Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

În guvernările dreptei țara a ajuns în postura unui elev perpetuu corigent

Ce pompos sunā : Planul Național de Redresare și Reziliență DAR rămâne o fata morgana. Guvernarea se dovedește profund incompetentă și incapabilă să realizeze proiecte în acord cu cerințele europene, astfel încât România să aibă parte de cele 30 de miliarde de euro alocate.

În guvernările #DrepteiUniteÎmpotrivaOamenilor, țara a ajuns în postura unui elev perpetuu corigent.
A primit nota 4 de la Comisia Europeană și, în pofida recomandărilor primite, brambureala continuă.
Acum s-a declanșat și o așa-zisă consultare publică, la mai bine de 3 săptămâni după ce ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene a anunțat înființarea a nu mai puțin de 10 grupuri de lucru pentru a îndrepta prostiile făcute de guvernul Orban.
Acum se vede cât de mare a fost minciuna electorală și țeapa postelectorală, cu cele 80 de miliarde de euro bani europeni pe care promiteau că-i vor atrage.

În privința PNRR, singura soluție rezonabilă este cea propusă de PSD, respectiv dezbaterea și aprobarea în Parlamentul României, pentru că PNRR ESTE AL ÎNTREGII ȚĂRI ȘI PENTRU TOȚI CETĂȚENII EI, NU DOAR AL GUVERNĂRII PNL – USR – PLUS ȘI A CLIENTELEI LOR POLITICE.
Trebuie să existe o distribuire națională echilibrată a celor 30 de miliarde de euro și, prin urmare, proiecte realizate si selectate nediscriminatoriu în funcție de culoarea politică.

(Text de Gabriela Firea)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „În guvernările dreptei țara a ajuns în postura unui elev perpetuu corigent”

  • D-na Firea, mai bine va abtineati. Vi se potriveste perfect zicala cu chelul si tichia de margaritar. In timp ce bucurestenii aveau nevoie de rezolvarea unor probleme esentiale,nu le enumar sunt prea multe si prea cunoscute. dv. faceati pomeni,excursii la Ierusalim ,vauchere pentru biciclete, etc., etc.De banii nostri cheltuiti pentru mediatizare personala ce sa mai vorbim ? Nu pacaliti pe cei care gandesc, plecand pe drumul lui Basescu, ati sperat si ma tem ca inca sperati sa ajungeti la Cotroceni. Vreau sa cred ca aceasta dorinta obsesiva nu vi se va implini .Ne ajunge cu cei de pana acum,tara asta merita ceva mai bun. Ati uitat de unde ati plecat, ati ajuns oricum mult prea sus, prin mijloace in niciun caz bazate pe studiile modeste si inteligenta mediocra pe care o afisati. Nu sunteti in masura sa dati lectii nimanui nici chiar unor jalnici ca cei din actuala guvernare. PS. Cred ca singura dv. aspiratie ar trebui sa fie sa nu trebuiasca sa oferiti oarece explicatii in Stirbei Voda,chiar daca va credeti nevinovata,in fond toti zic la fel, si chiar daca ar fii asa, ce nu s-au mai vazut achitari dupa sase-sapte ani de tracasari judiciare ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *