Marcel Ciolacu: „E o speculă. Noi am făcut o mare tâmpenie. S-a vândut toată energia electrică pe anul acesta. Am vândut energia cu 200 -300 de lei, iar acum se vinde cu 4000 de lei”

În spatele Rusiei se întrevede o coaliție (discretă deocamdată) împotriva hegemoniei americane


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

6 comentarii pentru articolul „În spatele Rusiei se întrevede o coaliție (discretă deocamdată) împotriva hegemoniei americane”

 • China asteapta ca rusii sa si toace fortele contra Vestului,si Vestul sa si toace fortele contra Rusiei,dupa care va crea un pol de putere opus hegemonismului american,insa spre deosebire de rusi vor folosi Soft Power pentru a si atinge telurile(o cale mult mai inteleapta si mai abila cu care chiar au sanse de a crea lumea Bipolara China SUA,o lume mult mai fezabila din punctul meu de vedere).China va astepta momentul potrivit pentru a vasaliza Rusia(slabita de lupta cu Occidentul)apoi va prelua leadershipul celor ce se opun hegemonismului American,folosind Soft Power mai degraba decat Hard Powerul Rusesc.

  • De aceea China face un joc la doua capete,pretinzandu se buna prietena a Rusiei,negociind si facand Bussines de sute de miliarde de dolari cu Occidentul,incercand sa obtina cat mai multe avantaje pentru ea,negociindu si interesul fara nici un scrupul,neoferind nimic nimanui,si asteptand sa isi primeasca avantajele de la toti,jucandu si doar propriul interes,incercand sa profite la maxim de toata aceasta situatie,pentru propriul avantaj.

   • Interesul Chinei nu este de a sta cumintica in spatele unei asa zize Coalitii conduse de Rusia(tara pe care China in secret ar vrea sa o vasalizeze pentru a avea aces la resursele si teritoriul siberian,Rusia fiind si un mare rival ,la fel ca si India pentru China,in dorinta Chinei de a deveni Hegemonul Asieiloc care de altfel i s ar cuveni Chinei avan in vedere puterea militara si economica a Colosului Galben),interesul Chinei este de a deveni,precum SUA o Hiperputere Planetara nu de a sta in spatele Rusiei,mai ales ca in momentul actual China este mai puternica decat Rusia la toate capitolele,dar mai ales la cel mai important,cel economic si tehnologic.Lumea dupa al Doilea Razboi Mondial a fost impartita intre SUA si URSS,dar noul URSS al vremurilor noastre este China nu Rusia(o tara agresiva cu o economie slaba ,fara o viziune geostrategica majora,pe termen lung,asa cum are China,politica rusa fiind agresivitatea armata impotriva vecinilor mai mici si mai slabi,atat).

    • Hegemonul Asiei 😳 😳 😳
     Avand in vedere 😳 😳 😳

 • Cine este destul de diliu ca sa faca coalitie cu un Hitler??? Sa fim seriosi.Da,poate exista o coalitie discreta contra hegemonismului american,la un moment dat,dar aceasta coalitie va fi condusa de catre Beijing nu de catre Moscova.Si sa analizam asa zisa coalitie condusa chipurile de catre Rusia,Iranul care este in conflict acerb cu Arabia Saudita si cu Israel,India care este in conflict acerb cu Pakistanul(sustinut de China si de lumea Islamica Sunnita).Aceeasi India care este intr un conflict inghetat cu Chinejii(au doua teritorii in disputa si anume Aksai Chin si Arunchal Pradesh).Iar alte tari sunt prea mici pentru a conta.Iar vesticii s au unit toti de teama Rusiei.Rusia a reusit sa reunifice Occidentul ,sa stopeze disensiunile din zona occidentala,si a readus SUA in pozitia de hegemon mondial.Rusia makes America Great Again.De ce ??? Pentru ca se comporta precum urmasa de drept a Reichului lui Hitler.

 • Divide et impera a devenit divide si terorizeaza prin frica..Banuiesc ca dupa Ucraina,revine covidul ,ori ceva asemanator,o cometa,un cutremur,un vulcan..

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog