Cătălin Cîrstoiu nu se retrage: ”Mandatul meu a fost, este şi va rămâne pe masa coaliţiei”

În ciuda interdicțiilor noi vom continua să ne punem întrebări

Comentarii

12 comentarii pentru articolul „În ciuda interdicțiilor noi vom continua să ne punem întrebări”

  • Am pus link-ul de mai jos pentru a vedea o opinie cumva neutra, a Indiei. Nu stiu cat de reprezentativ e acest video dar pe acest canal de stiri exista inclusiv analiza detaliata militara a actiunii Rusiei cu explicatii foarte inteligente legate de intentiile din spatele actiunilor militare.

    https://www.youtube.com/results?search_query=arnab+is+this+the+ultimate+fall+of+american+hegemony

    Lumea evolueaza doamnelor si domnilor.

    Asia crede ca hegemonia americana s-a terminat. Ma tem ca viitorul va arata cu totul altfel decat si-l imagineaza america si ue.

    D-le Cristoiu, as fi foarte curios daca sunteti la curent cu felul in care e vazut viitorul de catre oamenii din Asia. Nu stiu daca UE si America impreuna pot face fata acestor colosi fara ajutorul Rusiei.

    Ma tem ca Vice Amiralul Kai-Achim Schonbach avea mare dreptate.

    Stiti ca India a ajuns cu o misiune spatiala pe Marte? Nu a ajuns pe sol parca ci doar orbiteaza dar… totusi…

    Ma tem ca incepe era asiatica iar noi europenii … nu stiu ce viitor vom avea cu toata lumea intoarsa impotriva noastra (a UE) datorita OTAN.

    • Multumesc pentru Link!!!

      Mi-ati facut ziua mai buna.

      In sfarsit are cineva curajul sa vorbeasca la TV.

      Sunt curios daca d-ra Alexandrescu (Pare-se fiica lui Horia Alexandrescu) mai lucreaza acolo dupa ce a inceput sa isi faca meseria in mod real.

      Ciudat ca dl Cristoiu nu a auzit si nu a spus nimic despre asta.

  • Unificarea dinamicilor la nivel mondial se face prin adoptarea aceleiaisi ecuatii de miscare, care vine la pachet cu adoptarea noilor sisteme sociale.
    mai simplu: povestea cu ‘un guvern mondial nu functioneaza, asa ca el se va manifesta…indirect. una e ca un oras sa adopte o ecuatie de miscare si alta e ca orasul sa-si doreasca sa se unific cu restul lumii. in ultimul caz vor aparea reactiuni, in primul nu.
    e mai simplu ca un sat sa adopte o ecuatie de miscare care…ulterior se dovedeste ca e…asemenea celorlalte ecuatii de miscare de prin lumea mare :))

  • Globalizarea n-a murit, doar trece la ‘ultimul nivel’, care este Unificarea ( dinamicilor la nivel micro )

    faramitezi lumea si apoi declari printarea 3d si IA Esente.
    dupaia…pa pa!, lumea mare a fost ‘globalizata’ si…cuantic, adica de tot.

    mai ramane de vazut cum exact e ea faramitata. pesemne ca boli mortale vor ‘cere’ manifestarea ‘oraselor sigilate’,…sau…habar n-am, oricum altfel.

    • cumvaaa…’raul’ trebuie sa fie localizat in afara megapolisurilor iar ‘binele’…in interiorul acestora.
      caz in care cea care te va apara va fi IA. adica Noul Zeu ( al megapolisului ).

  • rusii se pricep la blitzkrieg in stilul melc :))

    • Ce nu intelegeti dumneavoastra si nici domnul Cristoiu este ca nu se poate compara al doilea razboi mondial sau orice alt razboi ultra rapid cu acest razboi pentru un motiv simplu:

      cand te duci intr-o tara in care 40% din opinia publica iti e favorabila si poate 30% din populatie e de origine rusa, nu poti duce un razboi dur cum ai proceda cu un inamic oarecare.

      De ce? din mai multe motive: pierzi sustinerea populatiei proprii, pierzi sustinerea (care mai ramane dupa inceperea invaziei) populatiei cu opinie favorabila din Ucraina si, deloc de neglijat, pierzi armata proprie.

      V-ati gandit macar o secunda ce simte un soldat sa traga impotriva cuiva care vorbeste aceeasi limba si care-i poate fi ruda indepartata?

      Si asa armata, soldatul de rand are mari dificultati sa inteleaga acest razboi din ceea ce se si vede din imaginile prezentate de propaganda ucrainei.

      Acest razboi este o monstruozitate si nu pot sa cred ca Putin a avut puterea sa il inceapa. Nu pot sa cred pentru ca am vazut n interview-uri cu el si stiu ca nu este un psihopat si un dement cum vor unii sa credem.

      Banuiesc ca a putut pentru ca el stie ceva ce noi nu stim.

      • @Roland
        Universul este un Intreg, prin urmare orice se poate compara,pe motiv ca numitorul e comun :))

        spre ex io n am nicio problema sa asamblez ortodoxia cu fizica cuantica si numerologia cu Sfanta Treime, sau Oul Absolut cu Cubul si Miscarea cu Nemiscarea, sa scot Timpul din ecuatii de miscare sau sa-l var pe tot in unele :)))
        si in final sa le pictez pe rind sau pe toate… pe fondul lui Lao si invers :))))

      • @ Ro land
        se poate compara acest ‘razboi’, cum sa nu se poata,
        insa el nu e razboi, ci Revolutie Mondiala, iar comparatia zice ca aceasta va fi de 1,6 ori mai potenta decit suma razboaielor mondiale ( insa va dura de 1,6 ori mai putin decit durata insumata a acestora ) :)))

    • @Roland
      ‘stilul melc’,
      adica dinamica in stil fibonacci, care are ca temelie rabdarea,
      este Arta

      blitzkrieg ul nemtilor, care in fapt e ‘imaginea din Oglinda a ‘stilului melc’ ‘, in care…pina sa te dezmeticesti ala erai,
      se aseamana cu ‘blitzkrieg ul in stilul melc,
      in care…ala esti!,…fara fara sa prinzi de veste

      nu i bai ca nu inteleg asta, 🙂
      …multimea de chestii pe care io nu le inteleg e gigantica:))

      • in urma unui blitzkrieg te poti reface,
        insa in urma unui ‘blitzkrieg in stilul melc’…nu prea, pentru ca cele care au fost metamorfozate au fost chiar dinamicile la nivel cuantic, ca ‘stilul Melc’ lucreaza cu Bunul-Simt 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *