Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

În meciul cu consilierii PNL și Orban, Nicușor Dan a pierdut prima rundă

Expozițiunea:
Primarul General, Nicușor Dan, renunță la suspendarea pe următorii doi ani a PUZ-urilor coordonatoare de sector, după ce PNL s-a poziționat împotrivă!

Intriga:
În ședința consiliului general de mâine, nu va mai fi propusă suspendarea acestor documente pentru doi ani, ci doar pentru trei luni. Până atunci, o comisie va analiza cele cinci PUZ-uri și va identifica problemele ce trebuia rezolvate! (Cam ce trebuia făcut înainte să propui suspendarea!)

Desfășurarea acțiunii:
După ce miercuri dimineață Nicușor Dan a anunțat în conferință de presă intenția și ulterior în prime-time la Digi24, PNL s-a activat în miez de noapte.

Punctul culminant:
Însuși președintele Ludovic Orban, fost viceprimar al Capitalei, i-a strâns pe consilierii generali liberali pentru a le trasa direcția partidului. Nu bulversăți piața imobiliară! S-a decis chiar depunerea demisiilor dacă primarul încearcă să forțeze.

Deznodământ:
Corul bocitoarelor jurnalisto-oengiste s-a activat. Mafia imobiliară și rechinii lucrează prin consilierii generali. Au învins Noul București!

(Text și foto: George Ciubotaru)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *