Marcel Ciolacu: „E o speculă. Noi am făcut o mare tâmpenie. S-a vândut toată energia electrică pe anul acesta. Am vândut energia cu 200 -300 de lei, iar acum se vinde cu 4000 de lei”

Încă o jucărie stricată de Klaus Iohannis: președinția lui Florin Cîțu


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

7 comentarii pentru articolul „Încă o jucărie stricată de Klaus Iohannis: președinția lui Florin Cîțu”

 • Domnule Cristoiu,
  Istoria și viața ne dau cele mai mari lecții. În câteva zile s-a uitat tot. Înapoi la cărbune, după ce ani de zile ne-au terorizat cu verzeala și cu natura. Greta Bioenergeta aia, nici nu mai există. Ucraina, care în toate topurile era pe ultimele locuri la drepturile omului și libertăți, acum e numero uno. Polonia, Ungaria… s-a șters tot. Să nu mai vorbim de Turcia. Dacă rezolvă ceva cu pacea aia, o să fie pe cai mari. O să-i radă pe kurzi de pe fața pământului și nici un lider mondial nu va avea măcar o tresărire. Nici măcar o pătură și o sticlă de ulei, drept ajutoare, nu o să primească amărâții ăia.
  Acum,o să ne vorbească ăsta în parlament. Zelenskyy a ajuns în câteva ore, pe 24 februarie, de la statutul de Buratino la cel de Cleon I din Fundația, împăratul imperiului galactic. Mamă, mamă, de o să fie în parlament. O să fie precum în Coreea de Nord când moare un lider. În ziua respectivă, râsul o să fie interzis pe tot teritoriul României. O să trebuiască să plângem cu toții, precum nord coreenii. Cum ziceau ăia atunci pe la știrile lor, că și urșii plângeau după lider. Agenți speciali se vor plimba prin parlament și cine nu varsă lacrimi la vorbele lui Volo, diret la canal cu el. Se va face un nou canal, Dunăre-Kiev, cu toți nenorociții și ticăloșii care au pus întrebări în pandemie și care acum citesc Gogol, Cehov și ascultă Ceaikovski.

 • Liberali la masă
  Nedușii la biserici n-au înțeles nimica.
  Doctrina liberală născută la Florica
  e-o sfîntă-nvățătură de luminat boier
  nu pentr-un besencizme cu epoleți de fier.
  ………(Mircea Dinescu)

  • Catzu- Matzu nu e un liberal, e o sluga, un terminat. Nu uita faza cu drogurile. Un tanar normal la cap, nu s-ar fi complicat cu Politia in America.

 • Florin Catzu nu a fost niciodata un lider… doar o ratacire a PNL si nevoia lui Iohannis de o sluga umila rapida, l-a adus pe acest ipochimen patetic in functie.
  Va mai amintiti cu se poza in Superman in pLandemie si pe plaja printre pescarusi facand sclavii sa saliveze dupa libertate ??
  Un farseor ipocrit cu aere de intelectual, ma bucur ca ajunge rapid la lada de gunoi a istoriei alaturi de Basescu.

 • O tara de nimic, cu tradatori de patrie si neam. In parlamentul Romaniei pot vorbi oameni care respecta poporul roman sau macar dupa ce au semnat un acord de recunoastere a limbii romane.

  • In guvernarea Catzu s-au contractat 120.000.000 doze de vaccin pentru o populatie (rezidenta permanent in tara) de maxim 16.000.000 de cetateni din care numai vreo 10.000.000 de cetateni peste 12 ani, iar din acesti 10.000.000 de cetateni adulti doar vreo 6.000.000 dispusi sa se vaccineze pe motive de convingeri, constrangeri de job, etc.
   Deci 120.000.000 doze de vaccin pentru 6.000.000 de cetateni dispusi sa se vaccineze
   Rezultatul –> in martie 2022 aveam cca. 6.000.000 de cetateni vaccinati cu cel putin doua doze (schema initiala), dupa 2 ani de strofocari patetice, propaganda si frici bagate in popor pe tema virusului si vaccinului.

 • AVETI … SI … NU AVETI DREPTATE….

  RUSIA DE AZI NU MAI ESTE RUSIA DE ACUM 70 DE ANI….

  TANARA GENERATIE A … ,, DAT DE GUSTUL…OCCIDENTULUI ,,…. SI NU MAI O INTERESEAZA SA MOARA PT…. IMPERIU…

  ASA CUM TANARA GENERATIE DIN ROMANIA SAU OCCIDENT….NU MAI ESTE DISPUSA SA MOARA IN RAZBOI….

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog