Marcel Ciolacu: Săptămâna viitoare stabilim la care dintre cele două date, 15 sau 29 septembrie, se va desfăşura primul tur al alegerilor prezidențiale

În direct de la Înmormîntarea PDL

Gînduri de la Congresul Înmormîntării PDL

Vasile Blaga se zbate să convingă o sală moartă de necistatea fuziunii.
Principalul argument:
Dominarea absolută a PSD.

Vasile Blaga proclamă fuziunea pe veci.
Măi, să fie!  Cît  o fi avut la Istorie?
Cîte construcții pe veci n-am întîlnit în Istorie!

Urmează atacuri la PMP și la Traian Băsescu.
Hodoronc- tronc! Nu văd rostul.

Se adresează cu dragii mei PDL-iști.
Pentru ultima oară, desigur.
Curisos cum atîția oameni au venit din toată țara și suportă greu căldura din sală pentru a aproba moartea partidului lor.

Lipsesc lumînările!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „În direct de la Înmormîntarea PDL”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *