Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Klaus Iohannis: România nu se va lăsa atrasă în conflict

Comentarii

4 comentarii pentru articolul „Klaus Iohannis: România nu se va lăsa atrasă în conflict”

  • bineinteles ca nu se lasa atrasa, se vara ea cu japca!

  • Situatia e catastrofala.Nu stiu de ce se uita principala cerere: Intoarcerea NATO la granitele dinainte de 1997. Fiecare sa traga concluzia.

  • Citeam „analiza geostrategica” a marelui academician Dan Dungaciu made în Ștefan Gheorghiu… care nu e departe de a lui Moș Tăgârță…
    Dar, hai să privim și prin prisma bunului simț, pt care nu e nevoie de vreo academie…
    1) Drepturile internaționale actuale sunt niște făcătorii în interesul știm noi cui, și nu pot fi comparate cu DREPTURILE ȘI MOȘTENIRILE ISTORICE pe care le invocă Putin.
    2) STATUL AGRESOR este SUA din momentul in care și-a băgat coada în Drepturile si Moștenirile Istorice ale Rusiei, care acum, temporal, poartă numele de Ucraina.
    Nu sunt pro-rus, ci PRO-DREPTATE și ADEVĂR.
    3) Dacă Dreaptatea și Adevărul ar fi prevalat în “Drepturile Internationale”, în acest context al unei Ucraine xenofobe și fasciste, România ar fi trebuit ca odată cu Rusia să-si bage forțele militare pt protejarea poporului român ce trăiește în teritoriile istorice românești aparținând acum politic de Ucraina. făcând uz de DREPTUL ISTORIC, care este superior tuturor găselnițelor și facaturilor strâmbe și pompos numite “drepturi internationale”, TOT AȘA CUM FACE RUSIA CA SA-SI PROTEJEZE POPORUL RUS DIN ESTUL UCRAINEI.

  • ” Klaus Iohannis: România nu se va lăsa atrasă în conflict ”
    -ce conflict,de ce pomenshte de conflict?!
    (robotronu oligofren citeste partitura,va rugam folositi ghilimele,
    „Klaus Iohannis”).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *