. Concluzia autorităților e că nu vaccinul, (care e eficient), ci nevaccinații sunt problema. Astfel încât a decis ca de azi, 15 noiembrie, nevaccinații să fie închiși în case.

Dar de ce în case? De ce nu direct în cuști, ca să fie mai sigur pentru sănătatea publică? Și, pentru o bună educare a tinerei generații, în orele de educație civică elevii ar putea să vină cu clasa să-i privească, așa, ca pe niște maimuțe rebele, iar cei mai miloși să le strecoare câte o banană printre gratii…(Varujan Vosganian)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „În Austria, începând de azi, se instituie lockdown pentru nevaccinați”

  • Austria este patria nazismului asa ca de ce ne miram?Lobbyul evreiesc pare ca a amutit cu totul , la orice forma de segregare,discriminare,izolare reale sau inchipuite sareau ca arsi acum s-au cufundat intr-o tacere complice in numele asazisei lupte contra pandemiei.Ca sa vezi ,coincidenta, tot un lant de magazine austriac ,Kaufland ,instaleaza in Romania garduri de segregare a oamenilor care aminteau de lagarele naziste.Din nou organizatiile evreiesti tac.Asa taceau si cand a venit Hiler in 1933 la putere.Ce a urmat se stie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *