Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Încă o jucărie stricată de Klaus Iohannis: președinția lui Florin Cîțu

Comentarii

7 comentarii pentru articolul „Încă o jucărie stricată de Klaus Iohannis: președinția lui Florin Cîțu”

  • Domnule Cristoiu,
    Istoria și viața ne dau cele mai mari lecții. În câteva zile s-a uitat tot. Înapoi la cărbune, după ce ani de zile ne-au terorizat cu verzeala și cu natura. Greta Bioenergeta aia, nici nu mai există. Ucraina, care în toate topurile era pe ultimele locuri la drepturile omului și libertăți, acum e numero uno. Polonia, Ungaria… s-a șters tot. Să nu mai vorbim de Turcia. Dacă rezolvă ceva cu pacea aia, o să fie pe cai mari. O să-i radă pe kurzi de pe fața pământului și nici un lider mondial nu va avea măcar o tresărire. Nici măcar o pătură și o sticlă de ulei, drept ajutoare, nu o să primească amărâții ăia.
    Acum,o să ne vorbească ăsta în parlament. Zelenskyy a ajuns în câteva ore, pe 24 februarie, de la statutul de Buratino la cel de Cleon I din Fundația, împăratul imperiului galactic. Mamă, mamă, de o să fie în parlament. O să fie precum în Coreea de Nord când moare un lider. În ziua respectivă, râsul o să fie interzis pe tot teritoriul României. O să trebuiască să plângem cu toții, precum nord coreenii. Cum ziceau ăia atunci pe la știrile lor, că și urșii plângeau după lider. Agenți speciali se vor plimba prin parlament și cine nu varsă lacrimi la vorbele lui Volo, diret la canal cu el. Se va face un nou canal, Dunăre-Kiev, cu toți nenorociții și ticăloșii care au pus întrebări în pandemie și care acum citesc Gogol, Cehov și ascultă Ceaikovski.

  • Liberali la masă
    Nedușii la biserici n-au înțeles nimica.
    Doctrina liberală născută la Florica
    e-o sfîntă-nvățătură de luminat boier
    nu pentr-un besencizme cu epoleți de fier.
    ………(Mircea Dinescu)

    • Catzu- Matzu nu e un liberal, e o sluga, un terminat. Nu uita faza cu drogurile. Un tanar normal la cap, nu s-ar fi complicat cu Politia in America.

  • Florin Catzu nu a fost niciodata un lider… doar o ratacire a PNL si nevoia lui Iohannis de o sluga umila rapida, l-a adus pe acest ipochimen patetic in functie.
    Va mai amintiti cu se poza in Superman in pLandemie si pe plaja printre pescarusi facand sclavii sa saliveze dupa libertate ??
    Un farseor ipocrit cu aere de intelectual, ma bucur ca ajunge rapid la lada de gunoi a istoriei alaturi de Basescu.

  • O tara de nimic, cu tradatori de patrie si neam. In parlamentul Romaniei pot vorbi oameni care respecta poporul roman sau macar dupa ce au semnat un acord de recunoastere a limbii romane.

    • In guvernarea Catzu s-au contractat 120.000.000 doze de vaccin pentru o populatie (rezidenta permanent in tara) de maxim 16.000.000 de cetateni din care numai vreo 10.000.000 de cetateni peste 12 ani, iar din acesti 10.000.000 de cetateni adulti doar vreo 6.000.000 dispusi sa se vaccineze pe motive de convingeri, constrangeri de job, etc.
      Deci 120.000.000 doze de vaccin pentru 6.000.000 de cetateni dispusi sa se vaccineze
      Rezultatul –> in martie 2022 aveam cca. 6.000.000 de cetateni vaccinati cu cel putin doua doze (schema initiala), dupa 2 ani de strofocari patetice, propaganda si frici bagate in popor pe tema virusului si vaccinului.

  • AVETI … SI … NU AVETI DREPTATE….

    RUSIA DE AZI NU MAI ESTE RUSIA DE ACUM 70 DE ANI….

    TANARA GENERATIE A … ,, DAT DE GUSTUL…OCCIDENTULUI ,,…. SI NU MAI O INTERESEAZA SA MOARA PT…. IMPERIU…

    ASA CUM TANARA GENERATIE DIN ROMANIA SAU OCCIDENT….NU MAI ESTE DISPUSA SA MOARA IN RAZBOI….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *