Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

În natură, paraziții își ocrotesc gazdele

Ajung la concluzia că dacă toată țara ar fi testată, peste 80% am putea fi declarați infectați cu acest coronavirus. Deși țara arde, lupta cea mare se dă pentru putere. Nu contează că mor oamenii pe capete,  de boală sau de foame, nu contează că mai mult de jumătate țara este formată din șomeri sau oameni fără ocupație fiind ieșiți din rândurile șomerilor deoarece ”s-a împlinit vremea”, nu contează că un număr alarmant de copii rămân analfabeți deoarece nu au mijloacele necesare pentru a tine pasul, măcar formal, cu cei ce beneficiază totuși de tehnologie, nu contează că investițiile sunt o batjocură, că pădurile sunt plecate în cele străinătăți, nimic nu contează din toate acestea și multe altele. Cei care „ne fac legi și ne pun biruri” își mai votează câteva beneficii din puținul care a mai rămas. În afară de numărat morți și de discuții sterile, de acuzații care curg „zoaie” peste țară, nu prea mai vedem altceva. Încep să regret timpul în care aveam un singur canal tv și cu doar câteva ore de emisie. Sigur, ca să mă protejez, ar trebui să nu deschid televizorul dar atunci intru în alertă pentru că mă simt dezinformată, că nu știu din ce parte mă ”lovește” primejdia. Este o nebunie pe care nimeni nici nu cred că a prevăzut-o și care nici nu cred că mai poate fi stăvilită. Ce mă încălzește pe mine că Bănicioiu sau altcineva a luat sau nu mită de la milionarii noștri cinstiți și responsabili, când sunt atâția alții cu situații dovedite la vreme dar care au rămas cu banii, bine merci hălăduind prin lumea mare? S-a făcut o furtună într-un pahar cu apă, pentru a potoli mânia poporului și gata. Se mai găsește câte un biet ”Moțoc” pentru sacrificiu, iar noi, prostimea, ne culcăm fericiți cu burțile goale și nu ne mai gândim la pâinea zilei de mâine. Știți ce nu înțeleg? În natură, paraziții își ocrotesc gazdele, deoarece sunt conștienți că datorită lor trăiesc. Se vede că în lumea noastră, noi , oamenii, suntem mai reduși mintal decât ”vâscul”, de exemplu, pentru că paraziții noștri fac tot ce le stă în putință pentru a-și distruge ”gazdele” de pe urma cărora trăiesc.

Au trecut nouă luni de zile de când bieții oameni stau sub amenințarea acestui Covid căruia nimeni nu-i dă de socoteală. În cele nouă luni n-am auzit altceva decât numărat morți , certuri politice și amenințări că „al doilea val va fi groaznic”. Dacă ați știut că urmează această perioadă nimicitoare pentru noi, oamenii de rând, de ce n-ați luat măsuri pentru a ne proteja? Dacă în fiecare județ din țară se pregăteau, în acest timp, pentru cei afectați câteva saloane cu dotările necesare, iacă, nu am fi acum în situația de a purta bolnavii de la un spital la altul, ca pe traseu să le punem cruce. De ce nu s-au achiziționat oare cele trebuincioase, deoarece timp era suficient, în nouă luni se plămădește o viață? Nu puteți pune problema financiară pentru că după cum vă tot măriți salariile și vă umflați beneficiile, înseamnă că țara are bani. De ce vă bateți joc de noi, oare? Nu vă dau eu soluții, pentru că dacă ar trebui să găsesc soluții aș fi eu în locul vostru. V-am ales pe voi, v-am mandatat pe voi să găsiți cele mai bune soluții și să le aplicați. Nu este suficient, domnule președinte, să ne tot spui că masca ne poate scăpa de moarte! Dacă este așa, de ce nu s-au dat măști amărâților, care nu-și permit ca din pensia lor, era să spun specială, socială decât o mască pe lună, eventual. Am văzut bătrâni, care luau măștile aruncate de alții, le scuturau și și le puneau peste gură. Cum îi protejează masca pe acești bieți oameni? Își pun mască nu pentru a se proteja de virus, ci pentru a nu fi amendați. Au muncit o viață întreagă. Au dat jertfă pentru tot ce s-a construit în țara aceasta, că doar nu Ceaușescu a construit, ci bieții oameni! Ei au ridicat Casa Poporului unde domniile voastre vă simțiți acum bine! Domnule președinte, domnule prim-ministru, domnilor, care sunteți la cârmă, nu vă autoiluzionați că sunteți speciali! Doar pensiile și veniturile vă sunt speciale, și acestea luate cu japca din truda celor care-și iau măștile de la containerele de gunoi. Dumnezeu nu a investit mai mult în voi decât în acești bieți oameni! Ați reținut ceea ce spuneam mai devreme despre paraziți? Luați aminte, domnilor! Este un adevăr al ordinii naturii și al dezordinii umane, iar catalizatorul acesteia din urmă sunteți domniile voastre.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *