Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

În Turcia, americanii au pus la cale o lovitură de stat sub formă de alegeri

Comentarii

16 comentarii pentru articolul „În Turcia, americanii au pus la cale o lovitură de stat sub formă de alegeri”

  • Ati fost nedrept cu copilul. Nu era doar „un copil care recita”, va rog documentati-va. A fost si in alte emisiuni, nu numai la protv, pentru ca e pasionat de Eminescu, din care a invatat si recita multe poezii. Si a dovedit deja in acele emisiuni ca intelege ce recita. Urmeaza cursuri de actorie la o scoala populara de arta. Revenind la concurs, care text filozofic? nu era nici o filozofie acolo, orice copil inteligent poate intelege. Probabil de aceea textul e doar „inspirat” din poezia lui Octavian Paler, nu e poezia completa, sa fie mai accesibil.. Dar nu-i nimic, hai presa sa dam cu pumnii si cu picioarele intr-un copil ca avem ceva de impartit cu o televiziune.

    • PS: Textul pe care il recita Ion Caramitru nu este din „Sarmanul Dionis”. E tot de Eminescu, intr-adevar.

  • Nea Ioane, copilul ala chiar are fler si a interpretat mai bine ca raposatul Caramitru. Este doar un copil. Ma scuzati, a-ti intrat in stare de avarie si nu mai vedeti padurea de uscaturi. Cand va priviti in oglinda, realizati ce urat sunteti?

  • Caderea sultanului Recep e la fel de necesara ca a dictatorului Orban. Occidentul trebuie sa salveze ordinea internationala atacata de Imperiile Raului, Rusia si China.

  • Toți sibienii știau ce face ilustrul lor primar. A strâns o avere uriașă dar cui folosește ? Lasă posterității doar praful și pulberea…
    Nu cred că Erdogan nu va mai fi ales în funcție. Omul ăsta chiar a făcut ceva pentru țara lui și nu numai.

  • Maestre, eu am o impreseie excepțională despre Erdogan. Am fost in Turcia în fiecare an în ultimii 10 ani și am văzut cu uimire cum s-a ridicat acestă țară.
    Este suficient să iei metoul (care este o bijuterie) și să mergi spre Aquarium, de exemplu. Primele două stații sunt subterane fiindcă traversează Bosforul pe dedesupt dar următoarele sunt afară și vezi doar cartiere noi. Aceste cartiere se repetă ca niște module, au un nucleu – centru financiar și economic, apoi malluri, piețe, școli, infrastructură f. bună și o mare de blocuri. Nu mai vorbesc de aeroporturi. M-au impresionat organizările de șantier, multiplele utilaje folosite în construcții. Muncitorii chiar sunt respectați.
    Nu știu situația cu sirienii din lagărele de refugiați, dacă sunt îngrijiți, dacă se respectă drepturile omului etc.
    Deci am o impresie f. bună despre Erdogan, și cred că și-a făcut datoria față de poporul turc. Plus că am văzut este lejer cu religia fiindcă turcoaicele au acces la educație, au locuri de muncă, sunt imbrăcate europenește etc.
    Ce îmi pace cel mai mult la turci e că au foarte mult tineret, când mergi pe străzi te simți ca în campus – numai tineri. Dimineața îi vezi cum aleargă spre locurile de muncă, foarte bine îmbrăcați atât fetele cât și băieții.
    În fine, din punct de vedere politic sunt de acord cu dvs.
    Eu chiar nu înțeleg furia televiziunilor față de Erdogan. Bine, Antena 3 este Clubul Ayahuasca, dar restul? Ce ciuperci americane au mâncat!?

  • -AMENINTARE-
    -SANTAJ-
    -SCHIMBARE DE REGIM-
    -ACTIUNE MILITARA

    Aceastea sunt cele 4 instrumente din valiza diplomatica.

  • Marele Reflux e un proces natural.
    Acest proces naturala a fost zagazuit artificial, un motiv fiind alegerile din Turcia.
    Odata finalizate alegerile, Refluxul se manifesta in toata splendoarea.

    Marele Reflux vine la pachet cu insularizarea, deci in principiu fiecare insula va experimenta ‘descurcatul cu ce ai in propria ograda’.

    • @Online
      a.Marcel Ciolacu a fost surprins la masă cu 6 foști premieri, cu câteva zile înainte de a prelua conducerea Guvernului, după rotația cu Nicolae Ciucă, până în 1 iunie.Este vorba de Nicolae Văcăroiu, Theodor Stolojan, Mugur Isărescu, Adrian Năstase, Călin Popescu-Tăriceanu și Victor Ponta.12 mai 2023-astia nu mai stiu care e treaba cu ei daca au ajuns la astfel de mesaje „subliminale”.
      https: //www.realitatea.net/stiri/actual/marcel-ciolacu-viitorul-primministru-al-romaniei-intalnire-de-taina-cu-6-fosti-premieri-imaginile-momentului_645e8c6a06b2654cc86eb7d2
      b.Wendy Sherman, al doilea nume al diplomaţiei americane, se va pensiona 13 mai 2023.tanti asta se ocupa de Rusia si China.
      https://www.bursa.ro/wendy-sherman-al-doilea-nume-al-diplomatiei-americane-se-va-pensiona-46977942
      c.Poate a scapat…”totul se reduce la lovea”…la „lovele”…nu dragoste/love…asta „si-a cumparat timp”…1 an…27 Iulie 2022
      „MB/Succesiunea lui Boris Johnson: Rishi Sunak promite suspendarea temporară a TVA la facturile de energie ale gospodăriilor
      Fostul ministru de finanţe britanic Rishi Sunak, candidat la succesiunea premierului Boris Johnson, s-a angajat miercuri să scutească temporar gospodăriile de la plata taxei pe valoarea adăugată la facturile de energie, în cadrul unui “plan hibernal” menit să atenueze criza creşterii costului vieţii, relatează Reuters, potrivit Agerpres.
      Pauza de un an de la plata TVA la facturile de energie va ajuta familiile britanice să economisească 160 de lire (193 dolari), a spus Sunak.
      Acest angajament reprezintă o schimbare de strategie pentru Sunak, care a pus accentul în mod repetat pe nevoia de a reinstala disciplina în finanţele publice britanice, notează Reuters.”
      https: //financialintelligence.ro/mb-succesiunea-lui-boris-johnson-rishi-sunak-promite-suspendarea-temporara-a-tva-la-facturile-de-energie-ale-gospodariilor/
      Weekend Frumos Online!!!
      vali
      🙂

      • singura cale care are potențial suficient pentru a rezista in fata valului care urmează e …manifestarea că un întreg. alta nu exista.

        • @Online
          „Forma modernă a colaborării europene era motivată de două țeluri: Pace și Bunăstare. Dacă nu își mai îndeplinește cele două misiuni inițiale, la ce mai mai folosește UE?”
          https: //www.activenews.ro/ucraina/Viktor-Orban-lanseaza-intrebarea-anului-La-ce-mai-foloseste-UE-182040
          https://www.g4media.ro/live-turcii-se-indreapta-spre-turul-doi-rezultate-dupa-numararea-a-8254-din-voturi-erdogan-5030-kilicdaroglu-4391-conform-agentiei-de-stat-anadolu-opozitia-da-alte-rezultate-cond.html
          La turci se toarna un „film” dintr-o „franciza” pe care am mai vazut-o deja in Romania si Ucraina 2004 de exemplu…
          Seara Frumoasa Online!!!
          vali
          🙂

          • mai intai s a dat raspunsul si abia apoi s a pus intrebarea :)), pentru ca maiintai au fost reactiunile plenar disproportionate manifestate in fata operatiunii speciale si abia dupaia s a intrebat lumea …la ce mai e buna ue:)

            miscarea e definita de diferentele de potential. in lipsa lor nu exista nici miscare, deci sistemele sociale mor.

            Insula din Vest avea nevoie de un sistem de vase comunicante capabil sa sustina miscarea. tot asa cum ue si a primenit diferentele de potential odata cu invitarea in ue a, spre ex, statelor din est.
            acum …e tot asa, insa estul Insulei a devenit chiar occidentul:)), deci practic ue e un soi de ‘europa de est:), insa mai grandioasa. mai pe romaneste a devenit hrana pentru vestul Insulei :))

  • Kilicdaroglu nu are proiect de ţarã . Au americanii : “românizarea” Turciei .
    Cat despre copilul ce a ”recitat “ la TV , vad ca e un subiect f important: in ziarul Adevarul ii sunt dedicate 5 articole cam critice , tot atatea despre Aurescu laudative , iar despre viitoarea dimocrasi din Turcia , 4 .

    • Ati sesizat si dv. faza cu copilul. Ce treaba are el cu RAT? Zice ca n-are timp nici sa se p!se. Eu cred ca „MAESTRUL” a dat cu muci in fasole si sa deconspirat. Intr-o zi, si „COLONELUL” a dat cu muci-n fasole.

  • Felicitări maestre pentru acest material. Bineînțeles că nu va câștiga Erdogan ,iar Turcia va fi de acord după alegeri cu tot ce propune SUA în cadrul NATO- intrarea Suediei,Finlandei în nato, resetarea fascist -globalistă etc.

  • Pastila de azi a facut sa ma intorc in timp, la recitalurile de poezie din Sala Radio, in anii ’70. Si, da, pe langa un mare actor, Ion Caramitru a fost si un urias recitator.Poezia , ce mare cadou facut noua, de Creator !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *