Marcel Ciolacu: „E o speculă. Noi am făcut o mare tâmpenie. S-a vândut toată energia electrică pe anul acesta. Am vândut energia cu 200 -300 de lei, iar acum se vinde cu 4000 de lei”

În realitate, Vladimir Putin nu se războiește cu Ucraina, ci cu Statele Unite


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

7 comentarii pentru articolul „În realitate, Vladimir Putin nu se războiește cu Ucraina, ci cu Statele Unite”

 • @Alexandru
  -„interactiva” era daca dadeai click! si auzeai rezultatul la cnn….E VIRTUALA!

 • Incercati https://liveuamap.com/, asa cu un pic de sare… Trebuie sa incercati de mai multe ori, e accesat de multa lume, posibil sa va dea eroare la primele incercari.
  E o harta interactiva cu evenimentele din Ucraina. Sunt tot felul de pictograme, dati click pe ele si se deschide o fereastra noua cu informatia respectiva.
  Mariti sau micsorati harta cu scroll de la mouse.

 • „În realitate,………..nu se războiește cu ………, ci cu ………..”
  -si S.Freud a scris asa ceva,deci:
  cand faci secs……
  (intre timp a fost discreditat si demascat-a fost un impostor ordinar).

 • cu sustinerea doar a punctului de vedere al uneia dintre tabereee…ne am obisnuit de pe vremea pandemiei de covid:))
  acum, pe vremea pandemiei de efecte de razboi, masura pesemne ca va fi ridicata la un nivel superior, ca…doar exista istoric,…nu i asa?:)

  noul vaccin va fi ‘masurile de pedepsire a rusiei’, iar acest vaccin va fi prescris lumii mari, si daca n ai certificat verdeee n o sa…mai treci dincolo de propria granita, tu fiind ditamai tara…:))

 • cind n ai informatii…le piepteni pe cele care exista pe piata si in sensul cauza-efect si in celalalt sens, efect-cauza
  ce ramane e ori realitatea, ori cioburi ale realitatii pe care, daca le asamblezi,…o afli:))

 • PS. alte surse pe Twitter cu informatii de pe teren

  @KofmanMichael @maxseddon @IAPonomarenko @RALee85 @shashj @DanLamothe @ikhurshudyan @McFaul
  (from Major General Mick Ryan @WarintheFuture)

  F.

 • Cred ca ziarele financiare sunt mai obiective, preocupate fiind de realitate, mai putin de politica: bloomberg.com, ft.com de asemenea reuters.com pare mai echilibrat. Pt analize competente theatlantic.com, newyorker.com, foreignaffairs.com, le monde diplomatique
  Pt stiri minut cu minut de pe teren Twitter e cel mai bun dar trebuie identificati anume jurnalisti. Unul la care ma mai uit e @KofmanMichael dar nu garantez

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog