Ministrul de Externe al Austriei: Dostoievski şi Ceaikovski rămân o parte a culturii europene, fie că ne place sau nu. Rusia va continua să fie cel mai mare vecin al nostru. Va rămâne a doua mare putere nucleară din lume

Klaus Iohannis: România nu se va lăsa atrasă în conflict


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

4 comentarii pentru articolul „Klaus Iohannis: România nu se va lăsa atrasă în conflict”

 • bineinteles ca nu se lasa atrasa, se vara ea cu japca!

 • Situatia e catastrofala.Nu stiu de ce se uita principala cerere: Intoarcerea NATO la granitele dinainte de 1997. Fiecare sa traga concluzia.

 • Citeam „analiza geostrategica” a marelui academician Dan Dungaciu made în Ștefan Gheorghiu… care nu e departe de a lui Moș Tăgârță…
  Dar, hai să privim și prin prisma bunului simț, pt care nu e nevoie de vreo academie…
  1) Drepturile internaționale actuale sunt niște făcătorii în interesul știm noi cui, și nu pot fi comparate cu DREPTURILE ȘI MOȘTENIRILE ISTORICE pe care le invocă Putin.
  2) STATUL AGRESOR este SUA din momentul in care și-a băgat coada în Drepturile si Moștenirile Istorice ale Rusiei, care acum, temporal, poartă numele de Ucraina.
  Nu sunt pro-rus, ci PRO-DREPTATE și ADEVĂR.
  3) Dacă Dreaptatea și Adevărul ar fi prevalat în “Drepturile Internationale”, în acest context al unei Ucraine xenofobe și fasciste, România ar fi trebuit ca odată cu Rusia să-si bage forțele militare pt protejarea poporului român ce trăiește în teritoriile istorice românești aparținând acum politic de Ucraina. făcând uz de DREPTUL ISTORIC, care este superior tuturor găselnițelor și facaturilor strâmbe și pompos numite “drepturi internationale”, TOT AȘA CUM FACE RUSIA CA SA-SI PROTEJEZE POPORUL RUS DIN ESTUL UCRAINEI.

 • ” Klaus Iohannis: România nu se va lăsa atrasă în conflict ”
  -ce conflict,de ce pomenshte de conflict?!
  (robotronu oligofren citeste partitura,va rugam folositi ghilimele,
  „Klaus Iohannis”).