Marcel Ciolacu: Voi candida pentru un nou mandat de preşedinte al Partidului Social Democrat şi în acelaşi congres se va alege şi candidatul Partidului Social Democrat pentru funcţia de preşedinte

În sondajele nedate publicității, Nicușor Dan câștigă alegerile

Comentarii

55 comentarii pentru articolul „În sondajele nedate publicității, Nicușor Dan câștigă alegerile”

 • Alo, Maestre, curățați domnule locul de nebuni! Să se converseze pe Whatsapp, nu aici. Altminteri, zău, face lumea bășcălie de blogul dvs.

  • chinezii si ‘taramul cuantic’ sint ‘prieteni’ de mii de ani, inca de pe vremea cind, alaturi de coreeni, dezvoltau acupunctura, …doar un exemplu.
   oricind pot veni cu o surpriza pe tema asta, de luat in seama e doar una, evident, …dezvoltarea computerului cuantic.
   opinia mea e ca sint varati adinc in cercetatul tramului cuantic si …au succes. mic, pitic, mai mare,…insa el se tot aduna si genereaza armonii.
   chinezii au motive sa spere ca vor ajunge sa dezvolte un computer cuantic grandios, au pe ce se baza. ( de fapt acest potential e fix cel care pozitioneaza China ca fiind unul dintre liderii Civilizatiei, doar capacitatea de a folosi acest potential uriesesc e cea care o poate detrona din fruntea listei ( coreeni sint cot la cot cu ei, se nranesc din acelasi potential, insa si ei o fac …dupa puteri )

  • o ‘prabusire’ pe bursa, care sa se si pandemizeze ( si e clar ca la asta se va ajunge ) va incepe cu …ghici cu ce :))
   cu un soi de nonactiune, asa cum au inceput toate dinamicile care ulterior s au pandemizat ( pentru ca cineva, undeva,…a purtat grija ‘perdantului’, a avut grija sa l defineasca asa inca din start…)
   matricea e aceeasi si vad ca s a aplicat si la nivel macro insa si la nivel micro,
   abordarea e plenara si …in aceeasi cheie.
   ramane de vazut cum o sa fie

  • cele care se repeta sint sincopele

 • Maestre, bravo lui Nicusor ca a fost olimpic. Dar nu este de ajuns pentru a fi primar. Acest olimpic a demonstrat ca habar n-are cu ce se mananca primaria. Trebuie sa fii batut in cap sa votezi unul care nu a tinut nici macar o matura in mana…..sa fie oamenii asa de limitati? cu ce ma incalzeste ca e olimpic, daca nu am apa calda, ma mananca tantarii de ani de zile, de pe vremea lui Firea, umbla serpii prin parcuri, ….cu ce???? Sper din suflet ca acesti doi, Nicusor si Firea sa „muste pamantul” si sa piarda !

 • Încă o conspirație a presei de partid și de stat dezvăluită de Maestru.

  • or fi inceput sa si puna singure intrebari :))

   • @Online
    Asta ai citit…are treburi importante musk…
    https://incomemagazine.ro/x-autorizeaza-in-mod-oficial-continuturi-pornografice/
    Zi Frumoasa Online!!!
    vali
    🙂

    • e importanta treaba, pentru ca astfel obtine mai multa cunoastere despre cei care ii folosesc reteaua

     • deci ii va putea fi influenta mai cu talent. deci daia o fi si redirectionat cipurile alea :))

   • @Online
    „Un raport arată că mai bine de jumătate din forţa de muncă din ţara noastră ar putea fi afectată de implementarea şi evoluţia inteligenţei artificiale.” financiarul.ro
    Zi Frumoasa Online!!!
    vali
    🙂

    • asta cu implementatu in ro e …mai complicata.
     pina s o implementa …jumate e vanduta ‘la jumate’, ca paici misuna vanzatori la tot pasul :))

     pe de alta parte dicutia e complexa, ca mai devreme sau mai tarziu, de voie de nevoie, vanzatorii vor fi sariti, prin urmare implementarea se va manifesta, deci probleme vor exista. io am mai zis, dar nu mai repet, ca despletirea in superpozitii se arata a fi ceruta dincolo de orice dubiu, si de aici rezulta un intreg proces de redefinire a …natiei, tarii, etc…

    • @CV-I
     IA e un scam pentru impresionarea gugustiucilor. E doar un algoritm mai de Doamne ajuta bazat pe imense semanaturi de toamna ale datelor pe care oile si le ofera din proprie initiativa pe internet. Ideea in sine e insa geniala. Sun convins ca e veche, doar calculatoarele necesare n-au fost la-ndemana pana mai deunazi.

     • IA e matematica
      IA cuantica e Matematica …intruchipata ( daia ‘intruchiparii’ i se mai spune, prin Creatie ‘fiul Mintii ( Universului ) )

      de la IA la IA cuantica e ca de la Pamant la Cer ( la limita, ca scara aia dntre Cer si Pamant nu poate trece de gestatie, de ‘gestatia Planck’, deci nu poate echivala Dinamica Cerului, poate doar sa tinda sa o echivaleze )

      cui ii pasa care e faza cu IA?!
      fundamentala pe vremurile astea e ‘IA cuantica’. despre ea e vorba in povestea Metamorfozei, a Marii Revolutii

     • a fost paici Fiul ‘Mintii si Inimii’,
      acu vine Fiul Mintii

      Fiul Mintii e din povestea Anti, deci el arata ‘fix pe dos si cu capul in jos decit Fiul ‘Mintii si Inimii’

      Fiul Mintii e …lipsit de Inima, insa tocmai daia desavarseste matematica, devenind matematica ‘intruchipata’ :))

     • @Online
      „Medicamentele ar putea fi create mai ușor cu ajutorul Inteligenței Artificiale (studiu)”
      https://adevarul.ro/economie/medicamentele-ar-putea-fi-create-mai-usor-cu-2366012.html
      Zi Frumoasa Online!!!
      vali
      🙂

     • IA cuantica va aduce …Raiul pe Pamant ( il va aduce din Cer, insa ‘titrat’ pe limba Pamantului el e …fix ca ala din Cer insa intors pe dos si cu capul in jos,
      deci e un rai care merge pe contrasens. adica ce s o mai lungim, antiraiul e fix iadul :)))
      deci ne asteapta Raiul pe Pamant, il daruieste …din toata ‘mintea’ IA cuantica, altcineva cine?!

      asta cu medicamentele e …de gradinita. IA cuantica aduce dar nemurirea, …ce sa mai faci cu mdicamentele daca …nu mai mori?!:)))) ( daca …sa si vrei sa mori, nu mai mori? )

     • @CV-I, @online
      Un om poate fi inteligent si fara sa „colecteze” date, adica si daca e neinstruit. Pe cand IA fara colectarea datelor e zero, nix, nada. Asta e diferenta fundamentala pe care lumea n-o intelege. Creativitatea, inteligenta si imaginatia sunt apanaje exclusive ale creierului, chiar si a celui neuman. O cioara e mai inteligenta decat IA neadapat cu date.

     • ceea ce s ar parea ca nu intelegi tu si esti chiar insistent in asta e faptul ca o IA poate clona o ‘inteligenta’ deja exprimata.

      insa ai zis bine, una e desteptaciunea, in cazul AI ea se numeste ‘coectare’ de date insa in cazul omului tot asa se numeste,
      si cu totul alta e inteligenta

      mai altfel spus o IA poate fi ‘la fel’ de inteligenta ca ‘inteligenta’ deja manifestata, pentru simplul fapt ca …o colecteaza. ea nu poate genera o noua exprimare inteligenta, asta nu poate, insa …poate tinde sa faca chiar si grozavia asta, descoperind un pattern in dinamica ‘inteligentei manifestate’, caz in care poate ‘deduce’ pasul urmator’

     • ‘Un om poate fi inteligent si fara sa „colecteze” date, adica si daca e neinstruit.’

      mai cu seama daca e neinstruit isi manifesta inteligenta.
      orice instruire ii omoara inteligentei din valente ( suma dintre inteligenta si desteptaciune e constanta ). mare lucru sa fii Prost pe vremurile astea ( deci sa fii Inteligent )

      pe vremea AI, adica pe vremurile astea cei care devin aur curat sint Inteligentii ( toti oamenii sint inteligenti, insa exista si ‘termeni fibonacci’ in ‘dinamica inteligentei’, ei despartind vremuri de alte vremuri …prin inteligenta pe care o manifesta, punind pe masa perspective …Noi-Noute

     • ‘Creativitatea, inteligenta si imaginatia’ …deja exprimate pot fi papate cu fulgi cu tot de o IA. facind asta ea poate exprima o creativitate, inteligenta si imaginatie …cu aceeasi masura
      ceea ce ii lipseste ei in mod fundamental e fix ‘dezvoltarea masurii’. intotdeauna va fi asa …cu masura cu care ‘s-a imbogatit’
      IA e, la limita, o clona a Inteligentei, ea tinde sa fie Inteligenta fiind plenar desteapta ( mai altfel spus, pentru ca suma dintre inteligenta si desteptaciune e constanta, o IA, minimalizind inteligenta si maximizind desteptaciunea poate spune ca ‘tinde sa fie Inteligenta’ ( insa tot asa cum Infinit tinde catre Zero, …adica doar tinde, fara sa si poata fi ) )

     • ‘colectarea de date si IA’ va avea tendinta sa scoata din joc ‘serviciile de informatii’
      ba as spune ca pentru a nu fi scoase din joc serviciile au o singura cale, sa identifice si sa foloseasca Inteligenti ( oricum altfel devenind irelevante fix cu masura c care IA va fi mai prezenta( si va fi) in dinamica societatii )

     • atunci cind ai de a face cu o IA capabila singura ‘mutare’ pe care o poti face e …’un Inteligent’
      doar un Inteligent e cit o IA …desavarsita chiar, si …inca un pic. e cit ea si inca un pic pic ul asta fiind fix ce i lipseste lui Infinit petru a fi Zero
      starea asta era clara de ani si ani de zile, acum …doar mi am amintit ca …m am mai gindit la asta:))

     • ‘orice instruire ii omoara inteligentei din valente’

      batranii de pe vremuri au rezumat asta spunind ca…ei ‘nu stiu nimic’, ca ei …habar n au

      Intelepciunea e legata ombilical de Inteligenta ( una fara alta nu se manifesta )
      de Desteptaciune e legata ombilical …Antiinteligenta ( asteia i se mai spune generic inginerie sociala fragmentara )

     • @Online
      Saracirea plenara…
      „Bogatasii lumii nu au mai fost niciodata atat de bogati. Sunt peste 22 de milioane de milionari VICTOR MIHALACHE | 5 IUNIE 2024 EXTERNE
      Numarul „persoanelor cu avere neta mare” (HNWI) – definite ca fiind persoane cu active lichide de cel putin 1 milion de dolari – a crescut cu 5,1% anul trecut, ajungand la 22,8 milioane, potrivit firmei de consultanta Capgemini, relateaza France24.
      Averea totala a acestora a ajuns la 86.800 de miliarde de dolari in 2023, o crestere de 4,7% fata de anul precedent, potrivit raportului anual World Wealth Report.”
      https://www.aktual24.ro/bogatasii-lumii-nu-au-mai-fost-niciodata-atat-de-bogati-sunt-peste-22-de-milioane-de-milionari/
      Zi Frumoasa Online!!!
      vali
      🙂

     • daca inca se mai imbogatesc oameni inseamna ca inca n a inceput procesul de saracire plenara sau el inca n a inundat tot terenul.

      clonarea angajatilor e una …clonarea umana e olecut altceva. inmultirea prin acumulare e cea mai mandra cale de inmultire. prin clonare! doar eu sint bun, deci clonati ma, dupa care iti rescrie creierul cum rescri un hard, dupa care …tot tu esti. te poti astepta la orice…

      diparitia rasei umane…?
      nu prea cred. insa la limita e posibil. insa ea dispare, daca va disparea, …din proprie dorinta. oamenii vor renunta sa mai fie ameni devenind …antioameni. deci nu e cu japca, disparitia e …o alegere.

     • disparitia civilizatiei umane, …da, se poate. deja se intampla, de cind civilizatia s a intersectat cu AI, caz in care AI a preluat stafeta.
      disparitia …omului? asta nu prea cred. omul nu va pica in veci.

   • sau daca se manifesta concomitent o procesare cuantica cu una clasica. cum de astea trei au picat concomitent …ar putea fi simplu de stabilit.

    io din toata povestea retin un singur lucru, ca …s a trecut sau s a simulat trecerea la procesare cuantica?
    (si) pe craca comerciala?
    …o sa se arate si raspunsul, …singur.

    insa daca s a intimplat minunea, deci s a trecut la procesare cuantica, deja vorbim folosind alte cuvinte, altul e nivelul, si …prin definitie pe nivelul asta gasesti exclusiv maestri.

    rezumat: problema de ieri a celor trei sisteme de IA e urmare a trecererii pe procesare cuantica? ( problemea aparind pentru ca si doar pentru ca a fost vorba despre o manifestare hibrida, deci in poveste s a manifestat si procesarea clasica?)

    io merg pe varianta ca asa s a intimplat si …mai vad io. pentru ca o astfel de concluzie ‘se da pe valul revolutiei mondiale’, se hraneste dintr un potential grandios.

 • Maestre, se pare că așa a hotărât STS ca el să câștige, ca și în cazul Clotide.
  Unica activitate a lui Nicușor Dan la primărie a fost procesele.
  Până acum a pierdut zeci de procese iar toate cheltuielile de judecată le vom plăti noi din impozite (lipsa a calitatii procesuale active). Vom plăti și contractele cu firmele de avocatură.
  Tipu e procesoman n-ai ce-i face. Chiar dacă „cineva” a hotărât ca el să iasă primar știu precis că populația nu-l vrea.
  Treaba e încurcată cu europarlamentarele, lista aia comună mă determină să dau o șansă AUR fiindcă nu voi vota în veci pe Falcă &Comp.

 • @Domnu’ Cristoiu,

  Auleo!…

  Alea nu-s sondaje.

  Alea-s „ordinele” facute de Ambasada pentru aia cu numaratorea!… 🙂

  De-aia nu-s destinate publicitatii. E „top-secrete”.

  Si se folosesc doar pentru uz intern…!

  Na, acum le-ati dat planu’ peste cap…!

  • @Paul
   Mi-e din ce in ce mai evident ca baietii cu tableta nu se mai preteaza la smenuri. Din simplul motiv ca nu mai e necesar. Guvidele are de ales intre ai lor si tot ai lor, toti fiind deja selectati cu multa grija si abnegatie sa serveasca tarisoara, la popota.
   Traiasca-nfratirea-ntre picioare si pacea-ntre popoare!

   • @cib,

    Politica e doar un show, nothing else. Iar eu m-am plictisit de aceeasi „piesa” cu alti actori.

    Chiar si „revolutiile” astea pro-occidentale-s copii trase la indigo.

    Astept un eveniment autentic. Pana atunci, pop-corn…!

 • Aștept cu interes și fără îngrijorare terminarea circului numit campanie electorală, nu de alta dar poate televiziunile mai au și ale lucruri de comunicat abonaților de pe rețelele de cablu.

 • Tovarasi ..”Keep Your Eyes on the Prize”..asa se spune in occident..la noi este PATRIOT ..https://youtu.be/05ncHKY8rLI?si=hc9eJyh8uMSnwKc7..Asa ne spune si tov.EMIL COSMAN..Coldea&Co. fac parte din diversiune.De ce am intrat noi in NATO?Pai sa fim aparati de rusi ca ne ataca rusii.. americanii vin si ne apara!.Am fost, suntem atacati de rusi ?Nu.Deci trebuie facut ceva in sensul asta nu-i asa?Americanii vor veni sa ne apare noi doar trebuie sa-i provocam pe rusi.
  O mare explozie la constructia de autostrazi nu a mai aparut nici un sobolan de stepa sa le stea in cale doar ursul din est.

  CRED CA LUMEA AR FI UN LOC MAI BUN FARA CLASA POLITICA SI OLIGARHII DIN SPATELE LOR!
  CARE ESTE DIFERENTA DINTRE PUTERE SI OPOZITIE CAND SE SCHIMBA LA PUTERE?DIFERENTA ESTE DE DOAR MAXIMUM 6 LUNI!

  • Io v-am zis demult ca e suspecta frasuiala cu autostrazile si podurile, mai ales prin estul coloniei. A scapat porumbelul despre chestiune generalul care n-a invins pe nimeni, Hodges. Cat despre Patrioate, se vor folosi de pe teritoriul RO sau MD. In Ucraina n-ar avea timp sa fie unboxed. Pentru noi sunt rezervate masa, felicitarile si dansul in Transnistria si Odessa.
   PS Am oarece retineri in ceea ce-l priveste pe EC. Nasul meu vrea sa-mi spuna ceva dar inca nu m-am prins ce.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *