Vă mulțumim că ne-ați fost alături și în anul care a trecut, continuăm împreună! Vă dorim sănătate, fericire și noroc. La mulți ani! Echipa cristoiublog

În China nu există Certificat verde


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „În China nu există Certificat verde”

 • Universul sustine dinamicile Naturii si dinamicile care o pun la indoiala pe aceasta. Alte dinamici…de unde?!

  Sustinerea e in stil fibonacci.

  In cazul in care dai semne ca nu folosesti potentialul esti pus la indoiala, brusc, sa se arate la fata felul in care esti, capabil de dezvoltare in stil fibonacci sau nu.

  Indiferent daca alegerea ta e Raul, sau ‘Binele SI Raul’, tot plenar esti sustinut in alegerea ta.

  China, de departe, se arata a fi in armonie cu vremurile. Ca ceea ce face e ‘Bibele SI Raul’ sau Raul..habar n am, insa ‘facerea’ e in stil fibonacci.

  Fiind asa, China beneficiaza de armoni.

  Pina una alta..Computerul Cuantic in China creste in stil fibonacci, nu in alta parte, …oficial vorbind, ca habar n am ce s o mai intampla, din acest punct de vedere, neoficial.

  In cazul in care China, care cica a cumparat pamant prin Africa, decide sa se dezvolte pe terenurile astea, acordind cetatenie…oricui se incadreaza in anumite standarde,…o gramada de europeni vor migra, brusc, in locurile alea…

 • Fara cuvinte,Organizare si respectarea regulilor nu inseamna dictatura.Unde nu-i cap vai de picioare.La noi istoric se asteapta cu gura cascata sa pice para malaiata.