Cătălin Cîrstoiu nu se retrage: ”Mandatul meu a fost, este şi va rămâne pe masa coaliţiei”

În problema minerilor, premierul Florin Cîțu adoptă strategia „nu-i circul meu, nu-s maimuțele mele”

Luni dimineața, înainte de ședința Biroului Executiv al PNL, premierul Florin Cîțu a declarat despre situația minerilor:
„Păi, acolo lucrurile sunt, bineînţeles este un domeniu dificil și știm foarte bine că această tranziție la economia verde în toată Uniunea Europeană vine cu probleme. Îi înțeleg, știu că trec printr-o perioadă dificilă. Nu cred că soluția pe care au ales-o este una care rezolvă problemele. Acest guvern a arătat foarte clar și anul trecut și anul acesta, salariile au fost plătite la timp,
avem soluții și pentru următoarele trei luni de zile. În același timp, eu cred că trebuie să ne uităm la întreaga imagine a economiei. De aceea spun că nu cred că soluția pe care au ales-o este una bună. În 2020, când au fost plătite toate salariile, și ale minerilor, lună de lună, în România au fost 1,4 milioane de oameni în șomaj tehnic, pentru că trecem prin cea mai mare criză de sănătate. Nu mi se pare normal ce se întâmplă, de aceea spun că găsim soluții, îi înțeleg, știu că trec printr-o situație dificilă. Formula prin care încerc să rezolv această situație nu mi se pare foarte fericită, dar se pare că sunt foarte mulți politicieni care profită, așa cum au profitat și alți politicieni, tot din aceeași categorie, în ultimii ani, de pe urma acestei categorii sociale. Țineți minte ce s-a întâmplat în anii ’90. Eu pot să le spun atât românilor și bucureștenilor: că nu voi permite niciodată în România, în mandatul meu, să se întâmple ce s-a întâmplat în mandatul lui Iliescu și ale altor socialiști. Nicio mineriadă nu se va întâmpla în acest mandat”.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „În problema minerilor, premierul Florin Cîțu adoptă strategia „nu-i circul meu, nu-s maimuțele mele””

  • ”Nicio mineriadă nu se va întâmpla în acest mandat”
    Omul ăsta își dă doctoratul în prostie.
    Revolta socială a unei pături defavorizate nu va ține cont niciodată de sfaturile unui puțoi care nu a știut niciodată ce este foamea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *