Cătălin Cîrstoiu nu se retrage: ”Mandatul meu a fost, este şi va rămâne pe masa coaliţiei”

În căutarea autogării

Peste autogară dai doar dacă eşti înzestrat cu încăpăţînarea lui Cristofor Columb de a descoperi America fără să-şi dea seama.
Clădirea veche, rămasă în picioare ca prin minune, fără a fi furată, în acest cartier din care a dispărut pînă şi verdele frunzelor, luat de cineva care voia să-şi vopsească ecologic tocurile ferestrelor, se ridică undeva la capătul unor străzi care dau una într-alta după un ocol înşelător.
— Aha! îţi spui, strada asta strîmtă, fără trotuar, de-ar trebui, pentru a nu încălca regulile de circulaţie, s-o iei prin sufrageria locatarilor, nu poate duce decît la autogară.

Te întăreşte în credinţa asta şi o pensionară pe care o întîlnești pe traseu.
Tîrăşte după ea, ca pe un sfert de sicriu, ceva ce poate trece drept un bagaj de călător, dar care se va dovedi, în realitate, un coş de pînză pentru cele cîteva verze luate din piaţă.
Tu însă nu ştii asta şi, brusc însufleţit, ca orice ins care vede deja luminiţa de la capătul tunelului, îţi faci pasul mai sprinten.
Pentru ca, după un timp, în care ai început deja să te întrebi cît dracu’ mai e pînă la autogară, să ajungi tot de unde ai plecat.
Te-ai învîrtit în cerc!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *