Începând din 13 noiembrie, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial

În Ucraina luptă mercenarii

În condițiile în care milioane de bărbați ucraineni au plecat din țară, nimeni nu înțelege cine sunt cei care luptă pe front și asigură victoriile cu care se laudă Zelenski. La podcast-ul de la Evenimentul zilei, moderat de Robert Turcescu, Ion Cristoiu a spus că aceștia nu pot fi decât mercenari din alte țări. Publicistul a mai spus că Uniunea Europeană avea nevoie să justifice banii pe care i-a pompat în Ucraina, dar și să măsurile de austeritate care urmează.

Robert Turcescu a izbucnit: „Mă uit la influenceri și rămân uimit cum strigă ei: Arme, arme, arme! Și cum așteaptă ei venirea iernii și a sărăciei strigând: Slava Ucraina! Nimeni nu are curajul să-l înjure pe Zelenski. Toată viața noastră s-a dat peste cap, că se bat ăștia, Putin cu Zelenski”.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

3 comentarii pentru articolul „În Ucraina luptă mercenarii”

  • Despre existența mercenarilor și voluntarilor străini în războiul din Ucraina se știe încă din 2014. Aceștia au luptat și luptă în continuare și de partea Ucrainei și de partea Rusiei în Donbas. Presa internațională a scris despre ei și în cadrul evenimentelor post-Februarie 2022. și în anii trecuți. În orice caz, ei reprezintă, probabil, doar o mică parte din forțele combatante. Mare parte din ambele armate sunt tot ruși și ucrainieni.
    Ar fi chiar bizar și ar bate la ochi, dacă o armată de sute de mii de mercenari (nu doar câteva mii), mulți probabil neștiutori de rusă sau ucraineană, ar fi cea cu care se luptă Rusia în Ucraina. S-ar afla imediat.
    De asemenea. se știe că Ucraina este o țară coruptă, cu grupări mafiote puternice (ca și Federația Rusă). Nu poate nega nimeni asta.

  • Irgun si Hagannah,
    stim.

  • Dl Turcescu și de arbitrul Biden nu zici nimic,dar de cea de la VAR care îl ajuta pe Biden,de Ur -sula!?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *